Izso60 írását már este olvastam, és elszomorít engem is az egyoldalúsága.
A múltkori elnökségi ülésen valóban ott voltam, de szó nélkül végighallgattam!
Kíváncsi voltam mennyire halad a békülés folyamata.
Izso60 gondolkodása az enyémtől teljesen idegen, számomra ez a szemlélet elfogadhatatlan!........
Kedves Atilla!
Az álságos szemforgatás iskolapéldáját hoztad ezzel az írásoddal is, immáron a ferdítés, csúsztatás brossi magasságaiba jutottál magad is. A rossebet voltál te kíváncsi a "békülés folyamatára", napjában néha többször is konzultáltál Brossal, tudtad te azt jól, hol tart a "békülés folyamata". Te kifejezetten arra voltál kíváncsi, hogy miként durran a Bross által megsúgott és az általad itt beharangozott "nagy durranás", melyből végül még egy hajnali halovány, harmatos gerlepuki sem sikeredett el. Mikor nem durrant, még csak nem is pukkant, szépen felkerekedtél és hazaballagtál, még azt sem várva meg, hogy a végén pukkan-e valami. Talán emlékszel -ott ültem melletted-, miként hívtad fel a figyelmemet a "pukika" elkövetkezte előtt. Gondolom, Bross már jó előre felkészített a "produkcióra", csak valahogy a riasztás tévesre sikeredett...
Az álságosság a "hírkiszivárogtatási moratóriumod" meghirdetésében is kiválóan nyomon követhető volt, amit te átmenetileg felfüggesztettél, azt teljes erővel folytatta tovább Csuja és Baldavári. Ők töretlenül vitték tovább a módszert, stílust, álhírterjesztést. Tették ezt továbbra is "döntéshozói" kiszivárogtatások, súgások segítségével, híven tolmácsolva megbízójuk óhaját, szolgálva a "kipiszkálás", "kabátlopási ügyekbe keverés" politikáját.
A mostani eset is egy ilyen tipikus "kabátlopási ügy". Egyoldalú, hazug tájékoztatást kaptok egy olyan elnökségi ülésről, amely a brossi "paradigma-váltás" minden jegyét magán viselte. Csuja közreadott egy szemenszedett hazugságot, ráadásul olyanról "tudósítva", melynek egy jó részén jelen sem volt:
"Nem is a maszatolás volt az egész OMME elnökségi ülésben a HATOK részéről a méltatlan, hanem az ahogyan felváltva hol ez hol az a testületi tag vagy éppen a hozzájuk húzó Tomipapa és Cserényi doktor agresszív, személyeskedő, üvöltve és gúnyolódva érvelő, egymás szavába vágó gyerekes viselkedést tanúsítottak, amivel minden demokráciát megcsúfoltak az egész méhészeti ágazatot képviselő testületi ülésen."
Ti pedig -e hazugság hitelesként feltűntetésében érdekeltek- felkapjátok a "hírt" és a továbbiakban tényként tálalva ragozzátok tovább a csujai hazugságokat. Aztán Izso60 szóvá teszi, hogy ez a nagy "nyíltság" egy idő után nagy valószínűséggel átmehet "Mónika-show"-ba, s ti, mint a hiénák, tömegestől ráestek, pedig csak igazat szólt. Abban sincs igazatok, hogy Izso60 nem egyenlő mércével mért, ő mindenkire értette a mondandóját: "A választott ELNÖKSÉG ülésezik,semmi keresni valója nincs e helyt senki másnak,legyen az méhész, nem méhész vagy akár Cs László, N Attila ill. akárki."
Talán olvassátok el többször, figyelmesen! "...Akárki"!
Csuja tehát bedob néhány hazugságot, a "Hatokat" hiteltelenítő szándékkal. Ez rohadtul tetszik mindenkinek, aki abban érdekelt, hogy tovább szítsa a létező és a felekbe gyakorlatilag "beledumált" ellentéteket. Rá is estek, mint a klasszikus pöttyös baromfi a langyos orrváladékra. Aztán csak csócsáljátok, csócsáljátok, s mihelyt valaki ezt szóvá teszi, kikiáltjátok közellenségnek, a fejlődés gátjának, a megbékélés kerékkötőjének, miközben teljesen nyilvánvaló, hogy semmi mást nem csináltok, mint amit Bross megenged és sugalmaz. Nehogy azt higgyétek, hogy mindenki agymosott és manipulálható, s azt sem ártana figyelembe vennetek, hogy egy ideig nem mindenki exponálja magát szívesen, de ha átléptek egy határt, aktiválódhatnak azok, akik addig csak csendben szemlélődtek.
