Szegény Koki, kivancsi111!
Még számolni sem tud.
3-4 hordó az éppen 13 családtól jött össze.
Már csak azt kell megjósolnod hány családdal vándoroltam, és mehetsz a gyógyszertárba seduxenért.
Nagyernyei Attila
Valaki tényleg nem tud számolni.
10 családtól jött össze egy egy hordód.
Fele állományod tartalék volt, és nem is volt 200, csak hülyítetted a népet. Ha jól emlékszem 130 körüli termelőnek nevezett családod volt. Annak a felét vitted el, és az első napon tájoltak jobbára, a második jó volt, a harmadikon meg délután elapadt, és vége volt. Ne keresd az informátoromat, mert soha nem jössz rá úgysem.
Ez a seduxenes pimaszkodás már másokkal is visszájára sült el, abba kéne hagyni.
Ha ennyi lenne a vérnyomásom valószínűleg hasonló téveszmék gyötörnének.
Itt egy kis szünet volt írásomban,most mentek el szekszárdi mentősök. 229/124 volt a vérnyomásom mindössze!
Amikor 1983-tól 1989-ig mézet szállítottam az akkori balatoni szupermarketekbe ti hol voltatok?
Wr, oszkár, neo, vagy kivancsi111 egyáltalán szállítottak valaha áruházakba?
Nem.
Nem tudok a többiek nevében nyilatkozni. Én szállítottam. Legnagyobb vásárlóm a G-Robi volt a Nagyvásártelepen. Pestlőrinc, Pestimre boltjait kizárólag én láttam el. A Balaton Fűszértet szintén, és egyes kisboltokat. Amikor Csopak RT lett akkor is. Nem láttam én a Te mézeidet sehol. A Cserényiét igen, azokban a boltokban, ahova állítólag Te szállítottál. Na ezzel is megszégyenítenélek, de nem tudom bizonyítani, inkább nem szólok róla semmit. DE!
Amikor 1983-tól 1989-ig mézet szállítottam az akkori balatoni szupermarketekbe
Azt ám. Álmaidban.
A
Fortunába biztosan nem, mert egy méhész haverom volt az egyik főnök, a másik meg a szomszédom. P. Zoltán. Még él. A másik meg a Rudibácsi, neki voltak méhei.
Az
Oázis meg 1988-ban nyílt Szántódon. Ott te soha nem is jártál.
A balatonboglári központban a "Dóra"
Fészekáruházban/-ból meg a főnök hozzánk járt németet tanulni, és onnét vásároltam a visszaváltott üvegeket, másnak nem adtak. A nagyatádi konzervgyár csak évi pár raklappal tudott eladni nekünk, és egyébként sem tetszettek az osztrák "Manz" hosszúnyakúak, amiket nem töltöttek itthon újra.
Na tehát ne akard a meséidet eladni azoknak, akik ebben éltek.
Akiket el tudsz altatni, azokat butítsd felőlem, de miért van erre szükséged?
Nem szóltam volna erről egy mukkot sem, de kiprovokálod a pofont.
Üdv: Kira