Ezt írja Lilahagyma:
"Ha a Mészáros nyeri meg a választást, nem tudom elképzelni, hogy a jelenlegi ellenzék még négy évig elviselje ezt a számukra elfogadhatatlan vezetési stílust."
Tökéletesen jól látod, mert akkor a küldöttek a zárt ajtókra, mutyizásra, titkolódzásra bólintanak.
Ez nem vezetési stílus, hanem újkori diktatúra, a szabad véleménynyilvánítás, a szólásszabadság korlátozása!
Én azért bízom a józan észben, hogy ezen már túl vagyunk.
Cserényi Péter dossziéja nagyon karcsú.
Nekünk semmi mást nem kell tennünk, mit a 3 és fél év hozzászólásiból egy kivonatot készítenünk, esetleg az EB beszámolókat hozzácsatolnunk.
Senki nem fogja megcáfolni, hogy egyszemélyi felelős Dr.Mészáros László a közhasznúságunk elvesztésében.
Senki nem fogja megcáfolni, hogy a Kft. gazdálkodása nem került be az OMME pénzügyi beszámolójába, azt titkosították, és úgy szavaztatták meg, hogy a 8.5 milliós veszteséget elsumákolták.
Nem fogom előröl kezdeni, hogy milyen óriási történelmi hibákat, szabálytalanságokat vétettek, de neonikotinoidok kipártolásáról, a gyalázatos mintavételekről sem feledkezzünk meg.
Valami megváltozott?
Nemrég egy hangos kisebbségről beszélt doktor Úr is, most meg necces, kétesélyes, esetleg Bross-Dr.Hegedűs győz?
Nagyon örülök, hogy idáig eljutottunk, és ébredeznek a méhésztársak.
Ha az utóbbi két embernek szavaznak bizalmat, és melléjük még néhány friss elnökségi tagnak, a hőn áhított változás bekövetkezhet.
Amennyiben a jelenlegi irány marad, én személy szerint valóban csalódni fogok, de elfogadom.
Akkor a méhésztársadalom nem érett meg a változásra, irány a szakadék.
Rossz belegondolni, ha nem lenne ez a "nagypofájú ellenzék".
Mit műveltek volna nélkülünk?
Az utóbbi néhány évben rengeteg haragost, ellenséget szereztem magamnak.
Egyáltalán nem örülök neki.
A minap hallottam, hogy egy nagy egyesület elnöke azt nyilatkozta, hogy az Attilát szerettem, de amit most művel az már sok.
Én azt szeretném üzeni az engem utálóknak, hogy tőlem ne féljenek, én nem változtam, véleményem egyenes, mindenki számára érthető, kiszámítható.
Segget soha nem nyaltam, senkinek nem vagyok a csókosa.
Kemény, de egyenes irányt képviselek, és az igazság kimondása sokszor fájdalmas.
Attól féljen mindkét oldal aki a szemetekbe jópofizik, a hátatok mögött meg kibeszél, vagy felnyom.
A méltó ellenfél előre viszi közös dolgainkat.
A megalkuvó, sumák, kétszínű, pénzéhes, saját érdekét a közérdek elé tevők, teszik tönkre közösségünket.
Akárhogy, csűröm csavarom a közlendőmet, a vége mindig ugyan az.
A méhészek demokratikus akaratának kell érvényesülnie.
Ennek feltétele, hogy felelősségteljesen tudjanak dönteni.
Ehhez rendelkezniük kell minden valós információval, különben nagy baj lesz, ha utólag derülnek ki dolgok.
Itt még van teendőnk, ezért kell a kampány.
A kampányt Bross-Dr.Hegedűs a szakmaiságra fókuszálja, abban keresve sem találtok mások lejáratására utaló kifejezéseket.
Lejáratás?
Engem is ezzel vádolnak.
Véleményem szerint a szabálytalanságok feltárása nem a lejáratás kategóriája, hanem kötelesség.
Ha az EB tárja fel a hiányosságokat az nem lejáratás?

?
Nagyernyei Attila