Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1715131 megtekintés
Re:Gőzölgő
« Válasz #3765 Dátum: 2019. Október 30. 13:49 »
Cézé!
Méz-paraméterekben kérdezd a muskétásokat!
Ők a témában a legjártasabbak....szerinted.
Nagyernyei Attila

Te tájékoztattál minket és formáltál véleményt ezzel kapcsolatban. Most meg kihátrálsz a válaszadásból? Neked is feltűnt, hogy valami nem logikus?
Ez így nem hiteles.

« Válasz #3766 Dátum: 2019. Október 30. 13:59 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 29. 23:25 írta kivancsi111 »

« Válasz #3767 Dátum: 2019. Október 30. 15:27 »
Ha találsz megfelelőbb rovatot amibe a beszámolómat betehetem, oda átemelem.
Egyszerűen nem akartam új témát indítani ezért.
Gondolom szeretnétek több részletet is megtudni, de az ügyvédem javaslatára cselekszem, így ennyire telik.
Ellenfeleim valójában magánvádas eljárást nyújtottak be ellenem, de ettől függetlenül azért az OMME elnökségének tagjai....vagy nem?
Várjatok türelmesen, vagy ti már tudjátok mi fog történni?
Nagyernyei Attila

« Válasz #3768 Dátum: 2019. Október 30. 16:15 »
Ebből az "alamizsnából" ami neked jár a 3 méhcsaládod után, még a puttonyodat sem tudod megtölteni.
Ellenben egy kapanyélre esetleg futja.
De látom a profikhoz is hozzászólsz....
Mindenbe belekotyogsz, osztod az észt, de a megoldás neked sem az erősséged.
Egyszerűen kíváncsi még itt valaki nálunk rád?
Nagyernyei Attila

Hát persze, hogy mindig lesz reám kíváncsi itt, ha más nem megteszed te is, Átilla, Nagy Kerály!

Istennek hála, itt mindig volt, van és lesz egy lelkes és figyelmes olvasóm: Nagyernyei Átilla!

Látod, nem  tudok olyat írni, ami nem érdekelne, amit képességeid szerint ne reagálnál le, ne kommentálnál...

Tudom, szerények e képességeid, de hidd el, esetedben már nem is a minőség a lényeg, hanem hogy egyáltalán követni próbálod a történéseket. Nem baj, ha nem mindig sikerül, már az is érdem és dícséretes, hogy megpróbáltad...

Minden egyes hozzászólásoddal mélyebbre és mélyebbre süllyedsz, világosabbnál világosabban közlöd a Nagyérdeművel, hogy immár elfáradtál, leharcolttá lettél és mentális állapotod mostanra a fizikai rovására is hátrányodra van ama szellemi csatározásban, melybe egyre inkább belesüllyedsz. Münchhausen ikertestvéred ilyenkor kapta elő a "csujafegyvert", s ha süllyedt a mocsárban, két kézre kapta parókájának copfját (ami köztudottan nem analóg a lófarokkal, bár tőlem azt is markolászhatod..), s határozott rántással kirántotta magát a dágványból. Ne tartson vissza, hogy ő sem a saját természetes haját használta mentőeszközként, szerintem az ő példája nyomán neked is sikerülhet a mutatvány saját szőrzet híján is...

Én azt sem bánom, hogy egyszemélyben igyekszel megtölteni a puttonyom, s bármilyen "mogyorónyi" vagy is, méltányolom az igyekezetedet, de oly kevés vagy te ehhez, mint idén az egészséges dundi dió. Tudom, nem a fúrólégytől szenvedsz, hanem tőlünk, akik jól látjuk, hol és ki is a "férgese"...

Lassan belegabalyodsz ebbe a buliba egymagadban, mint fair play bringás buliba a csoportos garázda és a rokon főemlős egykor a cérnába, de az se a mi bajunk. Legyen a te dolgod, hogy kigabalyodj, Átillánk...!

« Válasz #3769 Dátum: 2019. Október 30. 16:47 »
Ezt a következtetésedet mire alapozod?
"Minden egyes hozzászólásoddal mélyebbre és mélyebbre süllyedsz, világosabbnál világosabban közlöd a Nagyérdeművel, hogy immár elfáradtál, leharcolttá lettél és mentális állapotod mostanra a fizikai rovására is hátrányodra van ama szellemi csatározásban, melybe egyre inkább belesüllyedsz."
A mai mézkiszerelés, és kicsi unokámmal való játszás közben valóban elfáradok.
Ezek a legszebb napjaim, ha nálunk van a kicsi csajszi.
Ne erőlködj, a negatív embereket száműztem az éltemből.
Csak mosolyogni tudok rajtatok, hogy mennyire szánalmasok vagytok.
Inkább megyek játszani a gyerekkel, nehogy megkérdezze kinek írok.
Még megtudja, hogy a mikulásnak....sírva is fakadna.
Nagyernyei Attila

« Válasz #3770 Dátum: 2019. Október 30. 18:39 »
Attila!!
Hagyd abba Fehér Viktór szapulását, kanyarodjunk vissza a tüntetéshez, ez egy fontosabb téma!!!
Kérdezem tőled biztos, hogy Brüsszelbe kell menni tüntetni???

