Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1714960 megtekintés
Re:Gőzölgő
« Válasz #1875 Dátum: 2016. November 01. 23:23 »
Nézzenek oda, a jogtudós Geddekas! Azért ne fogadjál rá nagy tétekben!

Ezt gondolom, félixnek szántad:"Idézet

mindenkit alaptalanul képesek megvádolni???

Ki az a mindenki? Mi az, hogy alaptalan? Amit írsz, nem állítás, hanem vélemény. "

Csak hogy ezt a szegény kezdő fórumozó xxxfélixet kicsit védelmembe vegyem (azért az a beköszönésedkori nyalós duma Attilának nincs elfelejtve!) szerintem ő nem állított semmit. Nézd meg Geddekas! Csupán kérdéseket fogalmazott meg kérdőjelekkel a végén. Az állító mondatok végén általában pont van! A felkiáltó jeles mondataiban meg valóban a véleményét fogalmazta meg.

Antal idézlek: "Az "adnék én neked" nem feltétlenül jelent testisértéssel
való fenyegetőzést."

Anti, nem kell mentegetőzni! Értem én, hogy miután felnyitottam a szemedet, inkább visszaszívnád, amit írtál! De már késő mentegetőzni! Legközelebb inkább számolj 3-ig, mielőtt valami ostobaságot leírsz!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1876 Dátum: 2016. November 01. 23:26 »
Idézet
veled már lefolytattam a vitát veled erről az ügyről
Semmi vita nem volt erről köztem és közted. Egyébként meg mire alapozod, hogy fingom sincs róla. De véleményt mondj válasz helyett, hanem bizonyítékot.

Nem kezdem el veled a vitát, mert betartom azt a mondást miszerint: ostoba emberekkel ne vitatkozz mert úgy sem tudod meggyőzni őket, és a végén mindig azt hiszik nekik van igazuk.
 Inkább tökön lövöm magam a füstölővel.

« Válasz #1877 Dátum: 2016. November 01. 23:33 »
Maci! Tényleg igazad volt! Beteg emberek beteges csatája ez a fórum! Ezek várják el, hogy majd a tagság mögéjük áll?! Milyen alapon?! Hogy mindenkit alaptalanul képesek megvádolni??? Mert az nagyon jól leszűrhető! Röhej! Bánom,  hogy egyáltalán megfordult a fejemben, hogy békés szándékkal közeledjek feléjük! Engem is támadnak a kezdetektől fogva!

Alaptalanul vádolunk?
Szegény galamblelkű madárkáim.
Most már tényleg sajnállak is titeket.
Hülyének néztek mindenkit ?
Tévedtek barátocskáim,az emberek nagy tömegben nem hülyék.

Ide jöttök és próbáljátok lejáratni a Brosst?
Azt hiszitek,hogy az elferdített valóságot,a hazugságaitokat
befogják kajolni az itt olvasók?
Nagyon nagyot tévedtek!

Csányi Antal

« Válasz #1878 Dátum: 2016. November 01. 23:40 »
Tónikám!

Ezt írod xxxfélix szövegére: "Azt hiszitek,hogy az elferdített valóságot,a hazugságaitokat befogják kajolni az itt olvasók?"

Ezt én is visszakérdezhetném szó szerint tőletek! ::)  ;D

"Most már tényleg sajnállak is titeket." - Ez kölcsönös!  :D
"Hülyének néztek mindenkit ?" - Ááááá, dehogy! Nem mindenkit!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1879 Dátum: 2016. November 02. 00:06 »
Idézet
"Hülyének néztek mindenkit ?" - Ááááá, dehogy! Nem mindenkit!
Ezek szerint az emberek többségét te hülyének nézed? Merthogy logikailag ez a kérdés merül fel bennem az idézetben írottak alapján.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1880 Dátum: 2016. November 02. 00:18 »
Geddekas!
Te mégsem vagy akkora jogász, mint ahogy azt sugallod magadról! Elolvastad pontosan mit írtam?
Ezt: "Ááááá, dehogy! Nem mindenkit!"

Hol írtam itt arról, hogy a többséget vagy a kisebbséget?! Csak simán annyit, hogy nem mindenkit!

Mert ellenkező esetben így kellett volna fogalmaznom: Ááááá, dehogy! Csak a kisebbséget! VAGY:  Ááááá, dehogy! Csak a többséget! DE! Nem így fogalmaztam!
Arról én nem tehetek, hogy ezt rögtön ellened irányuló támadásnak (vagy jelzőnek) veszed! Már megint ez az átkozott üldözési mánia, ami körbelengi ezt a fórumot!  ::)

« Válasz #1881 Dátum: 2016. November 02. 00:55 »
Nézzenek oda, a jogtudós Geddekas! Azért ne fogadjál rá nagy tétekben!

