Izso60!
Te mennyi téglát fogtál meg?
Tettél-e valamit az OMMÉ-ért?
Tettél valamit a neok ellen?
Tettél valamilyen javaslatot a szükséghelyzeti
engedélyek kiadásának a megakadályozására?
Pár hónapja még arról oktattál ki engem,hogy ha
növényvédelmi munkáknál engedélyezett szereket használ
a gazdálkodó,akkor nem lehet semmi baj.
Ezek után Úri kedvedben,hogy merészelsz most megszólalni?
Mit képzelsz?
Miért nem mentél Csújával tüntetni,Jordánnal tárgyalni?
Ezek után milyen erkölcsi alapod(maradjunk az építkezésnél)
van megszólalni neok ügyében?
Csújának van,akiért Te oly nagyon oda vagy.
Ő "felszólalt" ezen ügyben számtalanszor,Ő szervezte a tüntetést,
a tárgyalást.Őt,nem próbálta megvédeni Bross,mikor ez a "jeles
társaság" kirúgásán rugózott.
Te is együtt köpködsz Brossra a többi "semmittevővel"?
Úgy érzed most fogást talált rajta a "köpönyeg forgatók
bandája"?
Te is próbálkozol a farkasokkal üvölteni?
Ez nem csak nyávogás?
Bevesznek a bandába?
Azok akik eddig a neokban látták a növényvédelem kánaánját
most aztán hirtelen "Greenpeace aktívistának" állítják be magukat?
Követelni Bross lemondását,azért mert úgy érezte nincs mit írni
újra a miniszternek,nincs megfelelő új eredmény a T.P. féle "monitoring"
vizsgálatokból.
2016 nyarán már leírta Fazekasnak,hogy ne hívatkozzanak az OMME-ra,
tartsák be az Eu felfüggesztéseket.
Újra írta volna le?
Nevetséges mindenki aki ebben egész koncepciós perben
beáll a "banda" mögé!A banda krónikása,a
"Nagy Google Kerál" is le írta,hogy akár síkithatott is volna
Bross,akkor is kiadják az engedélyeket.Néha vak tyúk is talál szemet!
Tudja itt mindenki,aki Brossra szavazott azok is és akik nem,
akik mindenhol betesznek Neki,akik mindenhol gyalázzák,
azok is tudják,hogy Ő ma Magyarországon a legjobb szakember
ebben az ágazatban.
Nem mellékesen,végtelenül jó szándékú ember.
Sárdobálók elő a klaviatúrát!
Hajrá Elvtársak!
Csányi Antal
Nagyon furcsa hozzáállás Csányi Antalé... Valamit félreérthetett, én nem kívántam Brosst a víz alá nyomni, mindössze elegem lett abból, hogy a két fullajtárjával, Nagyernyeivel és Csányi Antallal "üzengetett" folyamatosan, hogy Tóth Péter tűnjön el az elnökségből. A két személy (azért csak kettő, mert Geddekas közben részlegesen levált róluk, noha a "kampányban" betöltött szerepe megmaradt, csak a támadás éle tompult némileg, meg ő duzzogott a brossi kitiltásprojekt miatt). Folyamatossá vált a "tóthpéterezés" és jobb érzésű emberben megfordult a bornyú, amikor többszöri kérés, figyelmeztetés ellenére nem voltak hajlandók abbahagyni a mocskolódást. Brossnak is szóltam, amikor a klubvezető és csapatának magatartása meghaladta az ingerküszöbömet. Elég magas ez a küszöb, ám csak sikerült áthágniuk. Csányi Antalnak meg üzenem, hogy a szervilis magatartás egy csöppet sem teszi népszerűvé még az ilyen gigaméhészt sem, mint ő. Lapozza vissza a neonikotinoid csávázószerek tárgyában írt hozzászólásait, üzeneteit (gazdag gyűjteményem van belőle), aztán ha felidézte, miket mondott a csávázószerekre és miket hazudozott össze Atilla barátjával itt, a Klubon, Tóth Péterről, Cserényi dokiról, akkor kezdje el mentegetni, babusgatni Bross barátját.
"Azok akik eddig a neokban látták a növényvédelem kánaánját
most aztán hirtelen "Greenpeace aktívistának" állítják be magukat?
Követelni Bross lemondását,azért mert úgy érezte nincs mit írni
újra a miniszternek,nincs megfelelő új eredmény a T.P. féle "monitoring"
vizsgálatokból.
2016 nyarán már leírta Fazekasnak,hogy ne hívatkozzanak az OMME-ra,
tartsák be az Eu felfüggesztéseket.
Újra írta volna le?
Nevetséges mindenki aki ebben egész koncepciós perben
beáll a "banda" mögé!A banda krónikása,a
"Nagy Google Kerál" is le írta,hogy akár síkithatott is volna
Bross,akkor is kiadják az engedélyeket.Néha vak tyúk is talál szeget!"
Kedves Antal!
Akkora baklövés ez az írás, hogy nincs rá szó.
Nem veszi észre, hogy a Hajrá Elvtársak! buzdítás milyen jól leképezi a mentalitását? Ráadásként nem kezdeményeztem , nem követeltem Bross lemondását, Bross visszahívását. Leírtam a történéseket, úgy ahogy azok DOKUMENTÁLVA TÖRTÉNTEK. Krónikásként, ha úgy tetszik, szigorúan deklarálva, hogy sem ügyész, sem bíró nem vagyok.