« Válasz #3771 Dátum: 2019. Október 30. 19:46 »

.
« Utoljára szerkesztve: 2019. Október 30. 19:55 írta Meclood »

« Válasz #3772 Dátum: 2019. Október 30. 20:02 »
Közben eltűnt innét a szarkeverő mekklúd hozzászólása, de szerencsére az a bizonyos tarsoly...hahahahah emberek, az jobb mint a Mikulás zsákja, mert ugye nekem megvan hihi. Itt van é!
(Ezért egy kis pihenőre kell vonulnod Kivancsi111!
Írogassatok máshol, ebből elég volt!
Nagyernyei Attila
Klubvezető!)

Méhészeti közélet / Re:Gőzölgő
« Utolsó üzenet: írta Meclood Dátum 2019. Október 30. 19:46 »
Gyurika azért mert Viktorka védelmére keltél biztosan kiüriti néked azt a vén puttonyát.

Neked is kiüríti kedves sötétben bujkáló mekklúd, nézzétek csak!

https://www.youtube.com/wattch?v=BXZ8M09NBLZ3g

(4 782 958 megtekintés)

« Utoljára szerkesztve: 2019. November 29. 23:43 írta kivancsi111 »

« Válasz #3773 Dátum: 2019. Október 30. 20:12 »
Te beszélsz ........  nem én szoktam a skypos haverokkal éjszakákon át másokon gùnyolódni.
Nálad csak töröltem az obszcén szó ismétlést, de kérlek tartsd meg a nyugalmadat.
Nagyernyei Attila
Klubvezető
« Utoljára szerkesztve: 2019. Október 30. 20:16 írta Nagyernyei Attila »

« Válasz #3774 Dátum: 2019. Október 30. 20:13 »
Ne hergeljétek magatokat.
Nagyobb lesz a csalódás, ha azt hiszitek engem tudtok bosszantani.
Aztán hasonlóak lesztek mint a lyukas gumi, leeresztetek, aztán tolhatjátok a bringát.
A javaslatok kellenének, a bajt mindenki látja, a kifogásotokkal meg tele a padlás.
Ha üvöltöztök, meg toporzékoltok  semmi nem változik.
Tenni kéne a gátőr fiúnak(gyurikának)valamit, mert azon kívül, hogy marha szemtelen, mást eddig nem hallottunk tőle.
Önzetlenül a közösségért tenni nem  akar, csak magamért......
Pedig erről kéne, hogy szóljon az OMME.
A jogos kritika előre viszi közös dolgainkat, de ez a színvonal alatti kötekedés ártalmas.
A mézhamisítás elleni harc nem egyszerű, mert vissza is üthet.
A fogyasztó csak annyit ért belőle, hogy ...hamisítják a mézet!
Azt kell a fogyasztókban tudatosítani, hogy a termelőknél nincs gond a minőséggel.
Hamarosan MÉZES REGGELI.
Ott is lehet a magyar termelői méz mellet kampányolni, de nem öncélúan mint ahogy tavaly tette egy szekszárdi méhész(?) az iskolában akciózott a saját mézével.
Te hol tartasz mézes reggelit gyurika?
Sehol?
Akkor érted tüntessen az akire én gondolok.
Nagyernyei Attila

« Válasz #3775 Dátum: 2019. Október 30. 20:38 »
Attila!!
Hagyd abba Fehér Viktór szapulását

Hát,ezen “osztán” jót nevettünk!
Ennek az áldott jó embernek nehéz lenne összeszedni egy tucat írását amiben nem gyalázz valakit.
Gyurika Drága!
Ezt a csak “jószándékú helyreigazítást”,ami valójában nem más mint a másik ember sárba tiprása,jól eltanultad a jómadaraktól.
“Gratulésön!”

Csányi Antal

« Válasz #3776 Dátum: 2019. Október 30. 20:46 »
333
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 29. 22:02 írta Hallgatag »

« Válasz #3777 Dátum: 2019. Október 30. 21:03 »
Nekem egyedül nem kell magyarázkodnom, hogy kit mikor tiltok ki!
Üzemeltessetek ti egy honlapot, és ott dönthettek a hozzászólókról.
Most lett elég ebből a stílusból.
Újabban a bíróságon is olvassák a hozzászólásainkat.
Egyébként gyurika is repült.
Neki már régen kellett volna.
Nagyernyei Attila
Klubvezető

« Válasz #3778 Dátum: 2019. Október 30. 21:13 »
.

