Nekem semmi bajom Bezzeg Lacival,amit Ő vállalt a profi egyesületben azt 100%-osan teljesítette.Nekem a profi egyesülettel van bajom.
Nem tudtuk megtölteni az egyesületet olyan feladatokkal,tevékenységekkel,érdekérvényesítési munkával ami igazán
a méhekből élők (profik) életét,munkáját,méhészetük gazdaságosságát segítené.
Végül is ugyanazt írod amit profi nick alatt megjelent.
Bezzeg jól működteti és összetartja az egyesületet, de nem tett csodát.
Milyen csodát?
Hát ezt se te se profi nem írjátok.
Mit is szeretnétek, mit hiányoltok?
Profi és a te írásodból sem jön elő semmiféle elképzelés, csak egy kis fanyalgás.......ez a csávó még a vízen sem tud járni.
Jobb lenne,ha hű lennél nevedhez.
Téged is csak az érdekel hogy mást gyalázzál,ferdítsél.
Te nem értetlen vagy csak keverni akarsz.
Kivárt csodát Bezzeg Lacitól?
Leírtam,hogy több éven keresztül -még Bezzeg elnöksége előtt is-minden kongresszuson elmondtam,az eredményeket megbecsülve -kongresszus,szakmai kirándulás,telefon flotta-,hogy kevés amit a profi egyesület adta lehetőségekből kihoztunk.
Tegnap is ezt írtam pepitában.Nem jut el a tudatodik?
“ Nekem a profi egyesülettel van bajom.
Nem tudtuk megtölteni az egyesületet olyan feladatokkal,tevékenységekkel,érdekérvényesítési munkával ami igazán
a méhekből élők (profik) életét,munkáját,méhészetük gazdaságosságát segítené.A profi egyesületnek az ország összes méhészét érintő problémákra egyfajta iránymutatást kellene adnia rendszeresen évente akár többször is-újság,internetes forumok-hiszen tagjai a méhekből élnek,így elsősorban főállású méhészeket sújtja minden probléma először.
Én ennek sok-sok éve többféle formában hangot adok.Nem bujok semmi esetben sem más mögé,nem irányítók senkit sem.Kaptam is eleget azért mert keveselltem amit kit tudtunk hozni a profi egyesületből.“
Látod?Érted?
Mindig javasoltam valamit.
”Igen sokszor a vízen járást.Jól látod.”
Konkrét ügyeket javasoltam.Tiltakozás a neok eseti engedélye,derogációja ellen,tájékoztató,tiltakozó levelek írása a döntéshozóknak a méhpusztulások miatt,rendszeres nyilatkozatok a a szakmát érintő aktuális ügyekben.
Kár pazarolni rád az időt hiszen mindegy van sapkám vagy nincs.
Csányi Antal