Üdv.Uraim!
Nos,akkor vágjunk a közepébe!
Geddekas!
Az életedben talán először,de legalább is 2012 12 04 óta igazad van izsó60 nem új játékos,ez tény és Te igazán tudod,a tények makacs dolgok.
Az hogy nem írtam neked,és még rajtad kívül sokaknak privátban,az oka benned és azokban akiket Én kértem erre keresendő.
Ha kicsit komolyabban átgondolnám,(amit most nem teszek)a játékos szóhasználatnál is időzhetnénk picinyt.
Én nem játszom mint Ti néhányan sem a társaim idejével,sem a türelmével,ez a tény, néhányatok számára akár SZERENCSE-ként is aposztrofálható!
Idézet:Olyan emberről van szó aki szintén változást akart!
Nos,ez hellyel közzel igaz is lehetne,de nem ebben a formában!
Ezzel a minősíthetetlen "FÚRÓ" tevékenységgel testközelből kellett szembesülnöm!
Amikor is nem engem hanem tiszteletre méltó elődömet próbálták úgy kifúrni ahogy teszitek ezt néhányan már egy ideje bizonyos emberekkel.
Uraim!és még egy páran akit nem illet e megtisztelő megszólítás!(akinek nem inge ne vegye magára)
Ma szép napom volt!(noha sokan kívánnátok nekem szebbet)
Piacon voltam és jókat beszélgettem a kedves vevőimmel,viszont utána egy kicsit szomorúbb,de ha lehet még felemelőbb tevékenységet folytattam,-tunk.
Megemlékeztünk egykori klubvezetőnkről,tanítómról.
E nemes cselekedet kapcsán nyilalt belém amit most őszintén megvallok minden leckét nem tanultam meg jól.
Hogy melyik hibádzik azzal nem untatlak Titeket,pótoltam azóta,és ennek folyományaként teszek egy könnyelmű
kijelentést!
Abba hagyom azt a nemtelen "mocsár"és iszap birkózást amit itt néhányan mint a varacskos disznó kéjesen élveznek,mert semmi másra nem telik a fennkölt érzelmükkel,értelmükkel!
Őszintén megvallom sajnálom hogy hagytam magam berántani ebbe az erkölcsi fertőbe!
De ne igyatok előre a medve bőrére,sem a málnásban sem a méhesben!
Amíg az egyenlő mércével mérő klubvezető nem tilt ki,maradok.
És nem vagyok hajlandó egyik nemtelen "birkózóval" sem személyes "vitába"bocsátkozni,de maradok következetes kritikusa,ha úgy tetszik kontrollja a már amúgy is kontrollnak!
És miután nem érdekel egyik nemtelen "birkózónak"Virtuális személyemet érintő jellemzése,úgy is mondhatnám, le....om!
Hirtelen már majdnem (néhányatok örömére)bemutatkoztam!
De következetes leszek,egyszer már tettem ígéretet,a fórum még nem érett meg erre!
Talán majd ha a klubvezető is meggyónja mondjuk az általa oly szívesen emlegetett Csaba testvérnél a valószínűleg véletlenül elkövetett bűneit,amikor is többek között velem szemben is meg fogalmazta hogy.
A Te jó édes.....!
Tudjátok,gondolattal,szóval,stb.
Nos,Én soha ilyenre nem is gondolok,Tisztelt Édesanyánk Édesanyátok,sok évvel ezelőtt követhetett el súlyos,visszafordíthatatlan hibát,amiért talán felelős,de az itt történtekért NEM!
Ezekért Uraim az itt ilyen olyan stílusban fogalmazók felelősek,KIZÁRÓLAG!
Nos ha az emberi környezet normalizálódik,és az érdeklődés is ilyen élénk marad,megtudhatjátok ki ír izso60 név alatt,kizárólag (lehet meglepetés)egy személyben.
És továbbra is kritizálni fogja a még megosztóbb "farzsebből"előrántott ötleteiteket!
Szép estét,jó találgatást,aki ebben örömét leli!