Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1715187 megtekintés
Re:Gőzölgő
« Válasz #3780 Dátum: 2019. Október 31. 06:43 »
Anti!
Fehér Viktort valóban régen ki kellett volna már tiltanom, de most nekem szükségem van rá.
Olyan szépen csepegteti az anyagot a saját peremhez, hogy köszönettel tartozom neki.
Most többet nem írhatok erről, majd telefonon elmesélem miért.
Akit jobban érdekel, privátban megírom.
Ennyit információt engedélyezett az ügyvédem.
Nagyernyei Attila

« Válasz #3781 Dátum: 2019. Október 31. 07:18 »
Ha már repülnek a jómadarak, akkor húzzák el a nótájukat is!

https://www.youtube.com/watch?v=24VObc9_tJU

« Válasz #3782 Dátum: 2019. Október 31. 18:08 »
333
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 29. 21:53 írta Hallgatag »

« Válasz #3783 Dátum: 2019. Október 31. 18:28 »
Lehetne úgy váltani, hogy a Profik élére menne Bross Péter és az OMME élére Bezzeg László? De most komolyan! Kettős vérfrissítés, amit eddig kritikával illettek, azt most javíthatnák.Mert mégis csak azok vigyék a zászlót akik akarják is vinni, erre nem mindenki hajlandó.

*

izso60

• 573
« Válasz #3784 Dátum: 2019. Október 31. 20:48 »
Üdv.Uraim!
Malya Péter írásához:
Az ötlet lehet,nem rossz,de ha Ő is csatlakozna a zászlóvivők soraiba sokan állnánk a zászlaja alá.
Szerintem.
Hallgatag írásához:
Hát ez a Bezzeg Laci valóban nem csodatévő és még vízen járni sem képes.
Akkor fogadjuk el hogy szeretnének inkább mást.
A "Profi"nevű kollégával ellentétben Én javasolnék is akár több személyt, de félek sokan röhögő görcsöt kapnának az értelmesebbek közül,tehát nem teszem.
Csányi Úrnak írásához:
Ekkora mellébeszélést mástól szoktunk kapni!
A kertész tudja mit beszél, mit kérdez.
A válasz hablaty!
A tüntike nem a keverés hanem a cimkézés ellen irányult nem rég.
Aki ezt szervezte attól elvárható lenne hogy legalább Ő úgy cimkézzen ahogy mindenkitől megkívánná követelni!
Az pedig hogy jó cimborád Jenőt is és Tamást is kitiltotta remélem óriási boldogsággal tölt el.
Innentől vagy harcostársaiddal,vagy ami még ideálisabb Magaddal folytathatod az értelmes vitákat.
Hurrá,hajrá!
Klubvezető Úrnak:
Csak annyi demokráciát,szólásszabadságot amennyit Te követeltél amikor esetleg nem engedtek a tőled megszokott (nem mondom milyen stílusban)megnyilvánulni!
Gondold át,olvass vissza!
Egyébként nekem 111.

« Válasz #3785 Dátum: 2019. Október 31. 21:02 »

Nekem semmi bajom Bezzeg Lacival,amit Ő vállalt a profi egyesületben azt 100%-osan teljesítette.Nekem a profi egyesülettel van bajom.
Nem tudtuk megtölteni az egyesületet olyan feladatokkal,tevékenységekkel,érdekérvényesítési munkával ami igazán
a méhekből élők (profik) életét,munkáját,méhészetük gazdaságosságát segítené.
Végül is ugyanazt írod amit profi nick alatt megjelent.
Bezzeg jól működteti és összetartja az egyesületet, de nem tett csodát.
Milyen csodát?
Hát ezt se te se profi nem írjátok.
Mit is szeretnétek, mit hiányoltok?

Profi és a te írásodból sem jön elő semmiféle elképzelés, csak egy kis fanyalgás.......ez a csávó még a vízen sem tud járni.

