Gőzölgő

• 4410 válasz
  • 1746645 megtekintés
*

Vivaldi

• 2049
Re:Gőzölgő
« Válasz #2385 Dátum: 2017. Február 08. 21:20 »
Igen nagy problémát takarhat amikor valaki , állandóan a családját meg a gyerekeit emlegeti, akkor amikor az elfogadottságáról esik szó.
 Tudni illik. Annak természetesnek kellene lenni, hogy a családja, meg a hozzá tartozói valamilyen kapcsolatban állnak vele. Az meg, hogy létre hoztál magadnak egy egyesületet, mert másikban képtelen voltál beilleszkedni, és van pár egyesületi tagod, az megint nem bizonyítja a kurva nagy népszerűségedet. Gondolj csak arra , hogy még gyurcsányt is követi 66 buggyant öregasszony. Pedig őt Csernus doktor már el se vállalná.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2386 Dátum: 2017. Február 09. 07:31 »
Vivaldi!

Miután manapság a házasságok több mint fele kihűl és válással végződik, a gyerekek összetört lélekkel szétszóródnak, mondhatom azt, hogy ahhoz a kisebbséghez tartozok, ahol még 37 év után is együtt a család szeretetben. A felnőtt gyerekeim is havonta hazajárnak, segítenek minket a kicsik nevelésében.

20 éve vagyok elnöke egy viszonylag kicsi 500 fős egyesületnek. A konkurens egyesület viharos csatározásokkal éli életét és fogyasztott el ez idő alatt 3 elnököt, most egzisztál a negyedik.

Lehet, hogy te nem tulajdonítasz ilyesminek jelentőséget, sőt tragédiának tekinted az ilyen életet, de az OMME is élhetne nyugodtabb életet, ha nem önző kicsinyes rövidlátó érdekek alapján vezetnék a választott tisztségviselők. Az OMME ugyanabban az állapotban leledzik, mint az a konkurens egyesület, ami már a negyedik elnökét fogyasztja el 20 év alatt. Másra mutogat, keresve a baj okát, holott a mostani elit a baj oka.  Erre élő bizonyíték a az OMME most januári semmit mondónál is rosszabb levele.

Ha bárki a partvonalról beszól, hogy bocs, de másképp kellene csinálni ezt vagy azt, akkor az illetőt lehülyézik, kifütyülik, kifigurázzák. Az ilyenek, mint te, még szavakkal megkövezni is hajladók. Aztán jön a következő lépés az etikai eljárás és koronájaként a kizárás. És ezekben az OMME régi és új elnöke között egyelőre semmi különbség nincs.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2387 Dátum: 2017. Február 09. 08:35 »
Csuja, elárulok neked valamit, csak négyszemközt. Nem szeretnek téged. Okoskodó, humortalan, idegesítő, egyéniség vagy. Nem tudom, hány tagja van az egyesületednek, /mert ugye a családot tegyük már félre/ de aki téged ajnároz az is csak a saját érdekei miatt teszi, azt hiszi, hogy tőled, mint "nagy méhészegyéniségtől" elleshet valamit

Más kérdés. Mert most azzal fogsz jönni, hogy én milyen vagyok. No most erre azt mondom, meg kell kérdezni azokat akikkel, itt együtt vagyunk, így vagy úgy. Másrészt tisztába vagyok vele, hogy engem se szeret mindenki, főleg mert én , veled ellentétben kitartok konzekvensen amellett, amit igaznak vélek.

Azért ez rólad nem mondható el, mivel teljesen más az a Csuja aki azelőtt volt még Mészárost meg kellett buktatni, mint a mostani, akiről már kiderült, hogy még seggnyalónak se igen kell az omme-ba.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2388 Dátum: 2017. Február 09. 13:52 »
Átlagos méretű a mi méhészegyesületünk, 217 regisztrált fő.

Az egyesületi tagság nem szerelem dolga, hanem szakmai összetartozás. Egymástól tanulunk, egymást segítjük.

Valld be: Ha nem lenne szaktanácsadód Fekete Józsi, hányszor keresnéd meg? Szerelemből?

Idézet
tisztába vagyok vele, hogy engem se szeret mindenki,
Gratulálok, hogy végre erre is rájöttél.

Idézet
veled ellentétben kitartok konzekvensen amellett, amit igaznak vélek.
Te az emberekhez vagy hűséges, veled szemben én az elvekhez és ha az elveket pl Bross vagy bárki megszegi, akkor én nem csukom be a szemed.
Te viszont hűséges vagy az emberekhez, akármennyire köpönyegforgató is az illető. Te bajod!
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2389 Dátum: 2017. Február 09. 16:31 »
Vivaldi!

Most olvastam el a legutolsó mondatodat a seggnyalásról. Feltételezem, hogy te kiváló seggnyaló vagy, ezt nem vonom kétségbe. De ez legyen a te gondod. Én soha nem voltam senkinek a seggnyalója.

Neked nagyon más elképzelésed van egy vezetőről, mert te még a feudalizmusban és szocializmusban élsz ott a határszélen. Én azon már réges-régen túlléptem.

