Na látod van amit jól gondolsz.
A szavahihető források a társaid, majd Attila megírja, már kértem rá, de nem a MINDENKI előtt, csak neked.
A méheüs ismeretekben olyan felelősök is szerepelnek, akik 6 éve elhunytak. Én kaptam "főnökömtől" listát, ahol olyan méhészek vannak állítólag a területemen, akik 10 éve elköltöztek, meghaltak. Hiába mondom, hogy a teljes lista az, amit leadok. Nálam rend van, nincs nem átvizsgált méhészet, szerencsénkre a nyúlós is elkerült mindannyiunkat.
De visszatérve az eredeti témához, inkább a kiútról beszéljünk. Ketté kellene választani az egyesületet. Mindenki abba megy, vagy marad(? ) amelyikben szeretne. Év végén válthat, mint a biztosítóknál. Legyen egy közös adminisztráció, (mint hajdan az MT) ami feltétele a támogatásoknak. Ameddig ez a módi marad, addig nem lesz béke.
"Vannak alkalmazottaid? (Ha már nem megy 1 családdal."
Nincsenek. Próbálkoztam, de akinek esze volt, ma már hasonló állománya van, Aki meg hülye, azzal nem tudok dolgozni, ezért mindent egyedül csinálok a pergetés, és az őszi feletetésen kívül. Nekem már egy hónapja be vannak telelve a méhek, és csak "kíváncsiaknak" szoktam egy-egy kaptárat kibontani március végéig. 6 hónapig mást csinálok, pl. most már kereteket stb...