Méhészújság, Méhész Közlöny, stb.

• 745 válasz
  • 412098 megtekintés
Re:Méhészújság, Méhész Közlöny, stb.
« Válasz #510 Dátum: 2016. Február 29. 09:30 »
Attila!

Ha cikket írsz, annak minden bizonnyal többen támogatnának mint Te azt gondolod.
Ha megjelentetik jó, ha pedig nem az is jó.
Ebből rosszul nem jöhetsz ki.

Hajrá!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #511 Dátum: 2016. Február 29. 09:53 »
Szerintem a következő Ludànyi újság még durvább lesz, hiszen közvetlenül a választások előtt fog megjelenni. Semmi esély arra, hogy bármi demokratikus lépés töténjen. Legdurvább cenzúrára lehet számítani.

De ne legyen igazam.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #512 Dátum: 2016. Február 29. 10:00 »
Dcsabi!
Éppen ez a gond, hogy most az OMME nem normális körülmények között működik.
Mivel köze 400 fővel nőtt a taglétszám, és közelítünk a 13.500 főhöz, az újságra beszedett lóvé is erősen 30 millió fölé kúszott.
Gyakorlatilag a méhészek tartják el Ludányi főfirkászt, és az újságot is.
Nem kicsi pofátlanságra vall azokat az OMME-ellenségeinek neveznie akikből él!
Írhattam volna finomabbat is, hogy arcátlan, meg nem túl illedelmes, de a pofátlanság jobban illik rá.
Az OMME újságnak függetlenül kéne minden véleményt megjelentetni, még akkor is, ha egy "Törpe 10% alatti kisebbség" gondolja úgy, hogy éppen ezzel a kijelentésével vált ő a méhészek ellenségévé!
A bátorság egy nemesi erény!
Irtózatos nagy bátorságnak tartom részéről, hogy ellenség képet vetít a méhésztársadalom elé.
Biztosan sokunk (az én) írásaimban is vannak kivetni valók, de én ellenségként senkire nem tekintettem eddig!
A választásokra készülve, bár ki is legyen az OMME elnöke, kutya kötelessége az egység visszaállítása, vagy legalább az erre való törekvés.
Mivel ez az újság az OMME elnökség szócsöve is, látható, hogy a jelenlegi vezetés is egyet ért ezzel a borzalommal.
Nagyon remélem, hogy ennek a rémálomnak hamarosan vége, és akik ilyeneket írogattak, a jövőben méltó munkát fognak kapni.

Nagyernyei Attila

« Válasz #513 Dátum: 2016. Február 29. 12:57 »
 Gondolom Rádi Úrnak is jár az újság!

Neki mint az etikai biz. elnökének  tudnia kellene mit kell mondania az elkövetkezendő OV-n, KGY-en.

Ha nem tudja, akkor talán le kellene mondania, mert nincs etikai érzéke.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #514 Dátum: 2016. Február 29. 14:27 »
QUQURIQ !!!

Miért??? Volt??? :-[ :-X

Kiskakas!

« Válasz #515 Dátum: 2016. Február 29. 15:45 »
Egy kicsit, lassú a posta felénk mert ezidáig nem kaptam meg az újságot.
Vagy talán annyira szégyelli magát, hogy nem mer a szemem elé kerülni. ;D

Üdv. jani bátya

*

Bicska

• 601
« Válasz #516 Dátum: 2016. Február 29. 22:08 »
Kedves Jani Bátya! Ha a kezedbe kerül, felhívnám a figyelmedet az 1. oldalon lévő fotóra "kedves", (még) hivatalban lévő elnökünkről. Számold meg a kaptárakat! A fotósnak nagy munkája lehet benne,hogy úgy tűnjön, tele a telephely. Ahogy én hallom, a fotón lévő a teljes, bejelentett állománya. Plusz-minusz 1 db! :) Aztán a 13. oldalon sok szép, nagy, és érdekes képet láthatsz műanyag ládákról, és emelő békákról. Nos igen! Ennyi szép, profi és érdekes fotó mellett nehéz is egy "forradalmár" cikkét beletenni az újságba!  A terjedelem kérem az terjedelem.. Vagy gerjedelem? :) A főszerkesztő (úr?) és az elnök (úr?) cikkét viszont csak óvatosan olvasd. Vérnyomásnövelő hatású!

Képzeld! Megtaláltam a képeket egy orosz szerveren!

http://pixs.ru/showimage/250jak067J_9360369_20905510.jpg

és

http://pixs.ru/showimage/250jak068J_2932426_20905518.jpg

Én is itt leltem rájuk ;)

Üdv: Bicska
« Utoljára szerkesztve: 2016. Február 29. 22:12 írta bicska »
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

« Válasz #517 Dátum: 2016. Február 29. 22:18 »
Az oda fotoshopolt kutya se rossz.

