Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1715212 megtekintés
*

lygo67

• 144
Re:Gőzölgő
« Válasz #1920 Dátum: 2016. November 03. 00:36 »
Na tessék! Lygo próbál eleget tenni Anti kérésének! Csak ennyire futotta?  ::)  ;D
Anti bébi ezt állítja rólad: "Téged nem ejtettek a fejedre az biztos."  Itt arra gondolhatott, hogy őt talán igen? És azért kéri a segítségedet?

Maci!
Te kérted, hogy hol az üveg lelőhelye kicsit dolgozz már meg a pénzedért !!!
Jajj az elöbb elfeledtem irni ,hogy  lakhelyedtől Délre kell indulni, hogy megtaláld.
bruttó 6,5 Ft üvegenként a profit , ne várd el ,hogy még a helyedbe is legyen szállitva
üdv. Lygo67 (aki nem atomfizikus)

« Válasz #1921 Dátum: 2016. November 03. 06:51 »
"úgyhogy megyek aludni"

Akkor most visszabújsz abba a lyukba ahonnan előjöttél?  ;)

Úgy-e barna medve vagy?

Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

főnix

• 104
« Válasz #1922 Dátum: 2016. November 03. 11:29 »
Főnixnek nem tudok röviden válaszolni.
Annyi marhaságot hozott össze, hogy hagynom kéne, de egye fene.
Kezdjük a nyakkendővel az egyszerűbb.
Ezt írod:
"A Fekete alelnökön meg nem a mézesüveges méhecskés nyakkendő van hanem olyan amijen nekem is van."
Akkor neked is olyan van amit én szabad kézzel rajzoltam.
Nem kis idő lesz amíg megtalálom az eredeti grafikát, de előkaparom.
Bizony azt a méhecskét is én rajzoltam, még virágpor is van a lábán, csak figyeled meg jól.
Pesten, egy hímzőmester hímezte, onnan átszállítottam a Roland divatházba, a nyakkendővarró részlegbe.
Az első 300 pillanatok alatt elkelt, Feketének is olyan van.
Utána is én készítettem, de az nem hímzett, hogy olcsóbb legyen.
Eredetileg az OMME betűk is rajta voltak, de Bross Péter javaslatára levettük, hogy repiben, ajándékként is oda lehessen adni.
Ez a méhecske megegyezik az üvegen lévővel, de amikor a vésnökök nekiálltak az "alsó szárnyak" elmosódtak, a lábon lévő virágpor meg egyszerűen nem látszott.
Végül kiegyenesítettük a méhecskét, és csupán két szárnya van ha megfigyeld.
Nekem van egy óriási hibám, és ezt sokan a szememre vetik.
Ha igazam van, ha esetleg én csináltam azt a dolgot, keményen visszavágok, és nem engedem, hogy hülyének nézzenek.
Te most ezt próbáltad, sikertelenül.
Aki talán azt gondolja, hogy ezek a sorok az önfényezésemről szólnak, téved.
Soha, tehát soha egy fillért sem kaptam és el sem fogadtam volna azért amit a méhészegyesületért tettem.
Üveg.
Aki kibírja, hogy végigolvassa, talán nem bánja meg.
Akkoriban amikor az üvegekért kaptuk a 2 forintokat, sokan támadtak az IB-ből.
Nálam volt a mikrofon, és kiballagtam a tisztelt vezetőinkhez.
Megkopogtattam az asztalt, és közben azt mondtam.
Erre az asztalra letettem 18 millió forintot, ti innen csak visztek.
Gondolhatod milyen népszerű voltam.
Amikor visszaadtam a kitüntetésemet, elkönnyeztem magam a megaláztatástól.
Ez volt az a fordulópont, amikor felnőtté váltam.
Azok gyaláztak, szemétkedtek velem akik egy petákot nem tettek a termelői mézesüvegért.
A legnagyobb elismerést Orosházán kaptam!
A vezérigazgató egy rendezvényen amire egyedül én kaptam meghívót mellém ült, és örömét fejezte ki, hogy egy hétig (most már tíz napig) a magyar méhészeknek dolgozik az Orosházi Üveggyár.
Lehet engem fikázni, megpróbálni lejáratni, de amikor a  szállásig külön taxival vittek, és olyan elismerően beszéltek hozzám, hogy az felemelő.
A mai napig baráti kapcsolatban vagyok az üveggyár vezetőivel, és többször hívtak találkozókra, amit természetesen mindig elfogadtam.
Nem szeretném az OMME mézesüveget kisajátítani, magamévá tudni.
Egyet szeretnék, ha nem ismered főnix a pontos részleteket, az egész történetet, szívesen válaszolok.
Abban lehet, hogy tévedtem nem titkár voltam, hanem már elnök.
Ebből látszik, hogy ezt sem tartom számon mivel ezt is csak és kizárólag társadalmi munkában végeztem, és végzem a mai napig.
Ha megpróbálsz lejáratni, kérlek pontosan járj a dolgok után, egyébként így jársz ahogy most.
A nyakkendőt amit használsz, ne vedd le.
Örülök ha látom a méhészeken.
Ja azon van egy hiba amit az eredetin nem tudtunk javítani, ezért egyedi.
A hímzéskor elfordult a hatszög, és így szabálytalan.
Ettől szép.

