Csányi Antal, a párosaidhoz csak ezeket fűzném:
Átláthatóság-Mutyizás: pl. Csuja megvesztegetése a 68.000 Ft perköltség ellentételezéseként? Vagy a Kft.-s sokadik audit, amire ki lett fizetve több százezer Ft (az elnökség persze utólag lett értesítve) egy tehetetlen ügyvédnek, hogy gányoljon össze egy semmitmondó anyagot, ami a Kft. lejáratására szolgált volna, amit akár még ti is összelapátolhattatok volna? (Még az is lehet, hogy ti voltatok.). És még az Ellenőrző Bizottság is kiröhögte?! Mindez nem mutyi?
Nyilvánosság-titkolózás: elnök úr nem volt bent a legutóbbi, okt. 27-i elnökségin, ahol többek között ő is egyetértett a javaslattal, hogy ne legyen nyilvánosságra hozva sem az informatikai, sem a Kft. audit? Szerintem ez titkolózás!
Szabad vélemény nyilvánítás-kuss,kussoltatás: hát azért ahogy az OV-n belefojtotta a szót Mészáros Józsefbe, és utána sem adta meg neki, azért az eléggé a kussoltatás fogalmába illik! És ez nem az egyetlen eset, ha érzi, hogy szorul a hurok, akkor mindig belevág a másik szavába, és nagyon nem akarja engedni végigmondani a mondandóját! Mi ez, ha nem kuss?
Átvilágíthatóság-titkosítás : ez szerintem a nyilvánosság-titkolózás szinonimája, ezért a példát ld. fent. De tudod mit? Közben eszembe jutott mégegy, azt meg ide írom! INFORMATIKAI AUDIT! Azért az ő keze annak az informatikai rendszernek az indításában igencsak benne volt! Utána meg OV-n annyira mantrázta a hallgatóságnak, hogy "nem vagyunk informatikusok, nem értünk hozzá, emiatt hozhattunk rossz döntést, úgyhogy inkább felejtsük el a dolgot, bocsánatos bűn" szöveget, hogy majd megfulladt! JA, és legutóbbi elnökségin is nagy egyetértésben volt, hogy ne legyen előhozva KGY-n a téma! Akkor hogy akarja tájékoztatni róla a tisztelt méhésztársakat? Nem titkolózás?
Demokrácia-önkényuralom: szerintem az az önkényuralom kategóriájába tartozik, ha elnök úr megkerülve az elnökségi tagokat köt szerződéseket, tesz ígéreteket, és utólag akarja lenyomni a torkukon! És az is, hogy ülés előtti éjszaka küldi meg a napirendhez tartozó anyagokat, hogy ne készülhessenek rá! Ez biztos nem a demokrácia!
Ezek nem titkok Sanyikám! Mind itt olvastam a fórumotokon, kedves Geddekas élő közvetítéseinek jóvoltából! Csak az általad vázolt párosításokhoz passzítottam az infókat!
Az elvakult, berögzött meggyőződéseitek nem enged nektek tisztán látni! Annyira görcsösen szajkózzátok ezt a nagy nyilvánosságot meg demokráciát, hogy nem veszitek észre közben, hogy rohadtul nincs nyilvánosság és demokrácia! Illetve bocsi, van, az, ami már átmegy előtte egy szűrőn, és engedi, hogy koncként megkapjátok, hogy legyen min rágódnotok! És most jöhettek itt nekem azzal megint, hogy árad belőlem a gyűlölet, meg a többi! De azért éjjel a sötétben, amikor senki nem lát, titokban gondolkodjatok el rajta kicsit!