Vivaldi!
Szerintem hagyd abba a hozzászólásaidat, és tájékozódj, mert hihetetlen marhaságokat hordtál most össze.
Nézzük mi van úgy, ahogy írtad.
Gyakorlatilag semmi!
Ezt írod:
"Először is ott kezdjük, hogy Bross mit tett. Ezzel kezdjük mert ő előbb volt elnök. Könnyű , mert mivel már volt ott, csak fel kell sorolni.
Amire én emlékszem és hivatkoztok az a nemzeti program. Amit nem egyedül csinált, különben meg a pénz elosztogatása nem egy nagy dolog."
Na Vivaldi most figyelj!
Bross Péter 2003-ban Karácsony és újév között, saját kezűleg egymaga Írta a Magyar Méhészeti Nemzeti programot, amely ma is működik!
Annyi igazad van, hogy a jogi és UNIÓS formába való öntésében Illés Kálmán volt a jobb keze.
Tehát a szakmai részét, szaktanácsadói hálózaton keresztül, a gyógyszer-cukorig mindent ő írt!
Na ezzel meg is volnánk.
Kirohanásodat így folytatod:
" A második valami Brüsszeli tüntetés volt, amivel ha őszintén szembe nézünk annyit sem ért mint fing a tornádóba, mert mai napig semmi eredménye."
Látod megint milyen marhaságot állítasz!
2014. novemberében Takács Ferenc megkongatta a vészharangot, hogy irtózatosan nagy baj közeledik Európa felé.
Tódul be a kínai szutyok!
Az OMME erről tudott, vizsgálódtak is, de Cserényi doktor a küldöttértekezleten bejelentette, hogy "Nem akartunk nekimenni a multiknak!"
Ez is rendben.
Az utolsó sorod annyira elképesztő, hogy nehéz nyugodtnak maradni, de megpróbálom.
"A harmadik ha felszólalt Novemberben a Gödöllői találkozón, mindig lement a méz ára mert nem a méhész érdekeit képviselte hanem a mézkereskedőkét."
Ebből látszik, hogy csöpög belőled a rosszindulat, és olyan körökben jársz akik Pétert áztatják.
Nézd egy kicsit a világpiaci ármozgásokat, tanulj, okosodj!
Messze nem szeretnélek sértegetni, de semmi közöd a mézpiac ármozgásaihoz.
A magyar méz 1.6%-a volt csupán annak a 13.500 Tonna méznek amire mézkereskedők árajánlatot tettek!
Erre írtam én pár napja, ez olyan mintha 10 kamion méz árát szeretném a kezembe tartott macis mézzel befolyásolni.
Érted Vivaldi!
N E M F O G M E N N I!
Ezt ma is megerősítette Bross Székesfehérváron, ahol kicsinek bizonyult a terem.
Apró porszemek vagyunk a mézkereskedelemben, így a világpiaci árakat csak követjük. (Sajnos)
Valamit nem értek.
Minél jobban gyalázzák, pocskondiázzák Brosst, annál jobban szeretik őt a méhészek.
Ma megkérdezte a z érdeklődőket Péter, hogy melyik a jobb taktika, megmondani az igazságot, hogy válságban van a mézpiac, vagy becsapni a méhészeket, hogy várjatok, lesz ez még 1.500-nál jobb is?
Azért örülök, hogy ekkorea fenoménnak tartod Bross Pétert, hogy a méz világpiaci árát képes befolyásolni!
Nagyernyei Attila