Szakma-politika

• 4549 válasz
  • 1972826 megtekintés
*

kiskakas

• 3249
Re:Szakma-politika
« Válasz #1545 Dátum: 2015. Október 16. 20:11 »
QUQURIQ !!!

Vivaldi Testvér!

Nem kell ahhoz kűldötti mandátum (pláne nem meg nem választott)
Látod most is hazudsz! (nem is volt küldött közgyűlésetek), csak úgy koma vagy, legyél mostantól küldött!
Mindent tudunk Rólad, még azt is amit Te nem tudsz…
…csak üljél be a Fekete Józsi kocsijába, vagy valamelyik” igazi” küldöttébe és gyere!
Az OV-n és a közgyűlésen egyre több önkéntes, funkció nélküli ül benn, nem szavaz, csak hallgat és gyűjti az információkat!
Igaz, hogy ezeken a rendezvényeken csak azt tudhatod meg, hogy milyen jól dübörög az OMME, milyen jók a méhcsaládok. Nem is telik el 24 óra és kiderül, hogy minden az amit az elnök mondott hazugság!
Fül tanúja lehettél volna amikor az összes küldöttet félrevezette az elnök a közhasznúság és az alapszabály elodázásának a kortes beszéde kapcsán…
Eljössz, hallgatsz, töltöd az időd, hazamész és minden máshogy történik mint amit habratyolt az elnök!
Hogy esik ez Neked?
Hogy esi az, amikor a saját befizetett tagdíjadon a segítség helyett félrevezetést kapsz többszörösen?
Hogy esik az amikor segíteni szeretnél, de visszautasítanak és kigúnyolnak?
Akinek van önérzete és félti a közösség érdekeit és a vagyonát kikiáltják szakma
idegennek?
Remélem, hogy az idő eljuttatja hozzád a teljes igazságot, és ha van önérzeted, nem győzöl vezekelni…

A gyóntató Kiskakas

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1546 Dátum: 2015. Október 16. 20:20 »
1./ Szerintetek ha én nem megyek, aki helyettem menne vagy megy az hogyan szavazna, vagy szavaz? Ugyanis valakinek menni kell mivel úgy megszaporodott a tagság, hogy jogosult a Palóctáj egyesület még egy küldöttet delegálni.
2./ Most már komolyan szöget üt a fejembe, hogy miért féltek annyira tőlem, hogy mindnyájan bezsizsultatok, amint megtudtátok, hogy én lettem a küldött. Ebből csak egyre következtetek. valamikor nagyon fején találtam a szöget veletek kapcsolatban. Mondhatnánk a régi orosz humorísta szavival is: "valami csak ván a ti fületek mögött."

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1547 Dátum: 2015. Október 16. 20:20 »
QUQURIQ !!!

izso60!
Új lehetsz a szakmában, vagy csak nem figyeltél a pörgő eseményekre!
…ha szeretsz olvasni, olvassad vissza a Kakaskukorékolást kezdettől, különösen az év értékelőt!
Ott mindent megtudhatsz, hogy mit miért és hogyan!
…azután bátran kérdezzél, mert az apróságokra is szívesen válaszolunk!
Jó szórakozást!

A Könyvtáros Kiskakas!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1548 Dátum: 2015. Október 16. 20:27 »
Igen, bevallom új vagyok a szakmában, sőt benne sem vagyok. De úgy látom, ha rajtatok múlik benne se leszek.
A kérdés csak az, hogy TI meddig lesztek benne?

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1549 Dátum: 2015. Október 16. 20:28 »
QUQURIQ !!!

Vivaldi!
Addig nem vagy Te küldött amíg meg nem választ a tagság!
Csak vendég, aki nem szavaz, csak hallgat mint a sír!
Egyébként meg fél a fene Tőled, csak az alapszabály az alapszabály!
Az a méhészek törvénye!
Csak, hogy tudd, minden meg nem szavazott küldött, vagy megbízói levél nélküli küldött NEM KÜLDÖTT!!!
Tegyük fel, hogy még sem kelessz küldöttnek?
Mi történik?
Semmi!
Megy minden úgy ahogy idáig is ment!

Üdv. Kiskakas!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1550 Dátum: 2015. Október 16. 20:32 »
QUQURIQ!

