Nézd Attila. Az aktuális "nagy" politikában is úgy van, hogy egy darabig jogos a vissza mutogatás. Aztán nevetséges.
Ugyan is amint eltelik annyi idő, hogy a dolgokat már az újaknak lehetőségük volt megváltoztatni, azután hiába utalgatnak vissza az előző ciklusra, ezt már senki sem veszi komolyan.
Én beszélgetek méhészekkel. Igaz, főleg Nógrád megyei méhészekkel.
Általában két fajta méhész van, harmadikat még nem láttam.
Az egyik fajta itt is az aki, nem különösebben foglakozik az Omme dolgaival. Nem is tud róla semmit róla. Legtöbben mert úgy gondolják fölösleges vele foglalkozni.
A másik, az érdeklődőbb rétegnek meg nagyon rossz véleménye van a mostani elnökről. Annyira, hogy sokszor még én is túlzónak itélem. Nem írom le, mik ezek mert minek. De a közvélemény ezt gondolja. Mert itt mi hárman, meg még 6 vezetőségi tag mindegy mit hisz, még is csak az lenne a lényeg amit a tagság gondol az elnökről. És nem nekünk meg neked, meg mit tudom én pár tucat embernek kellene megfelelni az elnöknek, hanem annak a pár ezer tagnak akit legalább érdekel az Omme sorsa.
Olyat akinek a mostani elnök tetszik, egyet se láttam, és nem adom a szájukba , hogy mit mondjanak, nehogy azt gondolja valaki.
No most ebből kifolyólag, ilyen elnök akiről ilyen vélemény van, / legyen az bár igaz, vagy nem/ Csak ebben az omme felépítésben létezhet, meg Észak Koreában.
De, az én véleményemet a fél ország ismeri. és vannak még ilyenek egy páran. Mi nem tudunk semmit tenni, semelyik elnök ellen ebben a rendszerben. A meddig a tagság közönyös addig azt csinálnak amit akarnak. Bár a nagy kérdés, ebben a felépítésben, hogy a tagság egyáltalán képes volna e bármilyen nyomást kifejteni, akármelyik elnök leváltására.