Bevallom őszintén ilyen makacs, értetlen méhésszel még nem volt dolgom mint amilyen wr méhésztárs.
Te ott voltál azon az OV-n ahol kóstoltuk a hamisat, és az igazi mézet?
Nem.
Ez már a harmadik, sőt negyedik olyan beszólásod ami észbontó.
Hogy a frászba tudsz olyanról véleményt mondani amit nem láttál, nem tapasztalhattál, ott sem voltál.
Már megint csak gondolod.
Ez olyan mint annak idején a verselemzés volt, hogy .....amikor ezt írta a költő erre gondolt.
De az a költő már vagy 300 éve meghalt, senki nem találkozott vele, akkor pedig, hogy mire gondolhatott, örök titok.
Wr méhésztárs is titok marad számomra, amikor alábbi írásomra úgy reagál, hogy én mézhamisításra buzdítom a méhészeket.
Hihetetlen gondolkodás.
Ismét csak azt tudom mondani, ebben a rovatban sem válaszolok többi hozzászólására, talán beforr a Fekete-Fehér Méhészklubon ejtett seb, amit vitánk okoz.
Reménytelennek tűnik számomra olyan valakivel hadakozni aki jóslásokra, hallomásokra, és "valószínűkre" alapozza írásait, mellőzve minden konkrétumot.
Mindenkivel hajlandó vagyok megvitatni ágazatunk problémáit, ha úgy érzem vagyok olyan szinten, hogy ez feljogosít arra.
Azt végképp nem értem milyen teszkós mézről beszél, egyedül arra tudok gondolni, hogy már néhány fröccsön túl van.
Hogy ezt írásomban nem találod az holt biztos.
Úgy ahogy ezt a világraszóló marhaságodat sem!!!!!
" Mert mit olvas? Azt, hogy "há aszonta a Nagyernyei úgyse mutassák ki". ....
"Beetet a főhordásba (is) minden családba 2 kg cukrot."
Én mit mondtam?
Szépen tagolom, hogy értsed!
A z 1-2 é v e s m é z r ő l a l a b o r n e m t u d j a m e g á l l a p í t a n i , h o g y m i k o r i a z é v j á r a t a.
Ebbe, hogy kerül bele a mézhamisítás, ezt hogy hoztad össze?
Írj amit akarsz, nem törlöm, de nem válaszolok.
Majd ha csúnyán fogalmazol a moderátoraim kiigazítják, mert én le sem olvasom többé!
Nagyernyei Attila