Páran már harminc éve benne vagyunk, azért fáj ami most történik!
Senki a vezér szónokok közül nem vállal pozíciót ezt garantálom!
Csuja Laci nevében nem nyilatkoztam.
Mindenki volt pozícióban, azért tudunk mindenről mindent!
Kiskakas!

« Válasz #1551 Dátum: 2015. Október 16. 20:54 »
Vivaldi!
A következő sorban amit írtál egy félreértés van:
"2./ Most már komolyan szöget üt a fejembe, hogy miért féltek annyira tőlem, hogy mindnyájan bezsizsultatok, amint megtudtátok, hogy én lettem a küldött. Ebből csak egyre következtetek. valamikor nagyon fején találtam a szöget veletek kapcsolatban."
Azt kéne végre megértened, hogy nem veled van bajunk, legalábbis nekem nem!
Te nem vagy küldött, mert nem is volt választás!
Rád mutattak, ha Te bekerülsz a küldöttek közé, Fekete József biztos lehet a dolgában, egy voks nekik.
Az a gáz, hogy az OMME Küldöttértekezlete a méhészek Parlamentje!
Gondolom nem szeretnéd, ha olyan országgyűlési képviselők nyomkodnák a gombot, akiket a nép nem választott meg!
Ennyi az egész!
Senki nem fél tőled, viszont az elveitektől rettegünk, és ez ellen tűzzel vassal fellépünk!
Ez pedig nem más mint a szabálytalanság!
Az OMME Kontroll Csoport üldözi a szabálytalankodókat, erre jött létre!
Érted már?
Nagyernyei Attila

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1552 Dátum: 2015. Október 16. 21:01 »
Hogy hogy nem volt választás? Dehogynem volt. Még is teljesen hülyének néztek bennünket?
 Ugyan már gyerekek. Nyugodtan legyetek, valaki ott lesz mint plusz fő, azért itt is tudják a törvényt.
 Még az is lehet, hogy ott találkozunk.
 A kérdés viszont, hogy miért féltek tőlem. ne hogy már bebeszéld, hogy pont rajtam próbálod ki a kontroll csoportodat, amibe szerintem te egyedül vagy, mivel senki nem meri alá írni a nevét, hogy oda tartozik.
« Utoljára szerkesztve: 2015. Október 16. 21:04 írta Vivaldi »

« Válasz #1553 Dátum: 2015. Október 16. 21:09 »
Kedves Vivaldi!
NEM VOLT KÖZGYŰLÉSETEK!
Civil szervezet legmagasabb döntéshozó szerve vagy a közgyűlés, vagy a küldöttgyűlés.
Mivel nálatok ilyen nem volt, ezért nem küldöttválasztás, hanem csókos kiválasztás volt!
Ezzel egy lavinát indítsz el, ha szavazol!
Ne haragudj, de most már tényleg gondom támadt veled.
Tedd ide fel a közgyűlési határozatot, az minden civil szervezetnek nyilvános, sőt alapszabály-módosításkor a jegyzőkönyvet csatolni kell a cégbírósághoz, és azt bár ki megtekintheti.
Ez sumákolás amit művelsz!
Akkor arra adjál választ mikor volt a közgyűlésetek, mert arról a tagjaitokat levélben kellett kiértesíteni 14 nappal előtte.
Ha nem szeretnéd megmutatni a jegyzőkönyvet, tedd ide fel a közgyűlési meghívót.
Ha ilyent tudsz mutatni, akkor Szekszárdon a Garay téren dobszóló mellett bocsánatot kérek, de ha akarod ott nálatok Salgótarjánban Győzike háza előtt!
Na áll az alku?
Nagyernyei Attila

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1554 Dátum: 2015. Október 16. 21:13 »
Ki mondta, hogy nem volt gyűlés? Volt bizony az.
Mért tőlem kéred a jegyzőkönyvet? Én nem vagyok jegyzőkönyv vezető. Én nem őrzök jegyzőkönyveket. De, a jegyzőkönyv meg van abban nyugodj bele. Illetékes helyen megtekintheted.

