Figyel Ákos!
Amit én leírok az a magánvéleményem.
Nem a Tolna Megyei Méhész Egyesület elnökéé, nem Bross,Hegedűs, Takács csókosáé.
Kaposváron hallhattuk, hogy Dr.Hegedűs Dénes arra kértre a jelölteket, ne személyeskedjenek, és ne a sértődöttség a bosszú vezérelje őket.
Szerintem ezt senki nem véli felfedezni a jelölteken.
Viszont a "másik oldalra" már ezt nem tudnám így megfogalmazni.
Tőlem ne várd azt, hogy én jelentsem ki nem lesz tisztogatás.
A közelében sem leszek a döntéseknek (örüljenek neki) mert akkor nem garantálnám, hogy akik a neokat kipártolták ottmaradhatnának.
A jelenlegi vezetők saját magukért a székükért kampányolnak, és ebbe rángatják bele a szakikat.
Bross elmondta, hogy vissza szeretné állítani az OV hatáskörét, és azokat a döntéseket szolgaként hajtaná végre.
Szerinted, hogy lehetne tisztogatás, ha az elnökök kezében a döntés?
És ez a lényeg, ne egy-két ember döntsön ágazati kérdésekben, mert akkor valóban lehetne tisztogatás, ahogy most zajlik.
Most olyan dolgot írtál ezzel a sorral ami valójában az OMME-ban való szakadás, szembenállás lényege.
Ezt írod:
"Az természetes emberi reakció, hogy senki nem beszél ellen a munkáltatójának."
Pláne, ha elnök-szaktanácsadó, pláne ha alelnök-szakatanácsadó-kamarai alelnök- Nemzeti Program bíráló-elnökségi tag egyben, pláne ha elnök-ügyvezető-elnökségi tag!
Folytassam?
Az összeférhetetlenség a korrupció melegágya!!!!!!!
Persze, hogy nem fognak kritikát mondani a jelenlegi vezetésről ha tőlük függ a bérük, mitöbb saját fizetésükről döntenek!!!!!!!!!!!!!
Semmi mást nem kérnék a szakiktól csak a függetlenséget!
Tudom, számukra az én kérésem pusztába (sivatagba) kiáltó szó, de hátha.
Ezt alapszabályba kéne sürgősen foglalni, hogy szaktanácsadó a Nemzeti Programmal foglalkozzon, és ne nyilvánítson véleményt szakmapolitikában, és főként ne kampányoljon.
Mondjam azt, hogy engem ezért akart kinyomni dr.Cserényi Péter?
A saját bőrömön éreztem az összeférhetetlenség ízét, elnök-szaktanácsadóként.
Ebből a szempontból teljesen mindegy kik lesznek a következő vezetésben, meg kell oldaniuk, hogy az érdekvédelmi munkában olyanok vehessenek csak részt akik nem Lekötelezettek.
Mi frásznak kell ezt ennyit firtatni?
Szerintem ez tök egyértelmű, és nem jelent tisztogatást.
Nagyernyei Attila