OMME IB, EB, OV, Küldöttgyűlés események

• 1411 válasz
  • 466682 megtekintés
Re:OMME IB, EB, OV, Küldöttgyűlés események
« Válasz #360 Dátum: 2016. November 01. 21:03 »
 Maci a méhesben!
Teljesen elérzékenyültem, amikor ezt olvastam:
" Ez a leghitelesebb hírforrás, itt mindenről tudomást lehet szerezni első kézből! Szerintem lassan már az elnökségi tagok is itt fognak böngészni infóért az ülések előtt,.."
Igyekszünk.
Látod sikerrel, bár nekem is a szememre vetette többször egy elnökségi tag, hogy innen tájékozódik.
Segítünk ha tudunk. ;D
Nagyernyei Attila

« Válasz #361 Dátum: 2016. November 01. 22:19 »
Kiskakas!

Értékelem, hogy nem vagdalkozol azonnal, hanem normális hangon próbálsz érvelni!
Lehet, hogy a Soós ügyvéd is ki lett fizetve, de nem láttuk a szerződését, hogy mi szerepel benne, meddig tart az ő megbízatása (lehet hogy csak beadásig, mert ugye a törvényszéki jóváhagyás évekig elhúzódhat, mint ahogy húzódik is Csujának köszönhetően). Ugyan én a másik ügyvédét sem láttam, csak hát itt olyan infók keringenek, hogy ő ki lett fizetve mielőtt letette volna az anyagot az asztalra. A Soós meg legalább összerakta és beadta.
Azt meg nem szeretném még egyszer elkezdeni boncolgatni, mert már korábbi hozzászólók beszámolója alapján megtettem , hogy elnök úr sem kardoskodott az audit eredmények nyilvánosságra kerülése mellett! Gondolom elsősorban az informatikai audit kikerülése nem érdek, ezért inkább a Kft.-stől is el van tekintve, mert hát ha egyik kikerül, akkor a másiknak is ki kell.
Úgyhogy akkor most ki is titkolózik?! Ki gondolja úgy, hogy nem minden tagra tartozik?!

« Válasz #362 Dátum: 2016. November 01. 22:24 »
Attila!

Ez a nagyfokú önzetlen segítőkészség tiszta jellemre vall! Még a végén lehet abban valami, amit xxxfélix írogat rólad: egy nagyszerű elme a mocsárban!  :o ;D (Lehet, hogy nem ezeket a szavakat használta, de a lényege így jött le dicsőítő jellemrajzának.)

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #363 Dátum: 2016. November 01. 23:30 »
Macika:
Idézet
És ezek után tudja valaki is, hogy konkrétan hová vitte azokat az anyagokat?
Vajon Mészáros József hova szokta vinni a bizalmas információkat? Hova vitte dr. Ese Ferenc álláspontjáról a hangfelvételt? És hova vitt még sok-sok más információt? pl. Tomipapához?

De hát azt pontosan lehet tudni, hogy ha "a mór megtette kötelességét, a mór mehet."

Dr. Bross Péternek az OMME elnökének első rendű dolga és felelőssége, hogy az OMME ügyeit rendbe tegye. A kft veszteséges és eddigi haszontalan voltáról a bizonyítékokat Fáskerti László és dr. Mészáros László már letette az OMME asztalára. Az auditnak csak annyi feladata, hogy ezeket szépen alátámassza számadatokkal. Nincs itt nagy titok kérem szépen.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #364 Dátum: 2016. November 01. 23:51 »
Óóóó Geddekas!

Abban az auditban tényleg szerepelnek alátámasztó számadatok? És ha igen, te ezt honnan véled tudni? Csak nem megkaptad az anyagot valakitől? Kétlem, hogy Mészáros Józseftől, de akkor kitől is? Ki is a tégla? Ha egyik oldalt nézem, ez a cselekedet a tégla minősítést vonja magával, ha a másikat, akkor rendben van? Vagy talán azért vagy ennyire jólinformált, mert te is elmondhattad a véleményedet az auditot készítő ügyvédnek? Ha még az EB is szánalmasnak tartja az anyagot, akkor kétlem, hogy abban lenne bármiféle alátámasztó erejű számadat! Sokkal inkább néhány magánvélemény csokorba szedése ügyvéd által, azt tudom elképzelni. Azért kérdezek ám ennyit, mert nem igazán áll össze a kép!  ???