« Válasz #1555 Dátum: 2015. Október 16. 21:25 »
Most meg Izso60 provokál.
Ezt írja:
"Üdv.Uraim!  Lenne egy együgyű kérdésem Nagyernyei Uramhoz miszerint ha Bross Pétert mindenki támogatta,senki nem támadta akkor nevezett Elnök mi a bánatért mondott le,vagy cserben hagyta választóit?  És egy kérés (a különböző kijelentések az embert a kijelentőt minősítik) ne akarja nem akarhatja megmondani hogy ki hova való,nem "etikus""
Kedves Izso60!
Mikor regisztráltál itt a Méhészklubon?
Ezt a témát már rég kielemeztük.
Bross Péter javaslatait, elképzeléseit folyton leszavazta az IB!
Ez olyan mint ha az önkormányzatoknál lévő testületi ülésen a képviselők leszavazzák a polgármestert.
Ellehetetlenítik a  munkáját!
Egy ember a jelenlegi vezetésben már három elnököt "kinyír", de nem vagyok arról meggyőződve, hogy a negyediket nem fogja!
Emlékeztetni szeretnélek, hogy a 30 éves OMME ünnepséget a volt elnökök bojkottálták, mert ezzel az emberrel nem kívántak egy fedél alatt ünnepelni!
Az összessel tartom a kapcsolatot, nekem elhiheted.
Nem fogom a Méhészklub írásait újra beidézgetni, vedd a fáradtságot, és nézd végig.
Én is borzasztóan szomorú voltam sőt haragudtam Brossra, hogy itt hagyott bennünket!
Azóta van ez a káosz!!!!
Pedig Borgnár Éva IB tag feltette a kérdést Brossnak, valami hasonlót..
"Ha mindenki feláll az IB-ből maradsz?"
És jött a lesújtó válasz.
"Nem"
Aki kitalálta, megírta a Nemzeti Programunkat, a Monitoring Programot, aki nélkül nem lenne most székházunk
(most sincs csaj Hivatalunk) megcsömörlött a jelenlegi csapattól!
Vele együtt távozott Lipódi László az Etikai és Fegyelmi Bizottság elnöke, Kelemen Bálint IB tag, Kristóf Éva programkoordinátor, és Kurucsai Annamária is.
Az OMME életének legsikeresebb korszaka után jött a legsötétebb.
Soha egy bírósági per nem volt!
Az Etikai és Fegyelmi Bizottsági beszámoló egy mondat volt!
"Említésre méltó esemény nem történt!"
Nem folytatom, mert ennek az ámokfutásnak hamarosan vége kell, hogy legyen!
Az OMME a Méhészeké!
Most a Méhészeké Izso60?
Nagyernyei Attila

« Válasz #1556 Dátum: 2015. Október 16. 21:38 »
Vivaldi!
Az egy sima méhészklub volt, egy összejövetel, ha akarod mond méhészgyűlésnek.
A Közgyűlést meg kell hirdetni, ki kell függeszteni az alapszabályotokban megjelölt helyen, és mivel közhasznúak vagytok, a helyi sajtóban!
Azért nem lehetsz ennyire mellette a dolognak!
Ott jegyzőkönyv nem készült, csak egy olyan kézfeltartás ami az óvodásokra jellemző, hogy ki kér repetát.
Ne komolytalankodj!
Nagyernyei Attila
« Utoljára szerkesztve: 2015. Október 16. 21:42 írta Nagyernyei Attila »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1557 Dátum: 2015. Október 17. 22:36 »
Mivel Vivaldi tájékozottsága a demokratikus működésről annyi, mint a hőscincér lárvájának, ezért kítűnő alany mindenféle demagógiára. Ezeket aztán a megfelelő helyeken visszaköpi, úgy abban a formában, ahogy beléje töltik. Tomipapa egy kicsit jobb változat volt.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1558 Dátum: 2015. Október 17. 23:26 »
Ma Gödöllőn tartottam előadást.
Előtte meglátogattam a méheinket, vagyis az OMME méhészetet.
Több méhcsalád kijárója zárva volt, és jó néhányban nem mozogtak a méhek.
Amelyekben nem mozogtak felülről belestem.
A keretek nem voltak letakarva, kiláttam az alsó kijárón.
Szerintem ezeket nem ártana becsukni.
Kívülről nem tudtam megítélni a méhcsaládok állapotát, de a bombától messze voltak, pedig 15-16 fok volt délután.
Szép példás rend volt, és a környezet is gyönyörű, de olyan gazdátlannak tűnik az egész környék.
Ja vannak fekvő kaptáraink is, minden vadi új.
Végre láttam a terepjárónkat!
Az üresen álló konténer előtt parkol, állítólag másfél éve.
Remélem a megmaradó méhcsaládok tudják, hogy aggódunk értük!
Én azt üzenem nekik kitartás, a következő csapat jobban fog vigyázni rátok!
Nagyernyei Attila

