Kivancsi 111 által levertem a felvásárlási árakat!
Sajnálom, de írásaimra annyira rá van kattanva, hogy elkerülték a figyelmét a következő tények, valamint benne is tombol az irigység.
Tehát, mint leírtam valóban jól sikerült az északi akácom. (Emiatt zuhan a méz ára.)
Igen ám, de azt is hozzátettem, hogy Tolna megyéből, a közel 800 méhészből csupán néhányan vállaltuk a vándorlást, ezt több méhész is megerősítette.
Összesen 4 méhészt tudtunk felsorolni, az egyikről nincs információnk.
Tehát mi négyen befolyásoltuk a magyarországi mézárakat.
Arról pedig nem is beszélve, hogy én éppen 4 éve a normál akácmézet 3.500-ért adom, az északit pedig 4.500-ért.
Tényleg jól leverem az árakat!
Azt pedig furcsállom, hogy a Balaton mellett nem lehet magas árat kiharcolni.
Anno amikor a Balaton körüli szupermarketekbe szállítottam a mézet, rajtam kívül 8 beszállító volt, köztük a jelenleg is legnagyobbal.
Ja és én voltam a legdrágább!
Mi lett a végeredménye?
Én egyedül többet adtam el mint a másik nyolc!
Lehet Lellén 111-en árulják azért ilyen alacsonyak az árak?
Többször írtam a marketingről, de sokan azt sem tudják mi a frász ez, eszik e vagy isszák.
Nemrég több száz tormás üveget rendeltek egy lagziba, amit már le is szállítottam.
Nagy volt a harc, de én az árból nem engedtem semmit, még is tőlem kérték.
Nem annyi a méz ára ugyanis amennyit ígérnek érte!!!!!!!!!!!!!
Annyi amennyiért odaadjátok!!!!!!!!!!!!
Ez egyszerű mint a faék.
Arra lennék kivancsi, melyik itthoni vagy európai szupermarketben lett TARTÓSAN kevesebb a kiszerelt méz ára?
Egyikben sem.
Lehet próbálkozni lehúzni, lejáratni engem, de ez mindig átcsap egy görcsölésbe.
Tudom, hogy katasztrófa van a hordós piacon, de most már az otthoni és a piaci eladásoknál is.
Biztosan nem leszek túl népszerű a véleményemmel, de ennek nagy részét magunknak köszönhetjük.
Ki kényszerít valakit arra, hogy 2.200-ért adja üvegben az akácmézet?
Ki kényszerít valakit arra, hogy 1.300-ért odaadja ezt a kincset hordóban?
Hacsak nem a megélhetési kényszer, mert elfogyott a zsé.
Erre mondják aki bírja, csinálja.
Az összefogásban semmi remény, hogy ne adjuk oda ennyiért.
Mindig lesznek akik "kivéreznek", és kényszerből leadják a mézüket.
Hála az égnek én nem tartozom közéjük, mert ennyiért én még fél kilót sem adok!
Hát így verem le az árakat kedves kivancsi111.
További jó egészséget, és a szezon hátralévő részében is a nehézség essen a te kaptáraidba is!
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila