Azt a számot azért vonja le a facebookos létszámból, akiket Ön, illetve akik Önt tiltották le... 
Mindjárt más lesz a helyzet.
Itt vagdalózik ezernyi marhasággal, hogy mert 3 éve elhagyott méhészet lett megszüntetve meg ilyenek, ami egy az egyben egy f*****g.
Én se "pofázok" arról hogy maguk felé mik történnek Nógrágban, pedig sok kacifántos dolgot hallok ám...
Amiről nem tud az ember semmit, csak hall róla, abba ugye nem ajánlatos belekibickedni, hogy szépen fogalmazzak...
Én pont ezért nem szólok bele ebbe a nagy Bross-Takács-Tóth (bocs, ha valakit kihagytam) vitába, mert nem ismerem őket, nem is akarok ebbe belekevereni. Az hogy valaki erre mit és hogyan kürtöl/böfög szanaszét az éterben, az legyen az illető jellemrajzának a míves példája.
Ez ami a méhészpolitikában folyik jelenleg ocsmányabb, mint ami az országos politikában megy. Ez nagy szó pedig.
Viszont aki szarkeverő a neten, az remélem nem ennyire szar ember a valóságba, csak egy tipikus fotelhuszár, aki nagyon unatkozik...
A moderátortól elnézést kérek.
Üdvözletem!
kedves kolléga, kurva nagy a hangod, mivel én nem tudom te ki vagy, engem viszont mindenütt ismernek.
Valószínű azonban van annyi barátom mint neked.
Olyan ember vagyok amilyen, de nem ez az érdekes, meg nem is te, mert te annyit se számítasz mint a fing az ellenszélben, hanem, hogy ilyen szövegért a tisztelt fórumvezető úr bárkit letilt, de te úgy látszik csókos haverja vagy, mert neked még azt se mondta, hogy ejnye ejnye.
Viszont a letiltásokkal kapcsolatban, itt is megmondhatja bárki, hogy mikor személyeskedek én bárkivel.
Én mindig a véleményt támadom vagy azt amit leír valaki, és soha nem a személyét.
Viszont gyakran előfordul, hogy érvek híján elkezd velem személyeskedni. Nos én nem kívánok ezekkel vitatkozni, ezért egyszerűen eltűnnek a facen. Itt persze ezt nem lehet.
No most. Nem értem, hogy miért zavar az valakit, ha letiltom. Gondolom odaát te is ebbe a csoportba vagy, azért a nagy felháborodásod is.
Úgy se szeretett, azt se szerette amit írogatok, akkor meg nem vagyunk egymásra kiváncsiak és kész. Hagyjuk ennyibe. Mert én nem haragszom meg érte, ha valaki nem kíváncsi a véleményemre, letilt és kész.
Presser Gábor is megénekelte: " Nem szerethet mindenki".
Mindezek okán, ha már lehet itt a szart emlegetni, akkor én is kihasználnám.
Kedves kolléga, magasról szarlak le a véleményeddel együtt.