Szakma-politika

• 4542 válasz
  • 1959209 megtekintés
Re:Szakma-politika
« Válasz #2700 Dátum: 2016. Augusztus 31. 22:15 »
Ma beszéltem Fekete József alelnökkel, és Mészáros József ügyvezetővel.
Arra a megállapításra jutottunk, hogy mi legalább beszéltünk egymással.
Mindketten támogatnák a két oldal közeledését.
Sok mindenről szó volt, szerintem a holnapi elnökségi ülés más hangulatban fog lezajlani.
Véleményem szerint a küldötteket tájékoztatni kell a "maradék" csapat hozzáállásáról.
Már azon is vita volt, hogy holnap jöjjön e Dr.Soós vagy ne.
A kérdés számomra egyértelmű.
Dr.Soós nem a méhészek és az OMME ügyvédje, soha nem volt az.
A Mészáros féle csapat szennyesét mosogatta eddig is.
Szerintem már ő is kevés.
Társadalmi munkában nem végzi a feladatát, de lehet a "maradék" összedobja a gázsiját, csak akadékoskodjon.
Nagyernyei Attila

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2701 Dátum: 2016. Szeptember 01. 00:03 »
Dr. Soós egy józan és a presztízsét nagyra értékelő ember. A választás napján kezdeményező módon komoly kijelentést tett, támogatta a perek lezárását, hogy ezzel szolgálja az OMME előrehaladását. Példákkal támasztotta alá, hogy miért jobb a megállapodás, mint a bírói út. Később előkészítette az OMME elnöke megbízásából a megállapodást, majd jelen volt a megállapodás aláírásakor is. Remélem, hogy holnap is korrekt viselkedést fog tanúsítani, ha egyáltalán jelen lesz.

Tájékoztatom az olvasókat, hogy Dr. Mészáros László bűnvádi kezdeményezése elvérzett. A nyomozás lezárult és bebizonyosodott, hogy az OMME szerverét Csuja László nem törte fel, a gyanúsítás alaptalan volt. A nyomozás bűncselekmény hiánya megállapításával lezárult. Csuja László visszakapta a számítógépeit és most gondolkodhat azon, hogy milyen kártérítési igénnyel éljen az alaptalan gyanúsítás okozta nem vagyoni és vagyoni kár miatt.

Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #2702 Dátum: 2016. Szeptember 01. 06:36 »
Geddekas!
A mai elnökségi ülésre Dr.Soós Tibor ügyvéd urat az elnökség egyik jogász (ügyvéd) tagja hívta.
(Nem a volt elnök.)
Azért nincs minden elveszve.
Menjetek Bajára, mert van amiben jó Mészi!
Jól harmonikázik állítólag, bár én soha nem hallottam még.
Itt a program:
http://bajameheszklub.uw.hu/
Nagyernyei Attila

*

bükk

• 169
« Válasz #2703 Dátum: 2016. Szeptember 01. 07:44 »
"Az,hogy az elnök előterjesztéseit leszavazzák hát így van  ez a választói demokráciában.
Viszont ezeket a történéseket meg lehet,sőt meg kell jelentetni az OMME újságban,tudja meg a tagság...erre lehet majd
pld. Közgyűléseken hivatkozni."

Nagyon helyes!

Na látod,van amiről nem egyezik a véleményünk,de lehetnek közösen elfogadható gondolataink.
Az elnökségben dolgozóknak is meg kell tanulni együtt dolgozni,illetve el lehet azt érni.

Amúgy attól tartok a Texas Ranger-i értékektől igen csak távol kerültél-ha már te is más nick neveket kóstolgatsz.
Ámerikánál maradva az Everglades mocsarába kormányoztad magad,....nem vagytok egy súlycsoportban.

« Válasz #2704 Dátum: 2016. Szeptember 01. 12:38 »
Ha visszanézel időben akkor ezt a Te "javaslatodat" Én már régen megtettem "Floridából"!