*

Bicska

• 601
« Válasz #518 Dátum: 2016. Február 29. 22:20 »
Akkor nem csak nekem tűnt úgy ;) NODE!!!! ÉÉÉÉDI!!!
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

« Válasz #519 Dátum: 2016. Március 02. 21:16 »
Írtunk egy levelet Csonka Imrével közösen, Dr.Ludányi Istvánnak.
Mellékletben megkapja Dr.Mészáros László OMME Elnök, és Mészáros József OMME Hivatal vezető.
Íme a levél:
"Tisztelt Dr. Ludányi István Úr!
Felháborodva olvastuk szaklapunk 38. oldalán írt cikkét.
Azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy adjon lehetőséget arra, hogy válaszoljunk a „Kaposvári méhésztalálkozó” című írására.
Mivel az OMME Méhész újságnak mi is előfizetői vagyunk, úgy gondoljuk megszólított bennünket, emiatt a méhésztársadalom nyilvánossága előtt szeretnénk kifejteni véleményünket.
A cikk terjedelme mindössze egy féloldalnyi lenne.
A cikkünk címe: „Az OMME igazi ellenségei”
Amennyiben a lap terjedelme engedi, szívesen válaszolnánk az OMME elnökének a „Forradalmárok inkognitóban” című írására is.
Ennek címe:
„Forradalom van az OMME-ban?”
Várjuk megtisztelő válaszát."

Üdvözlettel: Csonka Imre                                                                   Nagyernyei Attila
Kaposvári Egyetem oktatója                                                                 Elnök
                                                                                              Tolna Megyei Méhész Egyesület

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #520 Dátum: 2016. Március 02. 21:56 »
QUURIQ !!!

"Mivel az OMME Méhész újságnak mi is előfizetői vagyunk",...

Nem, hogy csak az előfizetői, hanem a tulajdonosai is!
Két okból!
1. Az OMME újságjára mi dobtuk össze, (zsarolták ki belőlünk) a pénzt!
    Nélkülünk, nem indították volna a lapot!
2. Minden OMME tag, 13 000 fő tulajdonos a lapból, mivel a lap a Kft-jé, a Kft meg az OMME.jé!
Jé!
 Így jobb ha megjelentetik, a tulajdonunk, tulajdonának a tulajdonját!!!  ;D

A tulajdonos Kiskakas!

« Válasz #521 Dátum: 2016. Március 03. 07:59 »
Na, erre a levélre várva, őszinte tiszteletem Nektek.
Kíváncsian várjuk erre milyen "gombot" varrnak az illetékesek!

« Válasz #522 Dátum: 2016. Március 04. 01:32 »
Én borítékolom a választ!
Letolt gatya szintű lesz!

Nincs megzavarodva dr Úrunk.
Más problémái vannak.
Csak egyet a sok közül:koros hatalomvágy.
Ugye,ugye,így aztán nuku újságcikk.

Csányi Antal

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #523 Dátum: 2016. Március 07. 20:37 »
QUQURIQ !!!

Figyeljétek, hogy az OMME Tesco újságjában, Mészi mágus, hogyan fogja magát fényezni a mai napi összecsapásról!
Annyi papír volt előtte, mintha valami Nünbergi pert bíztak volna rá!
Sokszor bele is gabalyodott, de aki még sohasem volt méhészek között, az minden szavát elhitte!
Amikor meg az igazi szakmaiságról ment az adok-kapok, Mészi mester, alatt folyt a ...víz.
Nagyon leküldte Péter az aszal alá!
Ebből is látszik, hogy nincsen Péterről semmi információja.
Erről az elnökségnek tájékoztatást kellett volna adni!
Nem akarom Mészárost védeni, de csekélyke szaktudása nem elnöki pozícióra való.

Kiskakas

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #524 Dátum: 2016. Március 07. 21:02 »
QUQURIQ !!!

Megint egy hír!

2016. március 7., hétfő 15:36

A Magyar Mézkereskedők és Mézcsomagolók Egyesületének közleménye
    Budapest, 2016. március 7., hétfő (OS) -

Magyar Mézkereskedők és Mézcsomagolók Egyesülete, mint a  magyar mézkereskedelemmel foglalkozó vállalkozások árbevételének 80%-át meghaladó érdekképviselete tájékoztatja a mézfogyasztókat ,hogy
tagjai a mézfogyasztók a méz termelési helyének megismerésére vonatkozó jogos igényét követve a méz származási helyének címkén történő pontosítása terén maguk részéről a  jogszabályi előírás/ Magyar Élelmiszerkönyv 1-3-2001/110  2§ 4.a, / minimum feltételétől függetlenül   követendő példával kívánnak  eljárni.
Továbbiakban a címkén minden esetben feltüntetik a méz eredetét, a származási ország(ok) nevének megjelölésével.   Ezután nem használják a jogszabály által megengedett  ,de a  fogyasztók által méltán kritizált  - EU-országok mézkeveréke, - nem EU-országok mézkeveréke, - EU- és nem EU-országok mézkeveréke megjelöléseket .
Importból származó mézekkel kapcsolatosan tájékoztatjuk a fogyasztóinkat, hogy a Központi Statisztikai Hivatal kimutatása szerint 2015 év összes mézimportja 1591 tonna volt.
Kínai eredetű mézet 2015. október óta tagjaink nem importáltak.
2015 évben az Ukrajnából érkező 904 tonna mézből tagjaink mindösszesen  20 tonna mennyiséget vásároltak.

Magyar Mézkereskedők és Mézcsomagolók Egyesülete

Kiadó: Magyar Mézkereskedők és Mézcsomagolók Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Kiskakas