Nagyernyei Attila

Kedves Atilla!

Kicsit fáj hogy azt irtad marhaság amit irtam pedig én nem bántottalak csak aszt irtam hogy nem jól emlékezel. Ami igaz mert tényleg nem emlékezel jól. Az ujságban a Fekete nyakkendőjén nem a mézesüveges nyakkendő volt. Bántott hogy ilyen durván nekem estél és felhivtam az Elnökhelyettes Urat hogy megkérdezzem melyik méhecske van a nyakbavalóján.Ojan rendes volt hogy még le is fényképezte és elkülte a kravátlijai képét mikor montam hogy te lemarháztál. Felteszem ide mert te aszt montad marhaságot irtam mikor aszt montam hogy a nyakkendőkön nem a mézesüveges méhecske van. Most te is láthatod mer felraktam az üveget is. Ha ijen agresziv leszel máskor is akkor én nem is jövök máskor ide beszélgetni. Ahelyett hogy megköszönnéd ha valaki szól ha roszul emlékezel te egyes szeméjeket mingyár megtámadsz és bántasz. Mint a Félikszet meg a Mackót meg a vivaldit és az Izsot is. Bisztos azért mert ideges vagy de az ellen nem ez a módszer. Nem csak te vagy most ideges ez a Csányi Anti is az meg még többen is. Nem tudom mi a bajotok mert máskor egy hónap alatt se írnak ide annyit mint most három nap alatt. Vagy az idegesit, hogy irnak mások is vagy az inlább hogy nem ojat irnak ami neked teccik? Máskor ha nem jól emlékezel akkor ne báncsad aszt aki kijavit hanem inkáb köszönd meg neki mert egy klub vezető nem csinálhat ijet ha aszt akarja hogy a klubja müködjön.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1923 Dátum: 2016. November 03. 11:35 »
Főnix=Tomipapa csak rosszabb kiadásban.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1924 Dátum: 2016. November 03. 12:07 »
bla bla bla

azt nem kérdezted meg tőle, ha már beszéltél vele, tényleg 8 milla minusz van a Kft alapításából?
vagy tényleg elpusztult az OMME méhese?
vagy ...lehetne még sorolni, ami sokkal fontosabb, mint hogy egy fényképen Fekete József alelnök úron milyen méhecskés nyakkendő van!
ebből is látszik, kinek mi a fontos!

nem kell válaszolnod, tisztában vagyok vele, hogy neked és társaidnak milyen cél lebeg a szemeitek előtt!

« Válasz #1925 Dátum: 2016. November 03. 13:03 »
Főnix!
Sajnálom ha nem fogalmaztam elég egyértelműen.
A hímzés nem egyenlő az üvegszerszámba véshető lenyomattal.
Gondolom ez számodra egyértelmű, és ezt már le is írtam.
A két méhecske ugyan az, hidd el nekem!
Az üvegen lévő méhecske alapja a nyakkendőn lévőé!
Azt is leírtam, hogy kiegyenesítettük, és egyik pár szárny, valamint a virágpor hiányzik!
Ezt egy 3D-s technikával úgy forgatod, ahogy jól esik.
Lehet akár a "hasára" is forgatni.
A csápokat és a lábacskákat végképp nem lehetett kivenni, ha "görbék voltak".
Így döntött úgy a mérnök csapat, hogy lecsupaszítva az eredeti kézi rajzomat, kiegyenesítve, beforgatva használjuk a méhecskét.
A fejen a szemek sincsenek!!!
Egyszerűen egy üveg szerszámba ezt nem lehet megalkotni.
Ha láttál volna ilyent közelről valaha, akkor csak gratulálhatnál a vésnöknek, mert nagyszerű munkát végzett.
Láttad volna milyen volt az első üveg.
Gyakorlatilag a méhecske felismerhetetlen volt rajta.
Így kompromisszumot kellett kötnünk, hogy akkoriban Karácsony előtt legyen üveg, mert ez több mint két hónapot vett igénybe!
Bizony.
A nyakkendős képek nagyon jók, mert bizonyítják, hogy miről is írogatok.
Az első az eredeti, a fönti!
Az hímzés közben elfordult, de óriási gáz lett volna 300 nyakkendőt leselejtezni.
A második már jó, és képzeld ez is ugyan az a méhecske!
Az üvegen szárnyait rálapítottuk, eltűnt a virágpor, és a lábak, csápok egyenesek.
Azért jó volt nosztalgiázni.
Tomipapa!
A Te nyakadban az eredeti van, és ha jól emlékszem sötét kék, mint a felső képen.
Egy extra minőségű anyagból varrták, a Roland Divatházban, nem túl messze az OMME központtól.
Örülök, hogy ennyire érdekel a téma, én a valóságot írtam le, Te pedig a hallottakat.
Más témában is ez a problémátok!
Mindig azt kérdezzétek meg adott témáról aki vagy ott volt, vagy ő csinálta, vagy hiteles, vagy igazat mond.
Üdv:
Nagyernyei Attila

« Válasz #1926 Dátum: 2016. November 03. 13:44 »
Kedves Attila!