« Válasz #1559 Dátum: 2015. Október 18. 08:29 »
Vasárnapi gondolataim.
Tisztelt Méhészklub olvasók!
Több mint egy hete volt az OMME OV!
Azóta sincs egy kukk sem az ott elhangzottakról.
Nézzük mi történt az OV-n, ami a legnagyobb port kavarta.
Ez bizony a Tüntetés.
Megjegyezni kívánom, hogy a jelenléti íven 51 aláírás volt, viszont ebből 8 az "elnökségé".(Véleményem szerint még mindig IB-é!)
Tehát a 117 OV tagból csupán 43 voltunk jelen.
Ez azt jelenti, hogy alig több mint az elnökök 1/3-a!!!!!!!!!!
Milyen információt fognak azok átadni akik nem voltak jelen?
Mondhatnánk, hogy majd a szaktanácsadók.
Ne ámítsuk magunkat, néhány szaki volt csak az OV-n! (Megjegyzem Bross idejében kötelező volt minden OMME rendezvényen a szaktanácsadóknak részt venni, akkor még komolyan vették ezeket a dolgokat.)
Na de hát ugorjunk a jelenbe!
Szerintetek a kereskedők találkozóját az OMME "Hivatalba" és az egész tüntetés az OMME vezetésének e fejében fogalmazódott meg?
Na ezt felejtsétek el sebtiben, mert ez nem így van!
Az senkit ne tévesszen meg, hogy most már úgy adják elő, hogy az ő ötletük!
Ezt biza egy kereskedő kérte tőlük, de titkolják!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha ő nem kéri meg a díszes társaságot a mai napig semmi nem történik.
Privát üzenetből nem szoktam idézgetni, etikai okok miatt, arról nem is beszélve, hogy ez az info. úgymond "belülről" jött.
Tehát ez az írás arról szól, hogy gondolkodjunk el azon nem az OMME "Hivatal" elé kéne e szervezni a tüntetést, mert eddig nem csináltak semmit, most is egy kereskedő kényszerítette ki belőlük.
Elgondolkoztató okfejtés.
Annyi bizonyos, hogy több szaktanácsadóval beszéltem, és mind mást mondott.
Legutolsó információm, hogy valamelyik budaörsi multi elé mennének azok akik egyet értenek a helyszínnel.
Az én magánvéleményem továbbra is az, hogy ez egy jó önfényezésnek kiváló, de az igazi célját aligha éri el.
A Parlament, vagy a FM Hivatal elé kell menni!
A törvényeket, jogszabályokat ott módosítják, nem a multiknál, és nem a mézkiszerelőknél!
A tüntetés céljával továbbra is egyet értek, a helyszín az nagyon gáz.
Előttem hozzászólók már megfogalmazták miért kínos a jelenlegi vezetésnek a JÓ helyszínre tervezni a tüntetést.
A miniszterelnök is beszállt az akác-kampány-koalícióba, meg egy lépet is nyomtak a kezébe a fotó kedvéért most meg ugyan ezek tüntetnek?
Aláírunk egy stratégiai megállapodást, kaptok évi 1.5 milliárdot a Magyar Méhészeti Nemzeti Programra és ellenünk tüntettek?
Ugye milyen kínos?
Pedig be kell vállalni mert a méhészek azt szeretnék, hogy főként magyar méz legyen az áruházak polcain, és ha ez nem érhető el akkor legalább az üvegen legyen kötelező feltüntetni a származási országot!
Ezt nem a multik és nem a mézkiszerelők sara, hogy a jelenlegi UNIÓS és magyar előírások ilyen csapnivalók.
Végül is ez akarattal van így, mert akik döntenek ők is benne vannak a buliban.
Ezért nem lett semmi eredménye az első Brüsszeli tüntetésnek sem.
Így, hogy sem a méhészek, sem a küldöttek, sem a szaktanácsadók, sem az OV tagok 2/3 nem tud semmiről, az egész mutatvány zsákutca, esetleg egy magamutogató, önfényező választási kampány.
Ezek voltak vasárnapi gondolatim.
Nagyernyei Attila

« Utoljára szerkesztve: 2015. Október 18. 08:52 írta Nagyernyei Attila »