Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1715134 megtekintés
*

Geddekas

• 5859
Re:Gőzölgő
« Válasz #1995 Dátum: 2016. November 06. 21:44 »
Idézet
Mert az OMME régi vezetésének egy része most is ott ül sértetlenül, hordozván a lelkükben gyűlöletet.
Igen. Ez így van. És még nem is szégyellik, hisz alá is írták ezt a kezdetleges fenyegető etikai indítványt. Igazából nem értem Rádi Tibit, miért vállalja ilyen hűségesen az elfogult szerepet. Amikor el fogja bukni ezt a határozatot, illene lemondania, hiszen a bukott etikai határozat bizonyítja majd alkalmatlanságát, elfogultságát.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1996 Dátum: 2016. November 06. 21:46 »
Idézet
A gödöllői önálló egyesületi tisztségéből viszont csak azok hívhatják vissza, akik megválasztották, tehát a gödöllői egyesület tagjai és nem olyan emberek, akiknek köze nincs a gödöllői egyesülethez.
Bizony, bizony. De ez olyan finom és veszélyes hiba, amit a bíró nem vett észre, ugyanakkor alapvető jogot sért a hiba.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1997 Dátum: 2016. November 06. 22:19 »
"Remélhetőleg a küldöttek az eszükre hallgatnak a kizárásról történő szavazáson.
Vajon hogyan hozható elfogulatlan döntés az etikai bizottságtól aminek vezetője anyagi függőségben van az OMME-val, ugyanis bemutató méhészet tulajdonosa. Sajnálatos, hogy anno pont ő nem indított vagyis megtagadta az etikai vizsgálatot a most vizsgálatot kérő egyik személy ellen a poziciója miatt.
Nagyon hasonlít ez az egész a Rajk perre.
Sajnos volt már erre is precedens, lásd Tajti esetét.
No.1.-A szavazások névhez közését a ptk. írja elő.
No.2.-Ha valaki anyázott az polgári peres ügy, és csak a sértett tehet feljelentést.
No.3.-Az elnökségi ülések nyugalma is megoldható zárt ülések elrendelésével.
No.4.-Igaztalan állítások miatt szintúgy a polgári per indítható, szintén csak a sértett.
No.5.-Senkit nem lehet elitélni azért mert az alapszabályban rögzített jogát gyakorolja.

Véleményem szerint egyik indoklás sem tartozik az etikai bizottság hatáskörébe. De ez csak az én véleményem."

Mivel aktuális átemeltem ide a tegnapi bejegyzésem.
Szeretném kiegészíteni azzal, hogy szerintem az etikai bizottság indoklásában több, feltételezésen alapuló dolog is van.
Feltételezésért pedig nem igazán szabadna ítélkezni.
Az előzőekben felmerült az, hogy az elnök úr apparátusa, ha megnézzük az indítványt bizony a "mészáros" klán kezdeményezte a vezetésből, ami egyértelmű bizonyítéka a "hatok" létezésének.
Érdekes módon az elnökség többi tagját nem zavarta Csuja?

Üdv. jani bátya

« Válasz #1998 Dátum: 2016. November 07. 08:04 »
Jani bátya!
Ezt írod:
"Az előzőekben felmerült az, hogy az elnök úr apparátusa, ha megnézzük az indítványt bizony a "mészáros" klán kezdeményezte a vezetésből, ami egyértelmű bizonyítéka a "hatok" létezésének."
Fekete József alelnök nem írta alá a "panaszos beadványt"!
Szép lassan azért haladunk.
Nekem ezzel az is a gondom, hogy jogot végzett emberek mekkora eljárási hibákat vétenek.
Gyakorlatilag teljesen lejáratják magukat.
Megkérdeztem erről az ügyről egy szakembert.
Annyit mondott, hogy Jézus Isten, meg katasztrófa.
Kérdeztem miért?
Éppen azokat a hibákat emelte ki, amiről itt napok óta beszélgetünk.
Kérdeztem tőle, hogy szerinte ebből mi lesz.
Rövid volt a válasza.
Mivel szabálytalan az Et.B. határozata, vizsgálat nélkül meg kell szüntetni.
Kár a borítékért, és az erre pazarolt időért.
Nagyernyei Attila