Kérlek szólj már Csányi Antalnak, hogy kicsit vegyen vissza az állandó vegzálásomból!
Szívesebben folytatnék veletek értelmes vitákat, ami érveken-ellenérveken alapul.
Most már úgy veszem észre, hogy Antal megjelenése kezd káros hatással lenni a fórum működésére, mert amikor ő megjelenik (bármelyik rovatban), mindenki más háttérbe vonul, és inkább nem szól hozzá semmihez. Mint akinél elakadt a lemez, állandóan  ezzel a Mészáros szöveggel támad mindenkit! Nem csak engem, hanem bárkit, akinek ellenérve van valamire, vagy csak simán kérdez, mert infóhoz szeretne jutni.
Őszintén szólva már nekem sem pálya a folyamatos gyanúsítgatásaira válaszolni, és védeni magam olyan állítások ellen, ami nem igaz, hiszen bizonyítani sem tudja.

Megértésedet köszönöm!
Maci a méhesben

« Válasz #1927 Dátum: 2016. November 03. 14:04 »
"Kérlek szólj már Csányi Antalnak, hogy kicsit vegyen vissza az állandó vegzálásomból!"

Anti most kis kertész üzemmódba nyomja!  Mi a problémád vele? Ki lehet bírni! :D

Barna maci?  ;)
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

huber

• 144
« Válasz #1928 Dátum: 2016. November 03. 14:19 »
Úgy látom az occó OMME-s üveg titka, Colombo hadnagy feleségénél van..........
Megveszem a drágábbat.

« Válasz #1929 Dátum: 2016. November 03. 14:29 »
 Maci a méhesben!
Ezt írod:
"Kérlek szólj már Csányi Antalnak, hogy kicsit vegyen vissza az állandó vegzálásomból!"
Ez egy virtuális vegzálás, addig amíg nick néven írogatsz.
Ha pedig nem érint a dolog miért foglalkozol vele.
Olyan jól felpörgettétek a Méhészklubot, most mi a gond?
Már úgyis féltem, hogy ellaposodik.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1930 Dátum: 2016. November 03. 14:30 »
Vivaldi! Szerintem te vagy az egyetlen ezen a fórumon, aki nem funkcionális analfabéta!
Bük!
Te egy értelmes figurának látszol, csodálkozom is, mit keresel ezen a fórumon
De ezen a fórumon akkora a sötétség, hogy verőfényes napsütésben is vakvezető bottal közlekednek, mert azt hiszik, hogy megvakultak!
Lygo 67!
Rád is átragadt Anti mániája? Mennyi itt a mániás depressziós!
Örömszerző Anti bébi!
Anti bébi segítségért kiált Lygo felé!  ;D
Amúgy meg Lygo-tól ne várj sokat! Nem egy atomfizikus!  ::)

Jaj-jaj, hát bántják ezt a szerencsétlen kis Maci Lacit. Pedig ő mennyire tiszteli a többieket.

« Válasz #1931 Dátum: 2016. November 03. 14:46 »
Kedves Attila!

Jó, rendben van! Köszönöm a zöld utat, akkor folytathatom az eddigiek alapján!
Viszont nem szeretném, ha egyszer csak elkezdenél figyelmeztetgetni, mert így már nem nagyon lesz jogod rá, már ha valóban a demokráciát képviseled! Én megpróbáltam átkerülni egy normálisabb hangvételű vitázás medrébe, de ha szerinted jól van ez így, akkor legyen így! Azt nem várhatod, hogy a támadásokra ne védekezzek!

Ezt írtad:
"Olyan jól felpörgettétek a Méhészklubot, most mi a gond?
Már úgyis féltem, hogy ellaposodik."

Köszönöm az elismerő szavakat! Örülök, hogy hozzájárulhattam a fórum népszerűségéhez! Ne aggódj, míg engem látsz, nem fog ellaposodni!  ;D

Üdv,
Maci

« Válasz #1932 Dátum: 2016. November 03. 14:53 »
Bálint! Olyan szépen csokorba szedted néhány gondolatomat! Neked is ezek tetszenek a legjobban? Legyen ez a Best of Maci!

« Válasz #1933 Dátum: 2016. November 03. 15:05 »
 Maci a méhesben!
Téli álomba mikor szenderülsz?
Főnix!
Felteszek néhány fotót, abból az időből amikor az IB-vel közösen ünnepeltem a termelői mézesüveg gyártásának indulását!
Akik akkor gratuláltak, később egy részük keményen hátba szúrt.
Azóta ők már nincsenek az elnökségben.
Azért szépen haladunk.
A mellékelt kép a helyszínen készültek.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1934 Dátum: 2016. November 03. 15:15 »
Attila kérdezed: "Téli álomba mikor szenderülsz?"

Nem tehetem! Hiszen te mondtad, hogy nélkülem ellaposodna a fórum! Akkor most mit is szeretnél?! Tudod te egyáltalán már?!