Az előző választások előtt Gladferder Béla hülyítette a méhészeket és nem változott semmi. Most Más teszi ugyanezt. És van aki bedől a siker propagandának.
Kedves Geddekas!
Ha valakit le szeretnénk ócskázni, elébb meg kéne ismerni. No, nem köll program-szinten, de az azért megkívánható, hogy legalább a nevét helyesen írjuk le. Így talán az egyszerű közméhész is könnyebben felismeri az egykori EP-képviselőt, aki lehet, hogy a jó Geddekas szívébe nem tudta belopni magát, ám az árva közméhész
Glattfelder Bélaként onnan ismeri, hogy a képviselő emelte fel egykoron Brüsszelben/Strasbourgban a "Legyen hungaricum a magyar akác" zászlót, s küzdött az európai bürokráciával oroszlánként a magyar méhészet (és erdészet) érdekében. Sikerrel... Sajnos az én íráskészségem korántsem oly árnyaltan gazdag, mint Bakács Tiboré, ezért segítenék a jó Geddekasnak a képbe kerülés érdekében, s idézném a publicista(?) tollából ezt a sikertörténetet:
http://www.hocipo.hu/content/view/14795_bakacs_tibor_settenkedo_akacos_ut_europabol_hazaig Egyébként az, hogy idéztem Settenkedő urat, korántsem jelenti azt, hogy magaménak vallanám a képzavarait, vagy azonosulni szeretnék (politikai és egyéb) nézeteivel, mindössze azt kívántam írásával illusztrálni, hogy még az ő szerény képességeit sem haladja meg
Glattfelder Béla nevének helyes írásmódja. Egy olyan szaktudóstól, mint a jó Jogerős Geddekas, szerintem elvárhatja a méhész-társadalom, hogy ezt a nevet memorizálja és írja helyesen. Mégis csak az akác egyik első számú megmentőjéről van szó, s e tagadhatatlan ténynek abban is illenék manifesztálódnia, hogy a jó Jogerős Geddekas interpretációjában sem jut neve az "alchelymer-kór" és "neonikotionidok" szomorú sorsára. Azt meg nem érdemes állítani, hogy ez is "sajthiba", mint a neokotonoid volt egykoron...