Kedves Méhésztársak!
A Kft megalapítása valóban szabálytalan volt, erről a mai napig is ez a véleményem. Ennek a véleményemnek adott igazat, a másodfokon eljáró bíróság is. De nem azt mondta ki, hogy a Kft-t meg kell szüntetni, hanem csak azt hogy az Ov-nak nem volt hatásköre a Kft alapítás, hiszen az a küldöttgyűlés hatáskörébe tartozik.
Sokan bíráltak az miatt, hogy nem szüntettem meg a Kft-t, de az az újság megszüntetését is jelentette volna egyben !! Hangsúlyozom nem ez volt a cél. A célom a jogszerű működésre való rávilágítás volt, hisz tudjuk, látjuk, hogy a méhészeknek kell a Méhész újság. Az ujság beltartalmáról már nem biztos hogy jó a véleményem. De ez is csak főszerkesztői probléma lehet! Ezen biztos hogy javítani kell. Az újságnak olyannak kell lenn-e, mint amilyennek kinéz, hogy használni tudd. Nem csak a lapozhatóságára gondoltam. NYITOTTNAK !
A vállalkozói szférában dolgoztam és dolgozok, ezért az a véleményem hogy a Kft-vel egy nagy probléma van és ez a probléma óriási. Most szombaton hallhattuk, hogy mekkora forgalmat bonyolít le, és azt is hogy a profit "csak" 61.000.- Ft. Szerintem ezt egy egy méhész a piacon két nap alatt teljesíti a saját méze eladásával is. Kérdésem, hol a többi?? Még mindig azt mondom hogy lehetne jól működtetni a Kft-t de nem alkalmas személy erre Egyed Árpád!! Talán, nincs ezzel a Kft-vel semmi komoly gond, csak itt is paradigma váltás kell.
Nyilván a Kft- átvilágítása nem megy egyik percről a másikra, ezért egy pici türelmet kell adnunk ahhoz hogy tényszerű pontos adatokat kapjunk a róla.
Elekes László