Robi!
Többnyire a méhész nem a kereskedővel személyesen, hanem a megbízott felvásárlójával bonyolítja le az üzletet. Szerintem mindenki annyira becsületes, amennyire a saját érdekei megkívánják. Találkoztam negatív dolgokkal is a két évtized alatt, de azt elismerem én is hogy szerencsére a pozitív tapasztalatok vannak túlsúlyban Egyszer a mázsálással dúrtak át, én voltam a hunyó, túlságosan bíztam az illetőben. Azóta ha fúj, ha esik ellőnőrzöm, a mázsát.és a leolvasást is. Nincs is gond azóta. Volt egy másik eset, amikor csak hitegettek bennünket, hogy kell a mézünk, csak várjunk egy kicsit mert, mindig volt valami indok. Közben a méz ára zuhant. A végén meg már kevesebért sem akarta elvinni mind, csak egyfajta mézet. Ez 2004-ben volt. A másik cég képviselőjét, felhívtam délelőtt, délután már a zsebemben volt a pénz, vitt mindent amit felkínáltam eladásra. Ráadásul percre pontosan érkezik, egyszer késett 10 percet, amiért még mentegetőzött is elnézést kért. Szóval van ez így is, úgy is, de ha nem balek az ember és odafigyel, lehet működő kapcsolatot fentartani, kiépíteni.