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1999 Dátum: 2016. November 07. 10:18 »
Idézet
A gödöllői önálló egyesületi tisztségéből viszont csak azok hívhatják vissza, akik megválasztották, tehát a gödöllői egyesület tagjai és nem olyan emberek, akiknek köze nincs a gödöllői egyesülethez.
Bizony, bizony. De ez olyan finom és veszélyes hiba, amit a bíró nem vett észre, ugyanakkor alapvető jogot sért a hiba.
Igen és talán nem kéne minden bokorban egy új egyesület, vagy csoport, vagy olyan meg határozhatatlan státuszú valamik amik most vannak. De ez persze csak javaslat. mert úgy vagyunk mint a nyúlászok nálunk hajdan. Amint össze vesztek mindeg új csoportot alakítottak. Már volt belőlük négy , egy nem túl nagy faluban.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2000 Dátum: 2016. November 07. 10:37 »
A Gödölői Méhészegyesület 1992-ben alakult, tehát jövő évben fogja ünnepelni a 15 éves fennállását. De átnéztem a bíróságokon bejegyzett 70 egyesületet, a többsége hasonlóan nem ma született. Meglepődtem viszont azon, hogy van ez évi alapítású méhészegyesület is. Szerintem a helyi egyesületek alapítása folytatódik. Ezt végig kell gondolnia az OMME vezetésének. Az OMME szövetség.

« Válasz #2001 Dátum: 2016. November 07. 11:37 »
*25 éves :)

« Válasz #2002 Dátum: 2016. November 07. 13:26 »
1925-ben alakult, 1992-ben újból megalakították. Kommunizmus alatt szünetelt.  :(
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2003 Dátum: 2016. November 14. 14:20 »
Már egyszer valaki indítványozta, hogy mindenki mutatkozzon be. Én is megteszem, ha valaki azt mondja, hogy nem ismer. De szerintem ilyen már nincs.
 De, tele van hóköm, azzal, hogy mindenfélék átjönnek a ződről, akik már ott sem voltak a barátaim, és elkezdenek itt is ugyan úgy bele kontrázgatni az elméleti eszme futtatásaimban. Én meg nem figyelem, hogy ki írja csak az, hogy mit ír. Ám néha jó ha tudom honnan fú a szél.
 -Ide figyelj bazmeg, ha már átjöttél, legalább tartsd meg az ottani neved.-
 Akinek nem inge ne vegye magára, de akinek az, az öltözzön fel gyorsan.
« Utoljára szerkesztve: 2016. November 14. 14:25 írta Vivaldi »

*

Bicska

• 601
« Válasz #2004 Dátum: 2016. November 14. 20:19 »
Én nem tudom a neved Vivaldi! ;)
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2005 Dátum: 2016. November 14. 20:22 »
GÖdöllőn várlak a Büfé előtt fél tizenegykor.

*

Bicska

• 601
« Válasz #2006 Dátum: 2016. November 14. 20:24 »
Hát... Sajnos nem leszek ott, de ha Szekszárdon jársz, meghívlak egy jó borra, vagy kávéra.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2007 Dátum: 2016. November 14. 22:15 »
Igen, időnként felmerül bennem, hogy utaznom kéne...... De utálom az autópályát.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2008 Dátum: 2016. November 14. 22:16 »
Igen, időnként felmerül bennem, hogy utaznom kéne...... talán vonattal?

*

Bicska

• 601
« Válasz #2009 Dátum: 2016. November 14. 22:26 »
Ott van a régi hatos út. Párhuzamos a pályával ;)