Jenő, Jenő!
Már megint olyan dolgot állítasz ami nem igaz, de nálad nem létezik tájékozottabb széles e világon.
Én bent ültem a teremben, és privátban meg is írtam Neked mi történt.
Szeretném ha végleg lenyugodnál, és a hurrá hangulatod nem hatalmasodna el rajtad, még a keretfúrás közben az ujjad is megbánja.
Semmi jogi vénám nincs, viszont az összes tárgyalásra Kíváncsi voltam, hogy ne marhaságokat írogassak.
Leírtam szó szerint a bíró ítéletét, úgyhogy ne járj még indiántáncot.
Azt elárulhatom, hogy teljesen meg vagyok rajtad rökönyödve Jenő!
Széttárt karokkal állok, és nem értem mi történhetett veled.
Még az EB jelentésben is benne van, hogy a 2014. Gödöllői Rendkívüli Küldöttértekezlet egy "balul" sikerült ülés volt, valamint Fekete József is ezt állította nemrég Felsőtárkányban.
Annyit elárulhatok, hogy Dr. Németh László vezette 3 tagú bírói testület, melynek tagja Dr.Molnár Ágnes bírónő, és Dr.Merőtey Anikó bírónő is megállapította a jogsértést!
Ezt Te tudtad Jenő?
Akkor folytatom.
Sajnálattal veszem tudomásul, hogy kipártolod a jogsértőket, alapszabályunkat lábbal tiprókat!
Ezentúl kicsit másként fogok rád is nézni, mert igen fájdalmas számomra, hogy ennyi információ birtokában, amit Te állítasz magadról, ennyire mellette vagy egyesületünket nyomasztó helyzetnek.
Egyet értesz a jogtiprással, a törvénysértéssel, a szólásszabadság korlátozásával, közben Tolnán olyan kirohanásod volt doktor Úr ellen, hogy végig borsódzott a hátam.
Mondtam is magamban, végre agy fasza gyerek aki megmondta a frankót Cserényinek neonikotinoid ügyben.!
Mi történt azóta nem tudom, de valami katarzis játszódhatott le benned, hogy átfordultál.
Ez amolyan kaméleon effektus, de tőled ezt nem vártam.
Akkor még azt hangoztattad, hogy Csuja László a méhészeted megmentője!
Nem szégyelli magát ez az ember, kérdezik tőlem azok akik nem is ismertek, és most látják miket írogatsz.
Nyugtatom őket, hogy én is látom a változást, de ezt csak egy dolog teszi az emberekben.
A gyűlölet!
A szeretet felemel, előre visz.
Az előre vivő kritika, a hiányosságok feltárása, a szabálytalanságok napvilágra hozása nem azt jelenti, hogy embertársaimat gyűlölöm!
Megvetem a jelenlegi vezetés egy részét tetteikért, és ezért kiálltok a változásért!
Neked momentán mi a bajod Dr.Hegdűs Dénessel?
Szerinted nem jól csengő név, vagy talán tetszene a további ordítozás?
Te csak Csujázol, Elekesezel,Nagyernyeizel meg mit tudom én kikkel riogatod azt a pár hívedet.
Azért köszi Jenő, mert ezzel a stílussal sokat segítettél!
Nagyernyei Attila