Talán ez az első eset a Fekete-Fehér Méhészklub történetében, hogy egy privát üzenetet teszek közzé.
Ha gondoljátok, írjátok meg a véleményeteket, akár privátban is.
Köszönöm szépen!
Nagyernyei Attila
Klubvezető.
"Szia Attila!
Nem véletlenül írtam témaként a dühöt. Fokozhatnám úgy, hogy a düh mellett a hányinger is keringet. Tudom, hogy Te is nehezen viseled az agyatlan rosszindulatú, skizofrén jenőfőlék írásait. A jenőt nem véletlenül írtam kis betűvel. Vivaldi csak béka, jenő és csuja hidegvérű .....................(innen töröltem egy erős kifejezést) a mostanában használt patkány jelzőt nem illetik, mert a patkány inteligens állat.
Csak nagy nehézségek árán fékezem magam, kezemre ütök, ha agyam parancsot ad ezek írásainak olvasása után a hozzászólásra. Régen azt hittem, hogy ezek ketten csak másként gondolkodnak, ma már tudom, hogy beteg nem írom, hogy emberek.
Neked, sajnos fel kell velük venni a harcot, szívem szerint én is tenném, de félek, hogy csak olaj lenne a tűzre. Lásd Anti esetét.
Attila!
Nem hiszem, hogy ezek hozzászólásai előre viszik a Magyar Méhészek ügyét.
Nem hiszem, hogy ezek hozzászólásai nyugalmat hoznának a fórum, és a Magyar Méhészek közösségében.
Kérlek, hogy a saját, és a mi nyugalmunk érdekében zárd ki őket. A fórumot nem hiszem, hogy azért hoztad létre, hogy gyalázzuk egymást. A hibákat fel kell vetni, fel kell tárni, közre kell adni, no de nem ilyen módon.
Nem félek szembe menni velük, de mint Péter egyszer mondta,"takonnyal nem birkózok"
Ha gondolod, nevem elhagyásával tedd nyilvánossá privát üzenetemet, amihez hozzá járulok.
Jobb lenne mással foglalkozni, van munkám elég, de ezt tovább tűrni szó nélkül nem lehet."