"Remélem, ha marad az újság az új vezetőség a mostani szaklap imázs helyett inkább a közlöny funkciót domborítaná ki.
Nagyon hiányoltam mindig a beszámolók, pénzügyi jelentések közlését ami mindannyiunkra tartozik és nem csak a küldöttekre. Milyen felhatalmazást adhat a tagság a küldötteknek, ha nincsen a megfelelő tudás birtokában. Vagy mindenki arra szavaz amire akar?? Akkor miért nevezzük őket küldötteknek?

Szóval Magyar Méh!  ;)"

Méhészújság, méhészközlöny 2016. Május 26. 21:07 »

Nem az Én stílusom, hogy a nevemet, nézeteimet váltogassam.....

Az, hogy valakinek nem tetszik amit tőlem olvas, lehet olyan oka is, hogy annak hátterét nem ismeri....

Ezért kell végig figyelni!  ;D
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

« Válasz #2705 Dátum: 2016. Szeptember 01. 17:09 »

Rövid reagálás az előzményekre !

"Addig jár a korsó a kútra míg el nem törik"- ez a válasz a Csuja Lászlót ért méltánytalanságokra, meghurcoltatásokra  sőt a méhészek nagy nyilvánosság előtti hergelésére is emlékezhetünk. Ennek több "dicső zászlóhordozója" is volt!!       
Csuja Lászlót megilleti a nyilvános helyreigazítás;erkölcsi rehabilitálás;bocsánatkérés,az elszenvedett hátrányok kompenzálása.

Nem vagyok senki fogadatlan prókátora,de ha mindenki magából indul ki, akkor nagyon nagy baj van a méhészek érdekeit/képviseletét felvállaló vezetői kőrben.

Méhésztársak : Jövő kép pedig van ! Csak kevesen óhajtják  azt megfesteni !  Jó lenne, ha legalább azok, akik elhivatottak az OMME ügye iránt ne folyton csak kreált csapdákba  kerülnének!

üdv E. János

« Válasz #2706 Dátum: 2016. Szeptember 02. 08:11 »
..........

Tájékoztatom az olvasókat, hogy Dr. Mészáros László bűnvádi kezdeményezése elvérzett. A nyomozás lezárult és bebizonyosodott, hogy az OMME szerverét Csuja László nem törte fel, a gyanúsítás alaptalan volt. A nyomozás bűncselekmény hiánya megállapításával lezárult. Csuja László visszakapta a számítógépeit és most gondolkodhat azon, hogy milyen kártérítési igénnyel éljen az alaptalan gyanúsítás okozta nem vagyoni és vagyoni kár miatt.

Tájékoztatom az olvasókat, hogy Csuja László úgy hazudik, mint a vízfolyás!

Gondolom, hogy kezében a végzés. Azt kellett volna feltennie, nem a saját, csúsztató verzióját! Abban ugyanis nem az áll, hogy "bűncselekmény hiányában", hanem hogy "bizonyítottság hiányában", így felszólítanám, hogy előző hozzászólását kommentár nélkül igazítsa helyre. Azt sem tartom valószínűnek, hogy Csuja László nagyon erőltetné a pörösködést. Azért persze fontolgathatja...

Mint ahogy azt is, hogy a végrehajtási szakaszba érkezett vesztes pörének költségeit kifizeti-e, avagy azt végrehajtják...

Azért vitézül küzdött Csuja úr, csak az Elnökséget megfenyegette vagy háromszor a bepereléssel, s látom már, hogy Rádi Tibornak sem kell takarító-vállalatot hívni az etikai vizsgálatok aktáinak időnkénti leporolásához. Csujánk ezúttal lehet, hogy törököt fogott, gyakorló ügyvéddel került szembe...