Álláspontom: Aki vezetőnek vallja magát, az soha nem is engedheti meg magának, hogy segget nyaljon. Vagyis az OMME elnökével - mint egyenrangú féllel - hajlandó vagyok tárgyalni, de soha másképpen.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2390 Dátum: 2017. Február 09. 18:11 »
Igen, igazad van, engem mindenki seggnyalónak ismer. Arról vagyok híres.
 De, nem akarom tovább folytatni,mert ennek semmi értelme. Az, hogy valaki magát minek tartja az az ő dolga. Úgy is mindegy. Az ítéletet soha senki nem önmagáról mondja ki, hanem úgy is kimondják mások. És még nem is azok akik hangosak. Hanem a csendes többség.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2391 Dátum: 2017. Február 10. 09:55 »
Vivaldi!

Látom, megsértődtél. De az egy cseppet se zavart téged, hogy te folyamatosan sértegetsz, hazugnak, seggnyalónak, köpönyegforgatónak titulálsz másokat. Ébresztő! Amilyen az Adjon Isten!, olyan lesz a Fogadj Isten!. No nem baj. Vén fejjel se szégyen tanulni.

Tudom, hogy imádsz vitázni, de tanuld meg, hogy sértegetés helyett érvelni illik, szép öcsém!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2392 Dátum: 2017. Február 10. 16:36 »
Nagyot tévedsz. Egyáltalán nem sértődtem meg. Sajnálom, hogy az igazságot sértődöttségnek véled.
 Csupán ilyenbe nem szeretek bele menni. Más részt olvass már vissza, ez csak a te írásodra való reakció. Ugyan is a saját magadról alkotott képed a valóságot meg se közelíti. Csak ezt igazítottam helyre.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2393 Dátum: 2017. Február 11. 10:18 »
EMBEREK, HA ÉN NEM ÍROK, MÁS NEM ÍR?
HA TÉLEN IS DÖGLŐDIK A FÓRUM, MI LESZ VELE NYÁRON?

*

robi 75

• 1021
« Válasz #2394 Dátum: 2017. Február 11. 11:46 »
A java szexárdon van mámma, majd estefelé addig nyugodtan legyél mint nyúl a hurokba.
Üdv:robi

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2395 Dátum: 2017. Február 11. 15:26 »
Ez mint látod nem egy napos ügy.
Geddekas.
Vivaldi.

Walker.
Robotur

Viaszolvasztó kiskakas
Roby 75

Nagyernyei.

Minden szép , és minden jó.

Oszt kész.

*

atya

• 1043
« Válasz #2396 Dátum: 2017. Február 11. 16:57 »
Idézet
EMBEREK, HA ÉN NEM ÍROK, MÁS NEM ÍR?
HA TÉLEN IS DÖGLŐDIK A FÓRUM, MI LESZ VELE NYÁRON?

Zolikám!

Nincs semmi baj.
Minek irkálni, mikor válaszolsz te magadnak is.
Lehet sokan szeretnének csak nem akarnak a szavadba vágni.
 ;) :D ;D ;D ;D
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2397 Dátum: 2017. Február 11. 20:57 »
Nem szeretem, ha a szavamba vágnak, én is mindenkit meghallgatok. De szeretem, ha vitatkoznak velem, érvelnek a véleményem ellenében.

« Válasz #2398 Dátum: 2017. Február 12. 00:54 »
Vivaldi!

Ha szereted ha vitatatkoznak veled,válaszolj nekem,
miért nincs semmiféle "lépés"  a kàros vegyszerek ellen,
a hosszú hatású vegyszerek ellen?
Mièrt kell szenvedniük a méheinknek?
Miért nem lépnek a hatóságok?
Miért nem tesznek semmit sem az érdekvédelmi szervezetek?
Miért nem tesz semmit az OMME?
Miért nem ez a legfontosabb?

Azért "nyomon"évek óta ezt a témát,mert ma ez a legnagyobb
probléma a méhészetekben.
A méhek sokkal fogékonyabbak mindenféle betegegségre
mióta elterjedtek ezek a hosszú hatású szerek.
Azóta sokkal nehezebb az atka ellen is védekezni mert a
méheket legyengítik a mezőgazdasági területekről becipelt mérgek.
Ennél a folyamatos mérgezésnél még a taglozó szerek kártételei is
jobbak voltak,ott legalább nem értek haza a méhek,és a kaptár
"tiszta" maradt.
Most már Tóth Péter is kitudta mutatni a neokat a virágporból.
Szerinted a méheket meddig károsítja a behordott,betárolt tejsavas erjedésen
átesett virágpor?
Most,hogy az említett Úr "felfedezte Amerikát",miért nem tesz
semmit ezen szerek ellen?
Miért nem nyom egy ne haragudjatokat a méhészek felé?
Valami ilyet,bocsi hibáztam,hittem a gyártóknak !
Szerinted ha a virágporban,nektárban,a növényi nedvekben,
gutációs cseppekben kimutatták és ott van,akkor a termésben
nincs benne?
Mi is ezt zabáljuk!!!

Csányi Antal
« Utoljára szerkesztve: 2017. Február 12. 19:52 írta Csányi Antal »

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2399 Dátum: 2017. Február 12. 09:40 »
Csányi Antal, ez három szó. Mert nincs érdekvédelem.
Mindenki tudja te is, az omme nem az. Csupán Uniós támogatásokat koordínáló szervezet. És gyaníthatóan kifizető hely valakiknek. De azt én innen nem tudhatom. Az elmúlt egy évem azzal telt, hogy kipréseljek valamit, igent vagy nemet, erre a kérdésre vonatkozóan. De még arra se méltat senki, hogy válaszoljon. Mert ők nagyon jól tudják, az igen is és a nem is pontot tesz a kérdés végére. Valami következik utána. De így az Omme tovább tud lavírozni a zavarosban.