Az Ön ügyében sem én ítélkezem, majd megteszik azt azok, akiknek kompetenciája. Véleményem természetesen Önről is van, s azt nem is szoktam véka alá rejteni. Most sem teszem.
Elhiszem, hogy elkeseredett, meg félti is a barátját. Ha így van, segítsen neki. Mondja el neki, segítsen neki felfogni, hogy sajnos elkúrta. Nagyon...! Mi elnöknek választottuk meg, nem királynak. Elnökként is vonatkoznak Bross Péterre a szabályok, azokat nem ő írta, írja. Atilla szokta volt mondani, hogy az Alapszabály a mi Szentírásunk.
http://www.omme.hu/wp-content/uploads/2016/12/OMMEAlapszabaly2016nov13.pdfOlvasgassák a barátjával, barátaival. Talán sikerül kiolvasnia belőle, hogy az Elnökségnek, mely 11 főből áll, egy tagja az elnök. Az Elnökség hozhat olyan döntést az Egyesület érdekében, melyet akkor is végre kell hajtania az elnöknek, ha nem fűlik hozzá a fogacskája. Ez egy tipikusan ilyen eset, az Elnökség dönt egy kérdésben. Az is lehet, hogy nincs egyetértés, ám a többségi elv alapján a többséget kapott döntés kötelező érvényű azokra is, akik kisebbségben maradtak. Nem voltam ott, mikor az Elnökség döntött a levél elküldéséről, s a jegyzőkönyv nélkül nincs is értelme találgatni. Ha a döntés az volt, hogy a levél kerüljön a miniszter asztalára, akkor nincs mérlegelési, felülbírálati joga az elnöknek. Akkor sincs, ha különvéleményen volt, de kisebbségben maradt.
Bross ezt az elvet sértette meg. Választott vezető tisztségviselő, elvileg csak egy főnöke, elszámoltatója lehet, s az a Küldöttgyűlés. Lehet rendes, lehet rendkívüli. Ha a Küldöttgyűlés napirendre veszi az elnök elszámoltatását, akkor el is számoltatja. Az ő dolga, nem másé. Ha azt mondja, hogy ennek az ügynek nincs jelentősége, akkor így döntött. Ha úgy dönt, hogy az elnök nem az Alapszabályban lefektetett szabályok szerint járt el, valamint nem az Egyesület és annak tagjai érdekét tartotta szem előtt , akkor a választott tisztségviselőt vissza kell hívnia. Ha úgy dönt, hogy az elnök csak lustaságból nem írta meg és küldte el a levelet, akkor dönthet úgy is, hogy neki megfelel egy ilyen lusta, ám occó elnök, évente 8,4 millióért. Van még néhány verzió, mint ebrúdon kihányás, stb. , de azok nem feltétlenül demokratikusak.
Csodálom, kedves Csányi Antal, hogy ilyen könnyen megfeledkezik szegény mászkáló méhecskéiről, ha a barátság sorompóba hívja. No, most kellene tetemre hívnia -nem ám Cserényi Pétert az egykori "barátját", nem ám Tóth Pétert, aki segített, ahol tudott, amikor baj volt- hanem a mostani barátját, Bross Péter elnök urat, aki nem hogy nem csatlakozott a neók elleni keresztes háborújához, hanem egyenesen belerúgott a "barátjába", aki világítótorony szeretett volna lenni a neok elleni harcban. Mondjuk, a magassága nagyjából meglett volna hozzá, csak a barát maradt le a hadba indulásról. No, meg világosság es köll...
Sajnálom, szörnyű érzés lehet látni, tudni, hogy a barátja nem csak Önt, de a méhésztársait, méhészbarátait és a választóit is cserbenhagyta. Milyen lelkierő kell ahhoz, hogy egy ilyen barátot mentegessen, mosdatgasson és még népszerűsiteni is igyekezzen! Nem semmi ez, kedves Antal, egyszer majd megírom ezt is, ha megérem. Mit megírom, hőskölteményt költök a történetből, valószínű Edgar Allan Poe stílusában, s lehet, hogy a Holló refrénjét is kölcsönveszem, amikor arról rímelek, mikor jön vissza Bross az Egyesület élére: "Nevermore..."
Ha a továbbiakban nem lenne kifogásom, én nem szedegetném darabokra Brosst, akkor hajlandóak a feltételeimet teljesíteni?
Tehát először is Csányi és Nagyernyei urak bocsánatot kérnek a nagy nyilvánosság előtt Cserényi doktortól és Tóth Pétertől, kijelentik, hogy nemtelen, becsületsértő, személyiségromboló és a jó hírnévhez való jogot sértő cselekedetüket mélyen megbánták, és soha többé nem követik el. Kijelentik továbbá, hogy tévedtek, és soha többé hazugságokkal nem próbálnak jogtalan előnyre szert tenni.
Ez esetben látok némi halvány reményt, hogy el tudok tekinteni a személyem irányában is gyakorolt mocskolódás megtorlásától, s talán sikerül nekem is elgodolkodnom egy olyan lehetőségen, hogy esetleg megbocsátok...
Természetesen csak a magam nevében beszélhetek, s mivel nem voltam soha királycsináló, nem leszek egyszemélyes királykicsináló sem. Soha nem voltam vezénylő alkat, az én erősségem inkább a visszahúzódás és a megtisztító magányban való gondolkodás. Sajnos hiába gondolkodom megfeszítetten, nincs ötletem a szellem palackba történő visszadugásának lehetősége tekintetében. No, de ez sem lehet olyan fene sürgős, még Önök sem kértek senkitől bocsánatot...