Már mondtam párszor, érdemes megszívlelni azt a régi torgyáni aforizmát:
"Ügyvédet perrel, szépasszonyt kemény szerszámmal megijeszteni nem lehet"

S ha már a kedvenc politikai szállóigéimből idézgetek, a "bűncselekmény/bizonyítottság hiánya" hazugságról meg minduntalan Horn Gábor mondása jut eszembe, valahogy belopta magát a fülembe:
"Nem azt mondták Feri, azt mondták, hogy menj a pics*ba!" (Horn Gábor)
A keresztnév nyugodtan helyettesíthető, nem sérti az idézés szabályait, ha a helyettesítő jelzi, hogy Horn Gábor után, más személyre asszociálva idézett "szabadon"...

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2707 Dátum: 2016. Szeptember 02. 09:40 »
Nagyon tanulságos Tomipapa hozzászólása. Azzal vádolja Tomipapa Csuját, hogy az új elnökséget háromszor megfenyegette perrel. Ez színtiszta hazugság.

1.
Az új elnökséget soha nem fenyegette meg perrel Csuja.
2.
Honnan tudja Tomipapa, hogy mi történt az elnökségi üléseken, hiszen csak a mostani ülésen vett részt.
3.
Milyen jogon szól bele Tomipapa kertész, aki nem méhész, a  méhészek belső ügyeibe.
4.
Tegnap Tomipapa bebizonyította, hogy az OMME belső ügyeiről első kézből kap információt, például dr. Mészáros László elnökségi tagtól és Mészáros József ügyvezetőtől.
5.
Milyen jogon adnak ki belső információkat emberek egy nem méhész kertésznek? 

Ugyanakkor tudomást szereztem arról, hogy a mostani elnökség megbuktatására és tisztújításra kezdeményezést indított a Cserényi-Mészáros Klán.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2708 Dátum: 2016. Szeptember 02. 10:10 »
Hiába állítja bárki, hogy az OMME szervere fel lett törve, ez egy soha nem bizonyított állítás. A nyomozás ki se terjedt arra, hogy igaz-e azon állítás, hogy fel lett törve az OMME számítógépes rendszere. Az OMME számítógépes rendszerét a rendőrség meg se vizsgálta. Készpénznek vette dr. Mészáros Lászlónak az állítását, amit a feljelentésében és a rendőrségi tanúvallomásában tett. Az pedig már ezerszer bebizonyosodott, hogy az OMME szervere sajátosan működik, gyakran elakad, lefagy, adatok nem rögzülnek helyesen stb.

Ebbe sajátos működtetésbe sok minden belefér, pl az is, hogy az a három ember, Schrammel Pál rendszergazda, Mészáros József irodavezető és Horváth Gábor vezető szaktanácsadó olyan változtatásokat eszközölt 2014 októberében az új honlap szoftvereinek telepítése során, hogy regisztrált felhasználók jogosultságait kiterjesztették. Néhány felhasználó - tehát nemcsak Csuja - jóhiszeműen élt a megkapott jogosultsággal és tett fel információkat a honlapra. Aki ebben bűncselekményt lát (merthogy a magyar rendőrség ebben nem látott bűncselekményt), az vagy rosszhiszemű vagy nem Magyarországon él.

« Válasz #2709 Dátum: 2016. Szeptember 02. 12:17 »
Nagyon tanulságos Tomipapa hozzászólása. Azzal vádolja Tomipapa Csuját, hogy az új elnökséget háromszor megfenyegette perrel. Ez színtiszta hazugság.

1.
Az új elnökséget soha nem fenyegette meg perrel Csuja.
2.
Honnan tudja Tomipapa, hogy mi történt az elnökségi üléseken, hiszen csak a mostani ülésen vett részt.
3.
Milyen jogon szól bele Tomipapa kertész, aki nem méhész, a  méhészek belső ügyeibe.
4.
Tegnap Tomipapa bebizonyította, hogy az OMME belső ügyeiről első kézből kap információt, például dr. Mészáros László elnökségi tagtól és Mészáros József ügyvezetőtől.
5.
Milyen jogon adnak ki belső információkat emberek egy nem méhész kertésznek? 

