Először is. Egy egyesületben, főleg egy ilyenben ahol a tagság teljesen el van zárva a vezetőségtől, nem is lehet semmit csinálni.
Szerinted se így van,
1.
hisz azt feltételezed, hogy valami módon szerinted - mint nálad is feketébbre fejtett OMME tagnak - hasznunk van belőle.
2.
már annyi mindenre rájöttél simán, abból amit mi leírtunk.
3.
Fekete és Mészáros téged rendszeresen és elég alaposan tájékoztat.
4.
Aki nem gyáva (te az vagy) az bármikor össze tud annyi információt szedni, sőt többet is, mint amennyit mi összeszedtünk.
5.
Vazze! Gyáva kukacok csak másokat tudnak ócsárolni és rágalmazni. De kinek nem inga ne vegye magára. Vazze!
Másodszor, mert, engem be se engednek az omme székházba.
1.
Aki nem gyáva (te az vagy) az bármikor össze tud annyi információt szedni, sőt többet is, mint amennyit mi összeszedtünk.
harmadszor. Aki a tagdíjat befizeti annak legalább joga van kérdezni meg bírálni, még akkor is, ha mindenki tudja annak semmi eredménye.
EGYETÉRTÜNKgyaníthatóan, azért vagytok olyan aktívak, hogy benneteket ki se lehet rúgni
Marhaság. Téged se lehet kirúgni, ezért te is lehetsz aktív, de vélhetőleg neked így is jó és gyáva meg lusta vagy.
valószínű meg van belőle a hasznotok
Semmivel se több, mint neked vagy bármely átlag méhésznek.
Értsd meg!
Az OMME nem azért van, hogy egyesek mások kárára nyerjen hasznot, hanem azért, hogy mindannyiónk hasznára működjön. És főleg nem azért van az OMME, hogy a rovarirtó cégeket támogassa, fedezze és a méhészeket félrevezesse. Remélem, hogy ez csak az én és még néhány paranoiás alak félelme.
De biztos, hogy valamilyen hasznod vagy van, vagy csak remélsz, hogy majd lesz.
1.
Remélem, hogy a rovarirtás ügyben az OMME képes megvédeni a méhészeket.
2.
Remélem, hogy a nemzetközi szintű mézhamisítás ügyében az OMME képes megvédeni a méhészeket.
3.
Folytassam?
Az ötödik pedig, hogy ti, bár nem látjátok be sokkal több kárt okoztok azzal, hogy nem látjátok be, hogy semmi szükség rátok, mint én, aki lehet nem heppeszkedtem be az omme központba, viszont nem is ártottam senkinek.
1.
Mit tekintesz te kárnak?
- Azt, hogy lelepleződött a kft haszontalan mivolta?
- Azt, hogy lelepleződött az OMME álságos magatartása a rovarirtó szerek ügyében?
- Azt, hogy lelepleződtek vezető tisztségviselők, hamis, álságos kijelentései?
- Azt, hogy lelepleződött az OMME számos törvénytelen működése?
2.
Kit tekintesz szükséges személynek?
Erre nem is keresem a választ, hisz te akarod virítani a lapokat.
3.
Csak hiszed, hogy nem ártottál. Legalábbis próbáltál ártani, sőt próbálsz is ártani. Például most is.