Nem terveztem tovább csócsálni a geddekasi sunyi hazugságokat, de miután töröltétek azt a hozzászólást, melyben visszautasítottam a rám vonatkozó kitételeket, s Csuja újfent osztja itt a hiteltelen hazugságait, kénytelen vagyok rávilágítani, hogy Csuja nemtelenül visszaélt azzal, hogy súlyos testi és szellemi fogyatékossága láttán viszolyog az ember a fizikai megfenyítésétől. Hangsúlyozom, hogy az öklöt akkor mutatttam meg Csujának, amikor hangosan közbemekegve elkezdett anyázni. Reményeim szerint ezt a tényt azon a klubon, ahol a család szentsége és a "fair play" nemes eszméje oly fontos és prioritást élvez, ezt nem agresszivitásként, hanem az etika és moralitás győzelmeként élitek meg... Ismerek itt olyan embert is, akinek buksiját szeretettel simogatta meg mindenki, mikor családja védelmében a tökön-rúgás eszközével élt a fair-play jegyében. Nem beszélve arról, hogy édesanyám emlegetésének hallatán érzett erős felindultságom ellenére nekem csak sikerült valahogy leküzdenem Csuja megfegyelmezésének késztetését...
Nem terveztem ezidáig, hogy részletekbe menően tájékoztassam a klub tagjait az elnökségi ülésen elhangzottakról. Nem terveztem, mert azt hittem, hogy a lehetséges megbékélést szolgálom, ha hallgatok az ott hallott információkról és a szerzett benyomásokról. Úgy tűnik, a "moratórium" okafogyottá vált, Bross és a kiszolgáló csatlósok ismét paradigmát váltottak, ezért a "csendrendelet" felrúgásával felmentve érzem magam az önként és az ügy érdekében vállalt hallgatás alól. ha szükségessé válik, kénytelen leszek rávilágítani, mik hangzottak el valójában az üléseken, s kénytelen leszek őszintén feltárni, mire megy ki ez a játék.
Kénytelen leszek rávilágítani, hogy miért nem áll érdekében Brossnak a hiteles nyilvánosság, kénytelen leszek idézni Bross azon kijelentéseit, melyek alapján az eddig konzekvensen félretájékoztatott közvélemény megismerheti, miért lett közellenséggé a "Hatok bandája". Kénytelen leszek megvilágítani, milyen a brossi "demokrácia", miként lavírozik az elnök a királyság és a demokrácia mesgyéjén. Kénytelen leszek idézni azokat az elnöki elszólásokat, melyek elhangzottak azokon az elnökségi üléseken, melyeket meghallgattam. Kénytelen leszek megszellőztetni olyan híreket, információkat, tényeket, melyek segítenek eligazodni a "népnek" az "érdekképviseleti és önérdekképviseleti" munka labirintusában. Kénytelen leszek kitérni arra, ki és milyen okból látja el kiszivárogtatásokkal, sokszor hamis információkkal azokat a szócsöveket, akik aztán morális és etikai skrupukusok híján szervilisen megszellőztetik azokat itt. Kénytelen leszek fellebbenteni a leplet azon hazugságokról, melyeket egy gátlástalan, kényszeresen perlekedő, beteg emberen keresztül "üzennek" . Ha Bross képtelen érvényt szerezni annak, hogy csak valódi hírek kerüljenek ide, s betartani azt a kérést, hogy ő se "üzengessen" ide veletek, akkor magamra nézve sem érzem kötelezőnek a hallgatást és a rá nézve kellemetlen tények szemérmes elhallgatását.
Lehet persze törölni az itt elhelyezett hozzászólásokat, s csak azokat hagyni fönt, amelyek Brosst és a "Változás Bandáját" igazolják, de van másik honlap, ahol nem az egyenlőtlen mérce alapján mérnek, hanem a tényekre kíváncsiak, s létezik az a lehetőség is, hogy elektronikus úton körözzék az érdeklődőknek a hozzászólásokat. Ráadásul nem csak az internetes felületek állnak rendelkezésre, létezik a jogállam intézménye is. Élni kell velük, élni fogok velük, amennyiben itt el kívánjátok hallgattatni az ellenvéleményen lévőket, s továbbra is folytatjátok a "kipiszkálósdit", a hiteltelenítést, ellenségkép-gyártást és hazudozást.
Én előre szóltam...!