« Válasz #3779 Dátum: 2019. Október 30. 22:53 »
Nem ez a szó a fontos Hallgatag!
Attilának már több mint két hónapja azt javasoltam,hogy tiltsa ki Viktorkát és Kíváncsit!
Semmi értelme sincs annak,hogy ide is írhatnak !Semmi mást nem csinálnak csak dezinformálnak,kákán is csomót találnak,mindenki idióta csak Ők a nagy okosak.
Írjanak a “ződre”,ott úgy is ez a módi,ott szabad a pálya,lehet gyalázni mindenkit.Takács Feri helyében már rég léptem volna,üzleti jó hírnevét többek között ez a két “internetes vitéz” már annyiszor megsértette,hogy ha “pörbe” vinné Őket megizzadnának röndösen.
De,ez ügyben nem én döntök.
Az áldott jó kertész mindig oly nagyon büszke a jól informáltságára,pedig olyanokat hibázik,hogy azt tanítani kellene.
Rajtam kéri számon pld. a Fulmer GmbH által forgalmazott méz címkéjén olvasható EU és nem EU méz keverék felírást.Azt se tudja,hogy ezen céghez kb. annyi közöm van mint Neki.Az,hogy a méhészetünk neve Fulmer Kft és az részben az én tulajdonom is,nem jelenti azt,hogy egy másik céghez,a Fulmer GmbH-hoz lenne közöm.
Az Takács Feri tulajdona,így Ő dönti el milyen mézet tesz az üvegbe.Egyébként semmi nem kötelezi arra,hogy csak magyar mézzel kereskedjen.Azt nem értem miért meri valaki is kérdőre vonni,hogy ukrán,vagy akármilyen orszàgból származó mézet tesz az üvegbe és azt árulja Németországban vagy mit tudom én hol.Kinek mi köze hozzá?
Miért lenne kötelező számára csak a magyar mézzel kereskedni?
Amikor az akác méz eladásra akart összefogni a magyar méhészekkel és megpróbálta azt a bizonyos részvénytársaságot összehozni akkor nemet mondtak a méhészek,mert hallgattak a dezinformátorokra.Akkor most miért háborognak a “jómadaraink”?
Más.Viktorka is és Kíváncsika is az utolsó tüntetésből azt szűrte le,az jött le nekik ,hogy az EU és nem EU mézkeverék ellen mentünk tüntetni.Igen,részben azért,de az olyan keverék ellen amiben a kínai(gyári) nedű van elrejtve.
Nem a keveréssel van a baj,mert ha az l,CSAK mézből lenne,akkor hiány lenne,így magasabb lehetne az ár,hanem azzal van a gond,a probléma,hogy a méheket nem látott gyári,olcsó kínai ”cucc” lerontja az árakat és ez fedi le az EU és nem EU mézkeverék címkézési szabály.
Szóval dezinformálnak.
Tegnap is rajtam kéri számon Fehér Piktorkám,az én nyakamba varrja profi nick nevű kolléga által írtakat.Semmi közöm az Ő elmélkedéséhez,miszerint is ki lenne jó a profi egyesület elnökéne,stb.
Nekem semmi bajom Bezzeg Lacival,amit Ő vállalt a profi egyesületben azt 100%-osan teljesítette.Nekem a profi egyesülettel van bajom.
Nem tudtuk megtölteni az egyesületet olyan feladatokkal,tevékenységekkel,érdekérvényesítési munkával ami igazán
a méhekből élők (profik) életét,munkáját,méhészetük gazdaságosságát segítené.A profi egyesületnek az ország összes méhészét érintő problémákra egyfajta iránymutatást kellene adnia rendszeresen évente akár többször is-újság,internetes forumok-hiszen tagjai a méhekből élnek,így elsősorban főállású méhészeket sújtja minden probléma először.
Én ennek sok-sok éve többféle formában hangot adok.Nem bujok semmi esetben sem más mögé,nem irányítók senkit sem.Kaptam is eleget azért mert keveselltem amit kit tudtunk hozni a profi egyesületből.”Egyes” hangadó be is kiabálta “mit akarsz Csányi,azt amit az OMME-ban van, veszekedést”.Egyébként pont Ő tehetett volna legtöbbet azért,hogy ott ne alakuljanak így az események,hogy ne szakadjon két részre,két táborra az OMME.

Nézetkülönbségek nem kellenének,hogy automatikusan veszekedést jelentsenek.Pont Bezzeg Laci és az én kapcsolatom a példa arra,hogy két homlokegyenest másként gondolkodó is megtalálhatja a közös hangot,még akkor is ha egy rakás ügyről teljesen más a véleménye.

Ez a gönyűi keverőgép,meg engem sejtett,azt sugalmazza,hogy én vagyok profi nick nevű fórumtárs mögött.Ezt csinálja szinte minden ügyben.Ferdít,rész igazságokból messzemenő következtetéseket kanyarít szövevényes,kacskaringos,felesleges körmondataival,miközben szétgyalázza aki más véleményen van mint “Ű”.
Én ezt nem engedném Attila helyében kitiltanám és amint visszajön egyre szebb neveivel egyszerűen újra és újra kitiltanám.Teljesen felesleges,hogy a partvonal mellől intrikáljon.

Csányi Antal

Ui:Írásom közben Attila alkotott,remélem nem áll meg félúton.

« Utoljára szerkesztve: 2019. Október 31. 00:18 írta Csányi Antal »