Ugyanakkor tudomást szereztem arról, hogy a mostani elnökség megbuktatására és tisztújításra kezdeményezést indított a Cserényi-Mészáros Klán.

Tényleg begőzölt, öreg, elszabadult egyesületi "hajóágyúnk"... ?

Szerencsére készült hangfelvétel az elnökségi ülésen, ha nem emlékszik, kérje meg Mészáros József hivatalvezetőt,  tegye lehetővé, hogy visszahallgathassa. Csak azon az ülésen fenyegetőzött vagy háromszor, melyen én is részt vettem. Kíváncsi voltam, s nem hiába mentem el, bebizonyosodott, hogy minden látogató képes a szabályoknak megfelelően viselkedni, egyedül Csuja képtelen betartani a beeresztésekor tett ígéretét. Csak Simonné Venter Éva és Bross vagy tucatszor megkérte, hogy kéretlenül ne mekegjen közbe, egyébként sem tanácskozási joggal tartózkodik az ülésen. Még csak meghívottként sem...

Ami meg az "információ-átadást, -átvételt illeti, -nem készült ugyan csoportkép, de- a mi hármasunk mellett volt a csoportnak egy negyedik tagja is. Na, Ő volt Csuja László!

Akkor most aki velünk beszélgetett elköszönőben, az mind "rohadt ellenforradalmár", konspirátor? De hiszen akkor Csuján kívül érhetné ez a vád dr. Hegedűs Dénest, Simonné Venter Évát, Bezzeg Lászlót de akár Bross Pétert is, mindegyikük megállt pár szó erejéig búcsúztában.

Csuja kifejezetten hosszan időzött a társaságban, bizonygatva mindazt, amit a szerverre történő bejutásáról a beszélgetők még esetlegnem tudhattak. Igény szerint szívesen idézek a többi, ott elhangzott témából, froclizásból, ugratásból is...

Nem veszi észre magát, hogy bármelyik csapathoz próbál odasomfordálni, abban a pillanatban ott megfagy a levegő? Nem veszi észre, hogy a társaság tagjainak vérmérsékletétől függően mindenütt a viszolygás, irónia, gúny, utálat és némi sajnálat lengi körül? Nem veszi észre, hogy mindenkire nézve nyomasztó terhet jelent? Netán mazochista, hogy minduntalan ilyen szituációknak teszi ki magát?

Gondolja, ha információkat kíván cserélni egy konspiráló társaság, netán éppen puccsot szervez, azt éppen a zakkant Csuja szeme láttára, füle hallatára teszi? Netán a három személy éppen az Ön jelenlétében kötött vérszerződést a mostani elnökség megbuktatására és a tisztújítás kezdeményezésére? Felvételei vannak?

Akkor meg miről regél itt Barátom? Tényleg ennyire hülyének néz mindenkit? Önmagát olyan színben tünteti föl, amilyet a bőre vastagsága elbír. Amit a Teremtő megtagadott Öntől, azért bőségesen kárpótolta a vastag bőrrel. Mást viszont ne sűrűn kóstolgasson, netán valamelyik megkóstolt egyszer tényleg a nyakára hajtogatja azt az elegáns, öreg görbe botját...Magam ugyan viszolygok attól, hogy kontaktusba kerüljek Önnel, de ha tényleg igényli, a beígért talicskányi trágyával egyszer tényleg nyomatékosítom, mit gondolok Önről. Ne éljen vissza azzal, hogy szomatikus és mentális hiátusai miatt még egyetlen kóstolgató sem, csak az Isten verte eddig!

No, de már így is többet foglalkoztam az Ön elemzésével, mint amit érdemel. Igyekszem kioltani a késztetést, hogy reagáljak az ökörségeire. Tudja, az iszapbirkózó disznó szindróma megfontolása mentén...

