Nem ez a szó a fontos Hallgatag!
Attilának már több mint két hónapja azt javasoltam,hogy tiltsa ki Viktorkát és Kíváncsit!
Semmi értelme sincs annak,hogy ide is írhatnak !Semmi mást nem csinálnak csak dezinformálnak,kákán is csomót találnak,mindenki idióta csak Ők a nagy okosak.
Írjanak a “ződre”,ott úgy is ez a módi,ott szabad a pálya,lehet gyalázni mindenkit.Takács Feri helyében már rég léptem volna,üzleti jó hírnevét többek között ez a két “internetes vitéz” már annyiszor megsértette,hogy ha “pörbe” vinné Őket megizzadnának röndösen.
De,ez ügyben nem én döntök.
Az áldott jó kertész mindig oly nagyon büszke a jól informáltságára,pedig olyanokat hibázik,hogy azt tanítani kellene.
Rajtam kéri számon pld. a Fulmer GmbH által forgalmazott méz címkéjén olvasható EU és nem EU méz keverék felírást.Azt se tudja,hogy ezen céghez kb. annyi közöm van mint Neki.Az,hogy a méhészetünk neve Fulmer Kft és az részben az én tulajdonom is,nem jelenti azt,hogy egy másik céghez,a Fulmer GmbH-hoz lenne közöm.
Az Takács Feri tulajdona,így Ő dönti el milyen mézet tesz az üvegbe.Egyébként semmi nem kötelezi arra,hogy csak magyar mézzel kereskedjen.Azt nem értem miért meri valaki is kérdőre vonni,hogy ukrán,vagy akármilyen orszàgból származó mézet tesz az üvegbe és azt árulja Németországban vagy mit tudom én hol.Kinek mi köze hozzá?
Miért lenne kötelező számára csak a magyar mézzel kereskedni?
Amikor az akác méz eladásra akart összefogni a magyar méhészekkel és megpróbálta azt a bizonyos részvénytársaságot összehozni akkor nemet mondtak a méhészek,mert hallgattak a dezinformátorokra.Akkor most miért háborognak a “jómadaraink”?
Más.Viktorka is és Kíváncsika is az utolsó tüntetésből azt szűrte le,az jött le nekik ,hogy az EU és nem EU mézkeverék ellen mentünk tüntetni.Igen,részben azért,de az olyan keverék ellen amiben a kínai(gyári) nedű van elrejtve.
Nem a keveréssel van a baj,mert ha az l,CSAK mézből lenne,akkor hiány lenne,így magasabb lehetne az ár,hanem azzal van a gond,a probléma,hogy a méheket nem látott gyári,olcsó kínai ”cucc” lerontja az árakat és ez fedi le az EU és nem EU mézkeverék címkézési szabály.
Szóval dezinformálnak.
Tegnap is rajtam kéri számon Fehér Piktorkám,az én nyakamba varrja profi nick nevű kolléga által írtakat.Semmi közöm az Ő elmélkedéséhez,miszerint is ki lenne jó a profi egyesület elnökéne,stb.
Nekem semmi bajom Bezzeg Lacival,amit Ő vállalt a profi egyesületben azt 100%-osan teljesítette.Nekem a profi egyesülettel van bajom.
Nem tudtuk megtölteni az egyesületet olyan feladatokkal,tevékenységekkel,érdekérvényesítési munkával ami igazán
a méhekből élők (profik) életét,munkáját,méhészetük gazdaságosságát segítené.A profi egyesületnek az ország összes méhészét érintő problémákra egyfajta iránymutatást kellene adnia rendszeresen évente akár többször is-újság,internetes forumok-hiszen tagjai a méhekből élnek,így elsősorban főállású méhészeket sújtja minden probléma először.
Én ennek sok-sok éve többféle formában hangot adok.Nem bujok semmi esetben sem más mögé,nem irányítók senkit sem.Kaptam is eleget azért mert keveselltem amit kit tudtunk hozni a profi egyesületből.”Egyes” hangadó be is kiabálta “mit akarsz Csányi,azt amit az OMME-ban van, veszekedést”.Egyébként pont Ő tehetett volna legtöbbet azért,hogy ott ne alakuljanak így az események,hogy ne szakadjon két részre,két táborra az OMME.
Nézetkülönbségek nem kellenének,hogy automatikusan veszekedést jelentsenek.Pont Bezzeg Laci és az én kapcsolatom a példa arra,hogy két homlokegyenest másként gondolkodó is megtalálhatja a közös hangot,még akkor is ha egy rakás ügyről teljesen más a véleménye.
Ez a gönyűi keverőgép,meg engem sejtett,azt sugalmazza,hogy én vagyok profi nick nevű fórumtárs mögött.Ezt csinálja szinte minden ügyben.Ferdít,rész igazságokból messzemenő következtetéseket kanyarít szövevényes,kacskaringos,felesleges körmondataival,miközben szétgyalázza aki más véleményen van mint “Ű”.
Én ezt nem engedném Attila helyében kitiltanám és amint visszajön egyre szebb neveivel egyszerűen újra és újra kitiltanám.Teljesen felesleges,hogy a partvonal mellől intrikáljon.
Csányi Antal
Ui:Írásom közben Attila alkotott,remélem nem áll meg félúton.