Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1715000 megtekintés
*

Geddekas

• 5859
Re:Gőzölgő
« Válasz #1860 Dátum: 2016. November 01. 21:23 »
Kiskakas:
Idézet
Hagyni kell a vezérkart összeszokni, összecsiszolódni, érveket ellenérveket ütköztetni, méhésztársi stílusban.
Egyszer te is eljöhetnél és akkor láthatnád a saját szemeddel, hogy nem a hallgatóság miatt képtelenek "összeszokni". Nem is lenne jó, ha összebútorozna Bross Péter olyan emberekkel, akik a közhasznúság elvesztését látták a lehető legjobb megoldásnak 2014 novemberében.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1861 Dátum: 2016. November 01. 21:26 »
QUQURIQ !!!

Most Dr. Mészáros László volt OMME elnökre gondoltál?

Kiskakas

« Válasz #1862 Dátum: 2016. November 01. 21:45 »
xxxfélix,avagy Mészáros József!
Tisztelt Hivatalvezető Úr!

Ezt írod:
"Antal!
Idejövök békés szándékkal és érdeklődéssel, Attilával folytatok építő jellegű beszélgetést, és próbálom leszűrni, hogy egy 3. út nem lehetne-e célravezetőbb, erre te nekem esel?! Úgy, hogy hozzád ráadásul egy nyomorult szót nem szóltam?! Hogy nem is az vagyok, aki?! Hogy jössz te ehhez??? Valami hivatalvezetővel, vagy mit tudom én kivel gyanúsítgatsz?!
"
Ide jöttök a klubra a haverjaiddal rontani a levegőt,én meg nézzem
ezt szótlanul végig?
Hülyének nézel Te engem is meg Attilát is?
Még,hogy építő jellegű beszélgetés.
Ármánykodsz!
Nem is tudom miért csodálkozom ezen.
Eddig is ezt tetted.
Amióta beléptél az OMME ajtaján azóta kavarsz.
Geddekas megírta,te voltál a tégla.
Cserényi tudja már?
Őrült neki?
Helyében adnék én neked,persze csak építő jelleggel.
Mond Mészáros József,bármit megtennél a pénzért?

« Utoljára szerkesztve: 2016. November 01. 22:25 írta Csányi Antal »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1863 Dátum: 2016. November 01. 22:11 »
xxxfélix:
Idézet
Ezek az emberek tényleg nem tudnak kiszakadni a múltból, üldözési mániásak, mindenkiben a rosszat látják!
Szó sincs a múltról. Ami most történik az a jelen. Nincs miről kiszakadni. A demokrácia hiánya, a nyitottság hiánya, az érdekképviseleti munka hiánya az OMME-ban folyamatos jelen.

Idézet
Nem lenne jobb tiszta lapot nyitni egy értelmes cél érdekében,magad mögött hagyva a mocsarat?
Szét akarod tépni az OMME-t?
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1864 Dátum: 2016. November 01. 22:27 »
Walkerkám. Nagyon érdekes hozzászólások vannak itt előttem, azonban most ahhoz szeretnék hozzászólni amit az előbb felvetettél. Nevezetesen bevallom , nagy bűnt követtem el, és kimentem még enni egy kis burgonyás pirítós, vajas mézes kenyeret, és ez idő alatt villant az agyamba az az időszak amikor is önkéntes tűzoltó elnök, /én voltam az utolsó,/ és Polgárőr elnök voltam, /ezek talán még meg vannak , de innen is kiöregedtem/ koromban az egyesületi törvényből emlékszem.
 Vagyis, hogy. Az egyesület önálló jogi személy. Aki az egyesület tagja az bármilyen tisztségre választható, valamint választhat. De aki nem tagja az semmit nem csinálhat. A bejegyzett egyesület dolgaiba senki, de senki nem szólhat bele kívülről.
 No már most. Ha ezen indulunk el, akkor egy önálló egyesületnek, mint a miénk is a Palóctáj, nem hogy egy szerencsétlen Omme elnököcske, de még maga a miniszter elnök se szólhat bele a dolgaiba. Na , most persze a NAV meg ilyenek vizsgálat alá vehetik a pénzügyeket, de ez más kérdés.
Tehát a kérdésem az, hogy akkor , hogy is van ez megbuherálva? Ezért mondtam, hogy nekem alapos a gyanúm, hogy az egész Omme felépítmény az önálló egyesületekkel törvénytelen.
 Viszont várom, a tőlem okosabbak hozzászólását is ez ügyben.
Mondom olyanok akik értenek is hozzá, és itt mindjárt mellőzném a Csuja Lászlót, aki azzal sincs tisztában, hogy  milyen egyesület lehet az Omme tagja.

« Válasz #1865 Dátum: 2016. November 01. 22:50 »
Antika!

