Vivaldi!
Most értettem meg, hogy mennyire mellette vagy a történetnek, úgy is mondhatnám teljesen el vagyok keseredve tőled!
És te még a jól informáltak közé tartozol.
Szerintem Te szavazz Mészárosra, Cserényire és mindazokra akik romba döntik az OMME-t!
Amikor ezt írod, bevallod, hogy mennyire nem látod át a dolgokat, de megsérteni nem szeretnélek.
Vissza kell fogni magam, hogy ne üvöltsek, annyira nem értesz semmit, csak rizsázol.
Ezt írod:
"Nem védem én Mészárost se, de egy jobb cég vagy vállalkozás, soha többé nem veszi vissza azokat akik önként saját maguk mondtak fel, és távoztak a cégtől.
Most mindenki szemét elhomályosítja,...."
A Te szemedet lehet, hogy elhomályosítja, én és sokan viszont tisztán látunk.
Most tudatosult bennem mennyit találkoztok Fekete Józsival, mert ő nevezte először az OMME-t egy nagy vállaltnak!
Az OMME a méhészek szakmai civil érdekvédelmi székháza!
Bross elmenekült!
Tudod mit írtam?
E L M E N E K Ü L T!
Nem bírta Cserényi arroganciáját, megalázásait!
Amikor "lehülyegyerkezte" és szórta rá az áldásait, valamint csak ordított, és semmit nem csinált, megelégelte!
Bross senkit nem hagyott cserben, egyszerűen ebből a bandából elege lett!
Tudtad miután meghozta döntését Csrényi mennyit könyörgött neki?
Azért szeretne egy új csapattal, más szemlélettel a méhészekért dolgozni, hogy végre mindenki megérthesse, Cserényi féle terror és a Ludányi féle pénzért való behódolás, sehova nem vezet.
Senkit nem fognak megfélemlíteni, ha azzal riogatnak bennünket, hogy az OMME-ellenségei vagyunk!
Mi az Ő ellenségeik vagyunk, és ez nem egyenlő az OMME-val!
Ők az OMME megmentői, akik ellenségnek nevezik mindazokat, akik a szabályos működést, a pénzszórást megakadályozzák?
Bross Péternek egy óriási hibája volt, amit többször a szemére vetettem!
Nem vette fel a kesztyűt, nem csapott az asztalra, hogy elég volt!
Inkább csendben elment, feladta a szélmalom harcot.
Sokan, köztük én is fűztük, hogy pihenjen, majd mi harcolunk helyette!
Lilahagyama utoljára még azt írta, nem kívánatos személyek vagyunk!
Itt tartunk!
Harcolunk az igazságért, a méhészek érdekében.
Fizetés nélkül, önzetlenül időt energiát nem spórolva!
Ha nem sikerül leváltani a jelenlegi rezsimet, Te se panaszkodj Vivaldi, hogy nem erre számítottál.
Holnap menj szépen ás hallgasd meg Mészáros Úr beszédét, amit a Nemzeti Program is támogat!
(Amennyiben ebben az egy órában nem fizetnek terembérletet akkor rendben.)
Választásokra készülve, a Nemzeti Programból?
Amennyiben kíváncsi vagy arra, hogy Bross és csapata mit szeretne, délután 1 órakor a 17-es előadóban meghallgattatod.
Nem kell az utcára vonulniuk, köszönhető ez Nagy Gyulának!
Tedd ott fel neki ezeket a kérdéseidet.
Én sokat hallgattam Pétert, ezért bátorkodtam leírni gondolataimat róla.
A választás arról szól, hogy beleteszünk a serpenyőbe dolgokat.
Te Mészáros csapatára voksolsz, tehát tetszik a mutyizás, titkolódzás, sumákolás, a neok kipártolása és sorolhatnám.
Én ezeket bűnöknek neveztem, azóta is tart ellenem az etikai vizsgálat.
Nagyernyei Attila