Gőzölgő

• 4410 válasz
  • 1767694 megtekintés
Re:Gőzölgő
« Válasz #2025 Dátum: 2016. November 17. 23:06 »
Hajaj Bálint!

Most aztán tényleg barna lett a bundám, úgy összesz...tam magam ijedtemben!  ;D

Na látod, mi a vége a nagy igyekezetnek!  ;)

« Válasz #2026 Dátum: 2016. November 17. 23:53 »
Figyelj csak Mackókám!

Fogsz Te még "nyüszögni",tudod,úgy mint az igazi
medvék.

Egy kicsit mesélek,a medvéről jutott eszembe.
(Nem Neked regélek,Te málnalé leső!
Te úgy se tudod mi az a vándorlás,de legalább tudd
mi az a "nyüszögés".)

Gödöllői dombságban voltunk akácon.
Elszedtük a mézet a méheket felpakoltuk és tovább vittük.
Nógrádban,volt a virágban még 15-20 kiló.
Egyik emberünket otthagytuk vigyázzon a fiókokban lévő mézre.
Mint később kiderült a jó ember marhára félt este a sötétben.
Mikor visszaértünk éjszaka a mézért, egy fán kuksolt,beugrott a teherautóba és nem volt
hajlandó kiszállni.Nem segített felpakolni,egy szót sem lehetett kihúzni
belőle.Mentünk a mézzel hazafele és úgy Dunaújváros környékén megszólalt.
"Medvét láttam!
Ott nyüszögött a méz körül."
Több se kellett nekünk fetrengtünk a röhögéstől.
Két héten keresztül ugrattuk a jó embert,kapott hideget,
meleget,versek és énekek szóltak róla és a medvéről.
Egyik barátunknak is elmeséltük a medvés emberünk mit állít.
Ő viszont újságban olvasta,hogy Gödöllőn egy cirkuszi medve
meglépett és csak pár nappal később fogták be.
Nagy valószínűséggel "éjjeli bátor" barátunknak volt szerencséje
megismerkednie a bundással.

Nagyon nagy az arcod.
Ha úgy gondolod,tanulj a történetből.
Ne felejtsd,a Pünkösdi királyság hamar végett ér!
Izirájder Öcsém!

« Utoljára szerkesztve: 2016. November 18. 06:55 írta Csányi Antal »

« Válasz #2027 Dátum: 2016. November 18. 06:04 »
 Maci a méhesben!
Sokszor azzal vádolnak bennünket (megváltók, OMME-t szétverőket, banditákat stb.) hogy nem értjük az iróniát.
Úgy látom málnás mackó sem érti, és magának esett....
Mit is írtam amire rákattantál?
Ezt:
"Állítólag bemehetek az OMME Hivatalba, megkapom a Kft-ről szóló jelentést, de nem adhatom közre.
Ez az "önkielégítés" kategóriája."
Sokszor használok idéző jelet.
Nézzük mi is az idéző jel egyik magyarázata?
Mit ír az Értelmező Szótár erről?
"Az "idézőjel" nélkül sokszor nem tudnánk, hogy egy szót másképp kell értelmezni!"
Tehát én arra gondoltam, hogy szerettem volna ha az összes küldött megkapja a Kft-ről szóló jelentést, mivel annak semmi értelme, hogy csupán a saját kíváncsiságomat elégítsem ki.
Ezt neveztem "Önmagam kielégítésének."
Maci, csak nem gondoltad komolyan és Te élesben próbálod?
Vigyázz el ne kapják a méhek!

Nagyernyei Attila

« Válasz #2028 Dátum: 2016. November 18. 07:13 »
"Hang tartalom nélkül..., nem annyira vonzó!"

"Vélemény" ember nélkül?  ;)

Arc nélküli brummogi .................. az meg egyenesen taszító!

Azért megismerném a "véleményed" a grill pipi kijelentésével, tudod a "piacon strichel"-el kapcsolatba.
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2029 Dátum: 2016. November 18. 11:20 »
Idézet
"piacon strichel"
Gátlástalan kifejezés. Szerintem már szégyelli. Legalábbis ezt remélem. De ki tudja? Ha nagyon szégyellné, akkor bocsánatot kérne. De úgy látszik, hogy képtelen rá.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Bicska

• 602
« Válasz #2030 Dátum: 2016. November 18. 12:11 »
Ott a pont Geddekas! ;)
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

« Válasz #2031 Dátum: 2016. November 18. 12:34 »
Tűzmadárnak, talán csak hibás asszociáció miatt sikeredett mellé, egy kicsit a piacon mézét árúsító méhész "pontatlan" megnevezése. Bár ősi szakma mind a kettő, de van egy pici különbség, mi kicsit a lelkünket "beletesszük" a termékünkbe a termelés  során. De mi nem a testünk áruljuk. És szerintem ő sem.

*

atya

• 1043
« Válasz #2032 Dátum: 2016. November 19. 07:20 »
Idézet
Idézet
,,Az iskolák részére a méhészek szakmai szervezete, az OMME biztosítja a mézet, így ezen a napon a gyerekek mézes teát és mézes kenyeret fogyaszthatnak reggelire."

Geddekas és Sárosi István szerint nincs rendben az a mondat.
Miért nincs rendben ez a mondat?
Jahhh. A szerző lehet nem tudja hogy az  OMME méhese elpusztult? De akkor is holvan a kipergetett méz?
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #2033 Dátum: 2016. November 19. 07:51 »
"A szerző lehet nem tudja hogy az  OMME méhese elpusztult? De akkor is holvan a kipergetett méz?"

