Texas Ranger!
Lehet rosszul fogalmaztam, vagy nem értetted meg, hogy mit szerettem volna elétek tárni.
Ezt írtam, amit fenntartok, de kifejtem bővebben:
"A Gödöllői Méhész Egyesület elnökének kizárásával, az egyesület nem jut támogatáshoz!"
Mivel Csuja Lászlót kizárnák az OMME-ból, ő természetesen akkor is marad a Ti elnökötök!
De van egy bibi.
Csuját nem is meri el az OMME elnöknek mert kizárta, így az aláírását sem veszi figyelembe.
Tehát, amikor beadja a Nemzeti Programos támogatási igényét a "kizárt elnök", azt az OMME nem fogadja be.
Emiatt mondom, hogy ez kapufa, jobb ha minél hamarabb visszavonják ezt a bosszútól fűtött, rosszindulatú panaszt, és megszüntetik az eljárást.
Egyébként az egyik panaszos tanulhatott volna már egy korábbi történetből.
Tajti Zoltán Tolna Megyei Elnököt is kizárták, sőt még a küldöttekkel is megszavaztatták, csak elfelejtették közölni, hogy Zoli írt a miniszternek egy levelet, aki megdorgálta a most elnökségben ülő egyik panaszost.
Véleményem szerint ez egy vékony jég, amit a párbeszéd hiánya, a mások véleményének el nem fogadása okoz, valamint a civil törvénybe is jobban bele kéne nézni.
Ha valakibe folyton belerúgnak, pocskondiázzák, fenyegetik, semmi jóra ne számítsanak azok akik ezt teszik.
Csuja beboríthatja ezzel az üggyel az egész OMME-t!!!!!!
Teljesen mindegy kinek van, lesz igaza, ennek mi isszuk meg a levét.
Érdekes, én utoljára gyerekkoromban hallottam ilyeneket....
...ne szídd anyámat, mert megbánod...
Az OMME-ban a demokrácia igen csak gyerekcipőben jár.
Állandóan arról papolnak, hogy oldjuk meg házon belül.
Csuja beballag a Fővárosi Törvényszékre és panaszt nyújt be az eljárás ellen.
Szerintetek melyik alapszabályt fogják figyelembe venni?
Rádi Tibor az OV-n már kifejtette erről véleményét.
Szerintem vészhelyzet van, ennek nem lesz jó vége!
Valakinek engedni kell, mert az OMME-nak soha nem lesz ÚJ BEJEGYZETT HATÁLYOS Alapszabálya!
Nagyernyei Attila