« Válasz #365 Dátum: 2016. November 02. 00:01 »
Ja, és Geddekas! Bocs, hogy ennyiszer szólítalak meg, az előbb akartam ezt is mondani, de kimaradt, kicsit már késő van...
Szóval, nem értem hogy miért tolod ennyire intnzíven Attiláék szekerét! Nem veszed észre, hogy olyan után futsz, ami nem vesz fel?! Ha jól értem itt a veled kapcsolatos megnyilvánulásokat, azért nem élvezed maradéktalanul az ő bizalmukat sem! Beléd rúgnak, röhögnek rajtad, beszólnak, te meg kiskutyaként csaholsz nekik?!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #366 Dátum: 2016. November 02. 00:09 »
Idézet
Csak nem megkaptad az anyagot valakitől? Kétlem, hogy Mészáros Józseftől, de akkor kitől is? Ki is a tégla?
Csak Mészáros József tudhatja, hogy tőle kaptam-e bármit. Ha meg nemcsak Ő tudja, akkor még nagyobb a baj.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #367 Dátum: 2016. November 02. 00:16 »
Idézet
Szóval, nem értem hogy miért tolod ennyire intnzíven Attiláék szekerét! Nem veszed észre, hogy olyan után futsz, ami nem vesz fel?!
Te is látod, hogy nem futok semmiféle szekér után. Ha tenném, akkor százszor könnyebb lenne a dolgom.

« Válasz #368 Dátum: 2016. November 02. 00:57 »
Geddekas ezt írtad: "Te is látod, hogy nem futok semmiféle szekér után."
Akkor mi az, amit csinálsz? Most komolyan kérdezem! Mert valóban látom, hogy mindkét oldallal bajod van, mindegyiknek oda-oda mondogatsz! És mégis az az érzés erősebb bennem, hogy Attiláék véleményét képviseled. Vagy úgy gondolod, hogy magányos harcosként nagy tettet tudsz végrehajtani? Csak ezzel az a baj - legalábbis ahogy nekem lejön -, hogy nem fog összejönni! Mert ha semmi másban, de egyetlen dologban rohadtul egyezik mindkét tábor véleménye! Mégpedig, hogy mindegyikük szemében te vagy az ellenség!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #369 Dátum: 2016. November 02. 01:05 »
Idézet
Mégpedig, hogy mindegyikük szemében te vagy az ellenség!
Ellenség? Ellenség lehet a növényvédős lobbi vagy a kínai mézekkel pancsolók. Ha neked ezek nem ellenségek, akkor nekem ellenségem vagy.

« Válasz #370 Dátum: 2016. November 02. 01:12 »
Mi van?! Hol beszéltem én a növényvédős lobbiról meg a kínai mézzel pancsolókról?! És egyáltalán mikor állítottam , hogy nekem ezek nem ellenség? Vagy hogy ellenség? Na jó, tudod mit? Késő van már, szerintem menjél szépen alukálni! Holnap kipihenten talán összeszedettebben tudsz majd fogalmazni és érvelni!

« Válasz #371 Dátum: 2016. November 02. 01:18 »
Geddekas!
Holnap az OMME irodában sok kávé fog fogyni.
Vagy a fólia sátrak közt fog szundítani a málnások-itt
méhészek-réme,ez az "oktondi medve",okoskodó mackó?
Az biztos,málnalé szaggató barátunk nagyon álmos lesz.
« Utoljára szerkesztve: 2016. November 02. 01:23 írta Csányi Antal »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #372 Dátum: 2016. November 02. 01:26 »
Idézet
Mi van?! Hol beszéltem én a növényvédős lobbiról meg a kínai mézzel pancsolókról?!
Ez az látod! Ez a baj! Nem én vagy mi vagyunk az OMME ellensége, és remélem, hogy nem is te.
Szóval az "ellenség" szót te használtad. Én csak pontosítani kívántam, hogy ki az ellenség!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #373 Dátum: 2016. November 02. 01:28 »
Málnalé és feketekávé. Hát ez jár az ilyen mackónak. Pedig sok-sok mézet szeretne kapni.

« Válasz #374 Dátum: 2016. November 02. 06:19 »
"Ennek viszont kicsit hűtlen kezelés szaga van."

Akkor biztos felismered azt is amikor nagy értékre folytatólagosan elkövettet sikkasztás zajlott az OMME-ba.
Az mikor is volt?
És annak nem csak szaga volt!  :-[
Most is bűzlik és soha el nem évül!
Ha nézel TV-t sorba szedik össze ilyen címen az elkövetőket......
Aztán az sem árt tudni, hogy az elkövető előéletét duplán veszik számításba........... ;)

Emlékszel a 4 gödöllői küldöttet kétszer is megszámolták, mivel nem hitték el, hogy valaki szóváteszi ..............
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!