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2710 Dátum: 2016. Szeptember 02. 17:38 »
1.
Tomipapa továbbra se adott választ arra, hogy Csuja mikor fenyegette meg az elnökséget! Nem adhat a kérdésre választ, merthogy ilyen nem történt.
2.
Tomipapa hangfelvételre hivatkozik. Hogy is van ez? Ő kap hangfelvételeket? Neki, mint talicskatologató virágkertésznek marhára szüksége van az OMME elnökségi üléséről készült hangfelvételre.
3.
Tomipapa feszeget bármiféle kiszivárogtatást, amikor Ő első kézből kap hangfelvételi információkat.
4.
Összekeveri Tomipapa Csuját Cserényivel, aki viszont tényleg módszeresen jelentkezések nélkül leüvöltözte a korábbi ülések résztvevőit. 
5.
Idézet
Ami meg az "információ-átadást, -átvételt illeti, -nem készült ugyan csoportkép, de- a mi hármasunk mellett volt a csoportnak egy negyedik tagja is. Na, Ő volt Csuja László!
Most keveri a dolgokat Tomipapa tudatosan, hiszen amit most idéztem tőle 2016 szeptember 1-én történt. Az elnökségi ülés után eloszlott az emberek nagy része és biztosan jó okkal visszamaradt még túlórázni Mészáros József Irodavezető, dr. Mészáros László elnökségi tag és Tomipapa nem méhész. Rövid ideig beszélgetett velük Csuja, majd távozott és látta, hogy a három jótét lélek biztosan jó okkal, talán az elnökségi ülés hangfelvételének meghallgatása véget, visszament az OMME székházába.
6.
Idézet
Gondolja, ha információkat kíván cserélni egy konspiráló társaság, netán éppen puccsot szervez, azt éppen a zakkant Csuja szeme láttára, füle hallatára teszi? Netán a három személy éppen az Ön jelenlétében kötött vérszerződést a mostani elnökség megbuktatására és a tisztújítás kezdeményezésére? Felvételei vannak?
Ki tudja? Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Különben is Tomipapa már az üzenetet az elnökségi ülés végén átadta.

« Válasz #2711 Dátum: 2016. Szeptember 02. 19:41 »

Tisztelt harcoló felek!
Több okom is volna írásaitokat törölni.
Először is mert nem jó rovatban szapuljátok egymást.
A fő ok viszont az, hogy a hangnemváltást kiterjesztem a Méhészklubba írókra is.
Teszem ezt nemtől, kortól és, attól függetlenül ki melyik táborhoz tartozik, és ezt nagyon komolyan gondolom.
Ma felhívott egy elnökségi tag, és örömét fejezte ki a tegnapi megnyilvánulásom miatt.
Mutassunk példát!
Igazán az emelné a Fekete-Fehér Méhészklub ázsióját, ha az hozná meg a békét az OMME-ban, hogy mi is "normálisabb" stílusra váltunk.
Egy szó mint száz, vége a személyeskedésnek, mások pocskondiázásának.
Azonnal törlöm a hozzászólást, ha ilyent tapasztalok!
Nem érdekel ki írja, és kinek van igaza, nem mérlegelek!
Megértéseteket köszönöm!
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila
Klubvezető

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2712 Dátum: 2016. Szeptember 02. 20:41 »
 ;D :-[ :-X

« Válasz #2713 Dátum: 2016. Szeptember 02. 22:22 »
     Már ideje volt.

Albert

« Válasz #2714 Dátum: 2016. Szeptember 03. 05:23 »
                       Attila !

Köszönetemet fejezem ki a felhívásod miatt !  Örülök neki ! Az igaz ellenfelek számunkra másutt vannak !

Méhésztársak !
Többször jeleztem ,hogy a méhészetek jelen valós problémáival ,a jövőkép kialakításával foglalkozzunk !
Amikor idáig jutottam- sajnos keserűen kellett megállapítanom, hogy nagy csend lett.

üdvözlettel. E. János