Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1715178 megtekintés
Re:Gőzölgő
« Válasz #2010 Dátum: 2016. November 16. 13:12 »
az hogy van, hogy a "ződön" lehet beszámolót írni a küldöttgyűlésről, Csujának nem lehet beszámolót írni az elnökségi ülésről!

amit Pöte leírt az nem egyéni vélemény, az teljes mértékben fedi a valóságot, az Ő esetében nem kell megvárni a jegyzőkönyvet! amennyiben Csuja csinálja ugyan ezt, akkor feljelentjük az etikai bizottságnál!
elképesztő.....tudnék rá mást is mondani, de inkább nem teszem!

« Válasz #2011 Dátum: 2016. November 16. 14:43 »
Ott lehetett Csuja Lacit és családját nagyon csúnya jelzőkkel illetni,(nem idézem, mert még az is gáz számomra) majd miután kitörölték, úgy lehet csinálni, mintha meg sem történt volna. Az ,,anyád" miatt viszont bünti jár. >:(

« Válasz #2012 Dátum: 2016. November 16. 14:52 »
Viszont arra felhívnám mindenkinek a figyelmét, hogy nehogy abba a hibába essenek, hogy egy Méhész Fórumot azonosít általa nem szimpatikus felhasználókkal, vagy hozzászólásokkal. Ezzel 6891 felhasználót minősítene.

« Válasz #2013 Dátum: 2016. November 17. 11:21 »
Érdekes, megvolt a küldöttgyűlés, most már nem kell tovább masszírozni a méhészek agyát. Majd a következő előtt újra kezdi a Maci Laci és társasága. Az aranyos kis huber is visszakotródott a ződre adminisztrálni. 

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2014 Dátum: 2016. November 17. 12:00 »
A következő küldöttgyűlés gyanúm szerint nagyon különleges lesz.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #2015 Dátum: 2016. November 17. 14:14 »
 :o

« Válasz #2016 Dátum: 2016. November 17. 21:48 »
Hello Bálint!

Nehogy azt hidd, hogy eltűntem! Csak nekem időnként akad jobb dolgom is, mint a ti társaságotok!
Úgyhogy fel a fejjel srácok! Maci nem alszik, hanem figyel!  8)

« Válasz #2017 Dátum: 2016. November 17. 22:00 »
 Maci a méhesben!
Ha akad jobb dolgod, mint a mi társaságunk, akkor mit keresel itt?
Senki nem kényszerített arra, hogy itt nyomd a rizsát, sértegesd a Méhészklub tagjait.
Kukkoljál, figyelj, vagy aludj végre téli álmot.

Nagyernyei Attila

« Válasz #2018 Dátum: 2016. November 17. 22:11 »
Bálint ezt írja: "most már nem kell tovább masszírozni a méhészek agyát"

Nekem úgy tűnt, hogy annyira nagyon azért eddig se kellett! Elég nagy a táboruk, egyöntetű véleménnyel. Ellenben az itteni táborral..., amelyik csak állítja magáról a nagy támogató tömegeket, de valahogy a valóság mást mutatott, akárhonnan is próbáltam csűrni-csavarni!  ;D
Hang tartalom nélkül..., nem annyira vonzó! De mivel mostanában annyira a szívemhez nőttetek, ezért nem hagylak benneteket el, ne féljetek! Továbbra is itt leszek nektek!  ;) :-*

« Válasz #2019 Dátum: 2016. November 17. 22:14 »
Attila!

Azt írtam, hogy időnként akad jobb dolgom, tehát nem mindig! Amikor nem, akkor szívesen tartok veletek!
Különben meg nem sértegetlek benneteket, csak próbálom felvenni a stílusotokat! Ja, hogy ezek szerint az sértő? Nem én mondtam, hanem te!

« Válasz #2020 Dátum: 2016. November 17. 22:27 »
 Maci a méhesben!
Te az én stílusomat ne vedd fel, mert akkor repülsz az OMME-ból.
Az igazság kereséséhez, és annak közléséhez elég rögös út vezet.
Én ezt választottam, de egyre több a csavar benne, amire én sem számítottam.
Állítólag bemehetek az OMME Hivatalba, megkapom a Kft-ről szóló jelentést, de nem adhatom közre.
Ez az "önkielégítés" kategóriája.
Nem akarooooom.....
Üdv:
Nagyernyei Attila

« Válasz #2021 Dátum: 2016. November 17. 22:34 »
Hello Bálint!

Nehogy azt hidd, hogy eltűntem! Csak nekem időnként akad jobb dolgom is, mint a ti társaságotok!
Úgyhogy fel a fejjel srácok! Maci nem alszik, hanem figyel!  8)

Hello Maci!

Támogatom, hogy meg is dolgozz a pénzedért, ezért osztogasd csak szorgalmasan a szaktanácsokat! De ne ringasd magad a hamis biztonság illúziójába, mert Bálint a napszemüvegen keresztül is lát.  8)

« Válasz #2022 Dátum: 2016. November 17. 22:49 »
"Málna"lé számolgató,"málna"lé szerető Mackóka!

Csordogál továbbra is a finom málnalé.
Dolgozni sem kell sokat érte.
A előző két heti megvezetősdit se kell nyomatni,
elmúlt a légiveszély.
Szabadság.sággg.sággg.ságggggggggg!!!!!!!!
Mi a bajod?
Nem ezt akartad?

« Válasz #2023 Dátum: 2016. November 17. 22:51 »
Hajaj Bálint!

Most aztán tényleg barna lett a bundám, úgy összesz...tam magam ijedtemben!  ;D

Attila!

Őszintén sajnállak! Azt írod: "Ez az "önkielégítés" kategóriája."
Hát ha nincs jobb, azzal kell beérni...!  :-[

"Én ezt választottam, de egyre több a csavar benne, amire én sem számítottam."
Hát igen, ez valóban fárasztó! És mintha kezdenél is belefáradni!  :'(

« Válasz #2024 Dátum: 2016. November 17. 23:01 »
Antikáááám!

Rég beszélgettünk már, kezdtél is hiányozni!

Idézlek:
"A előző két heti megvezetősdit se kell nyomatni,
elmúlt a légiveszély.
Szabadság.sággg.sággg.ságggggggggg!!!!!!!!
Mi a bajod?
Nem ezt akartad?"

Hűha! Én nem akartam semmit! De ha ti úgy érzitek, hogy én nyertem bármiben is veletek (meg a mögöttetek álló tömeggel) szemben, az nagy megtiszteltetés számomra! Ezúton szeretném megköszönni az elismeréseteket! Azért a ti segítségetek is kellett hozzá! Egy erősebb tömeggel szemben nem ment volna ilyen könnyen!  ;D
De mint mondtam már, és neked is mondom megnyugtatásként, nem kell tartanotok attól, hogy elhagylak benneteket, mert hiányoznátok!