Ne foglalkozz vele Szeremej!
Mivel megint ilyent állít:
" Ez akkor valami sufnilabor lehetett, mert ekkora marhaságot rég hallottam.

Ha egy ilyen labor nem mondja meg hogy mikori a mézed, akkor az nem labor, az egy vicc."
Természetesen nem fogom leírni a labor nevét, mert nem szeretném magam kellemetlen helyzetbe hozni, de ez a "sufnilabor" egyébként akkreditált, sőt amit itt mérnek minden országban elfogadják!
Na de menjünk tovább.
Mivel azt sem tudod egy labor milyen paramétereket mér, már megint olyan dologba kotyogtál bele amiről halvány lilád sincs.
Szerintem olyan képességekkel rendelkezel, hogy ezt valami látnokkal, jóssal közölnöd kéne.
Sosem jártál ott, nem ismered a műszerezettséget, nem tudod a paramétereket, de állítod, hogy ki tudják mutatni.
Az érzékszervi vizsgálatokról annyit, hogy amikor elénk tettek egy hamis és egy jó mézet a 11 tagból (akik között én is ott voltam) 8 a hamisat mondta eredetinek, pedig a szemünk be sem volt kötve.
Hiába wr méhésztárs már fényévnyivel a laborok előtt jár, nem kellenek ide drága vizsgálatok!
Volt olyan minta, amelyet nem kellett megkóstolni!
Amikor levettem az üveg tetejét, olyan erős aroma volt benne, hogy kijött a könnyem.
Ez még a Károlyi,Spanyol nyelvű Gimnáziumban volt egy OV-n.
A legnagyobb magyar mézhamisító terméke volt, aki azóta is a piacon van.
Ő nyilatkozta, hogy nem termeli a mézet, hanem előállítja.
Egy kicsit jobban meglöttyintette az íz-aroma adalékot amikor előállította a végterméket.
Wr méhésztársban van valami olyan ellenszenv irántam amit le kéne vetkőznie, mert a sorozatos szakmaiatlan benyögései ártanak a színvonalnak.
Javaslatom az, hogy menj el valamelyik magyar "sufni laborba" és akkor nem állítasz ilyen blődségeket.
Vannak a laborvezetők között olyan szakemberek akik éppen 40 éve vizsgálják a magyar mézek minőségét, és ha ők kiadnak egy véleményt, azt tényként kell elfogadni.
A gyufaszálas módszered meg világszínvonalú.
Szerintem ezzel kezd a laborban, hogy mit találtál ki.
Nagyernyei Attila