Ezt gondolom, félixnek szántad:"Idézet

mindenkit alaptalanul képesek megvádolni???

Ki az a mindenki? Mi az, hogy alaptalan? Amit írsz, nem állítás, hanem vélemény. "

Csak hogy ezt a szegény kezdő fórumozó xxxfélixet kicsit védelmembe vegyem (azért az a beköszönésedkori nyalós duma Attilának nincs elfelejtve!) szerintem ő nem állított semmit. Nézd meg Geddekas! Csupán kérdéseket fogalmazott meg kérdőjelekkel a végén. Az állító mondatok végén általában pont van! A felkiáltó jeles mondataiban meg valóban a véleményét fogalmazta meg.

Antal idézlek: "Az "adnék én neked" nem feltétlenül jelent testisértéssel
való fenyegetőzést."

Anti, nem kell mentegetőzni! Értem én, hogy miután felnyitottam a szemedet, inkább visszaszívnád, amit írtál! De már késő mentegetőzni! Legközelebb inkább számolj 3-ig, mielőtt valami ostobaságot leírsz!

Te áldott jó lélek!
Milyen jó vagy hozzám és Attilához is az a
kezdő fórumozó xxxfélix.
Hol hagytátok Huber barátotokat.
Milyen aktív volt abban a két napban míg itt rontotta a levegőt.
Három naponta új névvel fogtok jönni?
Lesz munkánk bőven.

Csányi Antal

« Válasz #1882 Dátum: 2016. November 02. 01:07 »
Huber érdekel?

Nos, nem tudom hol van! Nem is nagyon érdekel, lévén hogy fogalmam sincs kicsoda! De időnként biztos akad jobb dolga is, mint itt veletek szócsatázni! Gondolom majd ha hiányoztok neki megint, visszanéz!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1883 Dátum: 2016. November 02. 01:13 »
Idézet
Hol írtam itt arról, hogy a többséget vagy a kisebbséget?!
Ezek szerint még érettségid sincs? Merthogy az elemi logika kifogott rajtad.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1884 Dátum: 2016. November 02. 01:13 »
Nem kis személyiség zavarban szenvedsz apám.

« Válasz #1885 Dátum: 2016. November 02. 01:32 »
Antalom!

Csodálkoznál rajta? Köztetek az ember úgy válik skizofrénné, hogy észre sem veszi!  :'(

Geddekas, ide is leírom a javaslatomat: menjél aludni, már követhetetlen az érvelési logikád!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1886 Dátum: 2016. November 02. 01:39 »
Bocsáss meg Macikám. Nem gondoltam, hogy neked a logika fárasztó.

« Válasz #1887 Dátum: 2016. November 02. 07:33 »
Mi lett itt az éjszaka?
xxxfélix ezt írja:
"Maci! Tényleg igazad volt! Beteg emberek beteges csatája ez a fórum!"
Hála az égnek nem minket minősít beteg embereknek xxxfélix.
Mivel ez a Fekete-Fehér Méhészklub oldala.
Szerintem eltévedt.
Ha mégis ránk gondolt (köztük rám is), egyáltalán nem betegesek a gondolataim amikor a hazugokkal le szeretnék számolni.
Senkitől nem kaptam választ arra a kérdésre, hogy Bross Péter mikor, hol, kinek hazudott!!!!!
Várom ezeket, és akkor én is előrukkolnék, hogy ki mikor hazudott a méhészeknek.
Nem kell itt harmadik út Méhésztársak!
A hazug, méhészeket becsapó embereket el kell távolítanunk közülünk, és akkor rend lesz.
A békére még kicsit várni kell.
Nagyernyei Attila

*

huber

• 144
« Válasz #1888 Dátum: 2016. November 02. 08:15 »
....Hol hagytátok Huber barátotokat......
Tompika!
Az első pillanatban írtam nem szándékozom állandó forumozóvá válni.
Különben sem látom értelmét a te szinteden társalogni.
Úgy tűnik itt néhányakat (Csuját, téged ........) nem zavarnak a tények. Akkor most mit erőlködjek?

« Válasz #1889 Dátum: 2016. November 02. 08:39 »
Antalom!

Csodálkoznál rajta? Köztetek az ember úgy válik skizofrénné, hogy észre sem veszi!  :'(

nem kötelező itt lenni, esetleg valaki fegyvert tart a fejedhez, hogy ide belépjél?