Jobb lenne,ha hű lennél nevedhez.
Téged is csak az érdekel hogy mást gyalázzál,ferdítsél.
Te nem értetlen vagy csak keverni akarsz.
Kivárt csodát Bezzeg Lacitól?
Leírtam,hogy több éven keresztül -még Bezzeg elnöksége előtt is-minden kongresszuson elmondtam,az eredményeket megbecsülve -kongresszus,szakmai kirándulás,telefon flotta-,hogy kevés amit a profi egyesület adta lehetőségekből kihoztunk.
Tegnap is ezt írtam pepitában.Nem jut el a tudatodik?
“ Nekem a profi egyesülettel van bajom.
Nem tudtuk megtölteni az egyesületet olyan feladatokkal,tevékenységekkel,érdekérvényesítési munkával ami igazán
a méhekből élők (profik) életét,munkáját,méhészetük gazdaságosságát segítené.A profi egyesületnek az ország összes méhészét érintő problémákra egyfajta iránymutatást kellene adnia rendszeresen évente akár többször is-újság,internetes forumok-hiszen tagjai a méhekből élnek,így elsősorban főállású méhészeket sújtja minden probléma először.
Én ennek sok-sok éve többféle formában hangot adok.Nem bujok semmi esetben sem más mögé,nem irányítók senkit sem.Kaptam is eleget azért mert keveselltem amit kit tudtunk hozni a profi egyesületből.“
Látod?Érted?
Mindig javasoltam valamit.
”Igen sokszor a vízen járást.Jól látod.”
Konkrét ügyeket javasoltam.Tiltakozás a neok eseti engedélye,derogációja ellen,tájékoztató,tiltakozó levelek írása a döntéshozóknak a méhpusztulások miatt,rendszeres nyilatkozatok a a szakmát érintő aktuális ügyekben.
Kár pazarolni rád az időt hiszen mindegy van sapkám vagy nincs.

Csányi Antal
« Utoljára szerkesztve: 2019. Október 31. 23:12 írta Csányi Antal »

« Válasz #3786 Dátum: 2019. Október 31. 21:13 »
333
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 29. 21:44 írta Hallgatag »

*

buksi

• 466
« Válasz #3787 Dátum: 2019. November 01. 05:31 »
Nagyon elszaladnak az adok kapok ,mást becsmérlő megnyilvánulások,ez már méltatlan a méhész élethez és az etikához,ja a pénz nagy úr.Tisztelt nagyérdemű méhészek/profiknak mondott ideges gürcölők/,ismerek olyan méhészt aki megél 70családdal vándorlás nélkül, de olyant is ismerek aki 4 vándorlással /200 családdal/ sem elégszik meg,hajrá a kapzsiság felé uraim ,de legalább méhészkedjenek ne csak üssék vágják a méheket. ::)

« Válasz #3788 Dátum: 2019. November 01. 06:48 »
Ezt írja izso60:
"Klubvezető Úrnak:
Csak annyi demokráciát,szólásszabadságot amennyit Te követeltél amikor esetleg nem engedtek a tőled megszokott (nem mondom milyen stílusban)megnyilvánulni!"
Ha engedem a trágárságot, az neked egyenlő a demokráciával?
Ez nem a Magyar Parlament, ott szabad, itt nem.
A stílus az olyan amilyen, erre a te írásaid a legjobb példák.
Hallgatag (Tsanyi) ezt írja:
"A neonikotinoid csávázószerek szükséghelyzeti engedélyezése elleni tiltakozó levélhez  hasonlóra gondolsz, amit végül is több elnökségi határozat ellenére sem küldött el a Bross?"
Még mindig ezen rugóztok?
Nézd vissza a történéseket, előtte pár hónappal ment ki egy hasonló levél.
De szerintetek naponta kellett volna ilyent küldeni.
Vannak itt OMME Küldöttgyűlési határozatok is a múltból, ami nem lett végrehajtva.
Reméljük, hogy ,majd 2020 áprilisa után, az új vezetésben sokkal jobban odafigyelnek ezekre a dolgokra.
Annak drukkoljunk, hogy egyfelé húzzák a szekerünket, mert amit most művelnek egyesek, az felháborító.
No de min csodálkozunk, ugyan ez zajlik a politikában.
Annak az elnöknek aki majd elnyeri a bizalmat egy erős támogatottsága kell, hogy legyen, és dolgozzanak is az elnökség tagjai.
Az elnökségi ülések továbbra is úgy zajlanak, hogy beszámoltatják az elnököt mit csinált.
Totálisan fordítva történnek az események!
Az elnöknek kell kiadni a feladatot, aztán dolgozzanak, majd az elnökségin számoljanak be róla.
Ez így nem mehet tovább azt mindenki látja.
Jelenleg az OMME vezetése  acsarkodó, széthúzó és ezért nehéz ilyen légkörben dolgozni.
Akik gáncsoskodnak, vegzálnak, jogászkodnak, azok kritizálnak, hogy nincs érdemi munka.
Velük soha nem is lesz.
Nagyernyei Attila