1. Az OMME méhese nem pusztult el!
Voltak olyan családok amelyek igen, de nem mind!
Kérjetek tájékoztatást az okokról az OMME Központba, mert a családokból lett minta véve Tóth Péter vezényletével.
Az eredményről senki nem kapott tájékoztatást, még a HáGK sem, ha jól tudom.  :o

2. A kedves OMME vezetőink szóbeli ígéretüket megszegve (miszerint a termelt mézet az OMME méhek után az intézet eladva a pénzt újfent a méhészet fejlesztésére, kutatásra fordíthatják) MEGVETETTÉK a kutató intézettel a saját maguk által termelt mézet kb. 2,5 millió forintért.......Ráadásul úgy, hogy a méz feletti rendelkezést tavasszal az értékesítési szezon után adták át! Volt OMÉK ahol a méhész standon nem volt méz! Ott ültek az OMME-s képviselők a HáGK standján!, (amikor ültek, mert hétvége az hétvége) és a tenger nép meg méz nélkül távozott, holott ott volt a raktárba..............
Erről ennyit!
(Köszönjük Legdrágább!)

Én meg csak annyit kérdeznék mi lett a méz PÉNZ sorsa?  ;)

Idén saját mézen fognak szaporodni, élni, virulni az OMME méhek szerintem, mert ezek után aki egy keretet is a pergetőbe tesz ilyen feltételek mellett az bolond!  :-[
Szabó György

*

Bicska

• 602
« Válasz #2034 Dátum: 2016. November 19. 11:02 »
Vivaldi bejegyzése a humor rovatból:

"Az az igazság, hogy nem minden humornak szánt dolgon tudok nevetni. Ilyen példának okáért az irigy hónaljmirigy.
 Rajtuk például, legalább is azon a két percen ami megnézek belőlük még csak el se mosolygom magam.
 Amin jókat tudok derülni, az a humor amit az élet ad elő.
 Itt van például derék barátunk a Csuja lászló. Az egész fórumon kb. hárman nem tudják, hogy ő a Gededekas.
 Először bevallom , nem tudtam mi van. Azóta jókat derülök azon amikor Geddekas védi Csuja Lászlót. De, még ez is csak azóta okoz bennem egész estére való derültséget, mióta  kiderült, hogy ez komolyan is gondolja. Eleinte ugyan is azt hittem ironizál. Később kiderült egyáltalán nem tud sem ironizálni, sem humorizálni, egyáltalán gőze sincs hozzá, hogy mi a humor.
 Legutóbb például, üzentem. Csuja Lászlónak Geddekason keresztül. Valószínű átadta neki, mert nagyon bepipult rám.
 Mondom, Geddekas, ha beszélsz Csuja Lászlóval, mond meg neki, hogy én azt üzentem, ő egy himpellér.
 Természetesen "hót komolyra vette." Egyáltalán fel se tűnt neki, hogy mit akarok belőle kihozni.
 Ismerek egy pár ilyet. Mást nem lehet velük csinálni, csak kinevetni őket."
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

*

atya

• 1043
« Válasz #2035 Dátum: 2016. November 19. 20:26 »
Idézet
Kérjetek tájékoztatást az okokról az OMME Központba, mert a családokból lett minta véve Tóth Péter vezényletével.
Az eredményről senki nem kapott tájékoztatást, még a HáGK sem, ha jól tudom.  :o

Hát ez az!!
A tájékoztatást nem kérni kellene, hanem közölniük az érintetteknek.
A méhes pályázati pénzből lett vásárolva, nem is akár kitől, és nem is akár mennyiért.
Minimum, annyi, hogy tájékoztatják a méhészeket "a tagdíj fizető méhészeket" a dolgok jelen állásáról. Ez nem kötelessége az OMME-vezetőinek?
Hol van a paradigma váltás?
Vagy már meg történt csak én épp nem voltam bekapcsolva?

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2036 Dátum: 2016. November 19. 20:45 »
Idézet
100? Nem olcsó... Minthailyet is árultak volna a románok Jászberényben... :roll:
Szóval a sötétség a ződ méhészfórum Pete becenevű rendőr munkaviszonyú moderátora szájából dől ki éppen. Ilyenkor szoktam mondani: @..ád az a román, hallod-e! Aztán persze jön az etikai bizottság aki szerint viszont a bandita kifejezés etikus.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #2037 Dátum: 2016. November 19. 20:48 »
atya!

Ami ránk tartozik az mind benne lesz a pártlapba!

Ami meg nem.............az nem is érdekeljen!  :D

Hát nem?  ;)
Szabó György

*

atya

• 1043
« Válasz #2038 Dátum: 2016. November 19. 21:20 »
Idézet
Aztán persze jön az etikai bizottság aki szerint viszont a bandita kifejezés etikus.
Mikorra veszed észre már, hogy nem az a lényeg hogy mit mondtak, hanem az hogy ki mondta.!.!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2039 Dátum: 2016. November 21. 22:34 »
Megszületett dr Sebők Péter ügyében az Etikai Bizottság állásfoglalása. Ennyi marhaságot hogy az égbe lehetett összehordani alig egy oldalra? Nektek mi a véleményetek? Ezentúl a példát vegyek dr. Sebők Péterről és a tagdíjat az ő módszere szerint fizessem?
1.
Egyesületi választáson egy jelölt közszereplő. Amikor megválasztott tisztségviselővé válik, akkor az is marad.
2.
A jelöltekről az információ abszolút legálisan került a küldöttek birtokába. Ezeket az információkat a Jelölő Bizottság adta közre. Tehát ordító nagy marhaság ez esetben illegális adatgyűjtésről beszélni.

Nonszensz gyűjtemény ez az írás.
« Utoljára szerkesztve: 2016. November 21. 22:46 írta Geddekas »