Kiskakas!
Nem fogják Csuját kizárni.
Vannak vezetőségi tagok, és vannak méhészek akik tőlem is kérdezték...miért szimpatizálok Csujával?
Én az elvvel nem értettem soha egyet, ha valakinek MÁS a szemlélete, MÁS a véleménye, MÁS a gondolata, akkor őt minek kiáltják ki ellenségnek?
Véleményem szerint az, vagy azok, sokkal nagyobb kárt tettek (és tesznek) akik kipártolták a neonikotinoidokat, és eltusolták ezen méhgyilkos szerek hatását.
Ők az igazi ellenségeink!
Nagyon igazságtalannak tartanám, ha ezek az emberek továbbra is osztanák az észt, aki pedig névvel, arccal vállalja a vélt, vagy valós igazát a bíróság előtt, őt kizárnák.
Az egy ordas eszmére vall, ha valakinek más a véleménye, őt kicsináljuk, eltakarítjuk.
Továbbra is az a véleményem, hogy "Egy a jelszó a béke.." nevében, tárgyalni kell.
Erre lennének hivatottak azok a bizottságok, amelyek egy védőhálót alkotnának az egyesület és törvényszék közötti vitákban.
És mi van azokkal akik meghamisítják, eltusolják, elsumákolják a méhészek tagdíjaiból eutanáziában tartott Kft.-t?
Mindenki tudja, mert a napnál is világosabb, hogy az OMME kullancsa, vérszívója veszteséges, csak ezt nagyon kínos bevallani.
Az EB is maszatol, hogy ők nem hivatottak a Kft.-t vizsgálni.
Nagyon rövidre zárnám ezt a történetet.
Akik ezerrel nyomják a Kft.-t, és megpróbálják elfedni a valós számokat, felelősség terheli őket.
Fizessék ki az OMME-nak (nekünk méhészeknek) a veszteséget, és akkor tiszta lappal indulunk.
A Küldötteknek, nem az Elnökségnek kell egy könyvvizsgáló céget megbíznia, akkor kiderülne minden turpisság.
Ezt tűzzel-vassal meg akarják akadályozni, a "Egy a jelszó a Béke.." érdekében.
Ja, hogy most agyalnak azon mit kéne csinálnia ennek az agyrémnek?
Ezt sokkal fontosabbnak tartom mint egy OV-tag kizárását, csak azért mert más a véleménye.
Nekem viszont erről a dologról ez a véleményem.
Nagyernyei Attila