« Válasz #3789 Dátum: 2019. November 01. 07:04 »
Nevetséges amit itt irkálsz Attila .... ... gyomorforgató!!

"majd 2020 áprilisa után ..."

REMÉLJÜK ÍGY LESZ!!

*

Berci

• 317
« Válasz #3790 Dátum: 2019. November 01. 07:13 »
Tényleg ki lett Jenő tiltva?! Neb@sszmár!

« Válasz #3791 Dátum: 2019. November 01. 08:26 »
.
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 06. 05:28 írta deGonosz »

« Válasz #3792 Dátum: 2019. November 01. 10:42 »
A klubvezető MUJKOTÓl is lejjebb van ?

« Válasz #3793 Dátum: 2019. November 01. 17:42 »
Gömbi a virágbogár, légy szíves mesélj mitől forog a gyomrod.
Szívesen válaszolok.
Most mi a bajotok?
Szerintetek minden okés az OMME-ban?
Ja, nem.
Akkor mi a hiba?
Az, hogy 4 elnökségi tag folyton azon munkálkodik, hogy az elnöknek betegyen?
Bizalmatlansági indítványt is nyújtottak be ellene.
Mi anno kívülről kezdeményeztük ezt!!!!!
Volt egy választás, és ők ebbe nem tudtak beletörődni.
Gömbi is tele lehet információval, mivel nem küldött csak az itteni megmondó emberektől értesül az eseményekről, azoktól akik ott sem voltak.
Így alakulnak a hírek.
Először is javasoljatok valakit OMME elnöknek, és utána tárja elénk a programját.
Biztosan másnap reggel 2.000 ismét az akácméz felvásárlási ára, a támogatások megtízszereződnek, a mézhamisításnak azonnal vége.
Hol éltek?
Először is javaslatokat kéne tenni, aztán szitkozódni.
Azt mindenki látja, hogy válságban van az ágazat.
A megoldást Gömbi a megoldást.
Nagyernyei Attila

*

izso60

• 573
« Válasz #3794 Dátum: 2019. November 01. 20:04 »
Üdv. Uraim!
Egyre inkább gyomorforgatóvá válnak a magyarázkodások.
Talán engem nem ér olyan vád hogy ott sem voltam.
Ezeken az üléseken bebizonyosodik, mi történik akkor ha konkrét javaslat érkezik akár választott tisztségviselőtől.
Egyébként az Én szerény javaslatom: az OMME elnöke vállalt egy magas pozíciót (tele ígéretekkel)
kérem tárja a tagok elé a katasztrófa megoldásához szükséges cselekvési tervét,és a tagság esetleges módosításokkal rábólint.(nem ül rajta hónapokig kimagyarázhatatlan indokokkal)
Ez csak egy szerény javaslat.
Esetleg felhívás a vállalt feladat elvégzésére.