Méhészújság, Méhész Közlöny, stb.

• 745 válasz
  • 415676 megtekintés
*

Nb18

• 797
Re:Méhészújság, Méhész Közlöny, stb.
« Válasz #570 Dátum: 2016. Március 27. 08:35 »
Robi!

Itt most nem a mennyiségről van szó, te is nagyon jól tudod!
Pörgető-cukros zsákok. A kettő együtt nem passzol. Még ha csak egy kilós zacskóról is volna szó. Még az is sok.

Nb18

« Válasz #571 Dátum: 2016. Március 27. 09:34 »
Nincs gond a képpel, csak most itt tartunk.

Először csak méhek voltak és pergető nuku sok mézzel.

Másodszor méhek és a pergető sok mézzel.

Harmadszor méhek, pergető és cukor kevesebb mézzel. (Most tartunk itt.)

És ha így haladunk akkor maradnak a méhek és a cukor méz nélkül.  :o ;D
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #572 Dátum: 2016. Március 27. 10:22 »
Remélem, hogy ott lesz a küldöttgyűlésen Dr Ludányi István, a Méhészújság főszerkesztője nyilvánosan mikrofonban bocsánatot kér az újságban írottakért. Ha nem teszi, akkor az Etikai Bizottság elnökének ott nyílvánosan kell bejelentenie, hogy elindítja hivatalból Dr Ludànyi ellen az etikai vizsgálatot. Szerintem, ha ezt nem teszi meg az etikai bizottság elnöke önszántából, akkor nem alkalmas a feladatára, tehát ne is induljon a választáson. Ott a helyszínen kell helyette más személyt jelölni.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #573 Dátum: 2016. Március 29. 21:05 »
QUQURIQ !!!

Az OMME TESCO újságja lehet, hogy nem azokkal a cikkekkel fog megjelenni ami most íródik?
Márpedig, ha nem jelenik meg, hogyan veszik fel érte a gázsikat a Gázsisok?
Mert ez olyan "Mint a meg nem evett étel soha nem árt meg"...
Lehet, hogy Egyed Árpád mellett Ludányi is nyugdíjas lesz???
Ludányi mindig levitézlik egy-egy szaklapnál...?

Kiskakas a krónikás...

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #574 Dátum: 2016. Április 03. 07:57 »
Ki lesz az OMME Méhészújság új szerkesztője Ludányi helyett?
« Utoljára szerkesztve: 2016. Április 03. 08:02 írta Geddekas »
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

gewi

• **
  • 78
« Válasz #575 Dátum: 2016. Április 03. 19:34 »
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de született egy bírói döntés az újsággal kapcsolatban.
Olvashattunk róla egy "névtelen levelet" ami szerint minden mehet tovább, úgy ahogy volt.
Akkor most szabályos az újság kiadása vagy sem?  ::)
Nagy Zoltán

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #576 Dátum: 2016. Április 03. 20:51 »
QUQURIQ !!!

Ludányi már nem fér ebbe az erkölcsi csapatba!
Tőle csak ennyi telik.

Kiskakas!
« Utoljára szerkesztve: 2016. Április 03. 22:12 írta kiskakas »

« Válasz #577 Dátum: 2016. Április 03. 21:05 »
Szerintem ezt felül kell vizsgálni és a vizsgálat eredménye szerint kell majd eljárni.
Mindenesetre nem ártana egy kicsit Egyed úr körmére nézni mert valami nem stimmel hogy egy 210 milliós forgalomból 61 ezer forint plusszot tudott csak produkálni. Ami valójában minusz mert a 40 millió az idén is bevételezésre került az egyesület által, (tagdíj+üveg).

Üdv. jani bátya

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #578 Dátum: 2016. Április 03. 22:43 »
A következő küldöttgyűlésen a Méhészújság kiadási jogát az OMME-nak el kell vennie az OMME Magyarország kft-től és sajátmagának az OMME-nak kell kiadnia. Ezzel a döntéssel tudjuk teljesíteni az Elekes Laci megnyert perében hozott bírói ítéletet és áttekinthetővé tudjuk tenni a válalkozási tevékenységet. Ugyanezt kell tenni az OMME üveg és a répacukor ügyben is. Aztán lehet búcsúzni a kft-től is.

*

atya

• 1043
« Válasz #579 Dátum: 2016. Április 04. 07:28 »
Kedves Méhésztársak!

A Kft megalapítása valóban szabálytalan volt, erről a mai napig is ez a véleményem. Ennek a véleményemnek adott igazat, a másodfokon eljáró bíróság is. De nem azt mondta ki, hogy a Kft-t meg kell szüntetni, hanem csak azt hogy az Ov-nak nem volt hatásköre a Kft alapítás, hiszen az a küldöttgyűlés hatáskörébe tartozik.
Sokan bíráltak az miatt, hogy nem szüntettem meg a Kft-t, de az az újság megszüntetését is jelentette volna egyben !! Hangsúlyozom nem ez volt a cél. A célom a jogszerű működésre való rávilágítás volt, hisz tudjuk, látjuk, hogy a méhészeknek kell a Méhész újság. Az ujság beltartalmáról már nem biztos hogy jó a véleményem. De ez is csak főszerkesztői probléma lehet! Ezen biztos hogy javítani kell. Az újságnak olyannak kell lenn-e, mint amilyennek kinéz, hogy használni tudd. Nem csak a lapozhatóságára gondoltam. NYITOTTNAK !

A vállalkozói szférában dolgoztam és dolgozok, ezért az a véleményem hogy a Kft-vel egy nagy probléma van és ez a probléma óriási. Most szombaton hallhattuk, hogy mekkora forgalmat bonyolít le, és azt is hogy a profit "csak" 61.000.- Ft. Szerintem ezt egy egy méhész a piacon két nap alatt teljesíti a saját méze eladásával is. Kérdésem, hol a többi?? Még mindig azt mondom hogy lehetne jól működtetni a Kft-t de nem alkalmas személy erre Egyed Árpád!! Talán, nincs ezzel a Kft-vel semmi komoly gond, csak itt is paradigma váltás kell.
Nyilván a Kft- átvilágítása nem megy egyik percről a másikra, ezért egy pici türelmet kell adnunk ahhoz hogy tényszerű pontos adatokat kapjunk a róla.

Elekes László
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #580 Dátum: 2016. Április 04. 15:43 »
Lehet, hogy most csak leegyszerűsítem a dolgokat de szerintem csak egy kiadási számlaösszesítést kell csinálni névsor szerint és összeadni,ez megmutatja, hogy valójában kinek is éri vagy érte meg a KFT.

Üdv. jani bátya

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #581 Dátum: 2016. Április 05. 10:12 »
Nemcsak pénzben lehet mérni egy újság hasznát. A Méhészet újság jól szerkesztett újság és ezért hasznot hoz az egész méhésztársadalomnak. A Méhészújság is lehetne ilyen.

*

lygo67

• 144
« Válasz #582 Dátum: 2016. Április 06. 20:53 »
Tudom nem ez a legfontosabb, de ha már van egy OMME honlap és látom ma is új hireket tett rá az illetékes akkor az OMME vezetőség névsorát is aktualizálhatná  :) ;)

« Válasz #583 Dátum: 2016. Április 06. 21:04 »
Egy kis türelem, egyébként én is észrevettem.
Mint ahogy olvashattad is még van pár méter a célszalagig, de azt akár már kézen állva is meg lehet tenni. ;)

Üdv. jani bátya

« Válasz #584 Dátum: 2016. Április 11. 11:19 »
Üdv!

Méhészet újságot ( 4 )kapott már valaki?

Kösz!