Most saját magamat idézem a Kakaskukorékolás rovatból, mert lehet, hogy még nem olvastad. Szerintem akkor most olvasd el, mert Mészáros József személyét illető vádakra is érvényes:

Idézet:
"Antal barátom!

Te hihetetlen figura vagy! Az ész megáll!
Most meg Izso60-ra szállsz rá?! Hogy mered ilyen nyíltan itt kijelenteni, hogy ő Mészáros László?! A személyiségi jogokról hallottál már? Szádra veszed egy ember nevét (mindegy ki, lehetne Erős Pista is akár) és kijelented, hogy ő biztosan xy nick nevű fórumozó, úgy, hogy bizonyítani nem tudod?! Vagy talán az a nagy bizonyítékod, hogy milyen stílusban ír és milyen szófordulatokat használ?
Idézlek: "Nagy szégyene ez az OMME-nak,hogy Te voltál a vezetője." És akkor még ráadásul sértegeted nyilvánosan úgy, hogy konkrét bizonyítékod nincs?!
Isten látja lelkemet, hogy nem akarlak jótanácsokkal ellátni, de mondd, nem félsz, hogy ennek jogi következménye is lehet?
Idézlek: "Geddekas már megírta pár napja,hogy ki bújik az Izs 60 név mögé egyébként én is rájöttem már régen a szófordulataidból"
 Legalább a Geddekasnak van annyi esze, hogy mindezt álnéven teszi! És neked? Olvasd már el a felhasználó nevedet: segítek (mert ilyen jó fej vagyok): Csányi Antal! A saját nevedben gyanúsítgatsz, sértegetsz, rágalmazol bizonyíték nélkül! Én a helyedben kicsit vigyáznék!"

« Válasz #1866 Dátum: 2016. November 01. 22:56 »
Hoppá Anti!

Ez a kis szösszeneted csak most tűnt fel (jobb későn, mint soha... ;) : "Helyében (értsd Cserényi) adnék én neked,persze csak építő jelleggel". Mi van, már testi sértéssel is fenyegetőzöl?!

Attila! Hová jutottunk? És még ti vagytok jó szándékkal a méhészek felé?! Nektek higyjenek??? Hogy várhatjátok el ezentúl tőlük, hogy bízzanak bennetek és a tisztességes szándékaitokban?!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1867 Dátum: 2016. November 01. 23:01 »
Vivaldi:
Idézet
Tehát a kérdésem az, hogy akkor , hogy is van ez megbuherálva? Ezért mondtam, hogy nekem alapos a gyanúm, hogy az egész Omme felépítmény az önálló egyesületekkel törvénytelen.
Rövid a válasz: Igen. A hosszú válasz pedig a törvényekben van. Azt pedig mindegy, hogy Csuja mondja vagy bárki más, hiszen Magyarország törvényei minden magyar természetes és jogi személyre érvényes.

« Válasz #1868 Dátum: 2016. November 01. 23:03 »
Maci a málnásban!

Egy pár estémet ha el is veszitek,akkor is a
cáfolni fogom a rágalmaitokat.
Az "adnék én neked" nem feltétlenül jelent testisértéssel
való fenyegetőzést.
Szerintem Józsikám kaptál Te hideget is meg meleget is Cserényitől.

Csányi Antal

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1869 Dátum: 2016. November 01. 23:07 »
Macikám! Leállhatsz az ijesztgetéssel. Nem olyan forrón eszik a macskát. Egy magánvádas perben a bizonyítási teher azért nem olyan egyszerűen áll meg, ahogy te itt felvázolod.

« Válasz #1870 Dátum: 2016. November 01. 23:09 »
Maci! Tényleg igazad volt! Beteg emberek beteges csatája ez a fórum! Ezek várják el, hogy majd a tagság mögéjük áll?! Milyen alapon?! Hogy mindenkit alaptalanul képesek megvádolni??? Mert az nagyon jól leszűrhető! Röhej! Bánom,  hogy egyáltalán megfordult a fejemben, hogy békés szándékkal közeledjek feléjük! Engem is támadnak a kezdetektől fogva!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1871 Dátum: 2016. November 01. 23:11 »
Vivaldi:
Idézet
Rövid a válasz: Igen. A hosszú válasz pedig a törvényekben van. Azt pedig mindegy, hogy Csuja mondja vagy bárki más, hiszen Magyarország törvényei minden magyar természetes és jogi személyre érvényes.

Igen , de veled már lefolytattam a vitát veled erről az ügyről a facen, és rájöttem fingod sincs semmihez. Ezért kértelek, hogy ne dumálj bele.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1872 Dátum: 2016. November 01. 23:12 »
Idézet
mindenkit alaptalanul képesek megvádolni???
Ki az a mindenki? Mi az, hogy alaptalan? Amit írsz, nem állítás, hanem vélemény.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1873 Dátum: 2016. November 01. 23:14 »
Idézet
veled már lefolytattam a vitát veled erről az ügyről
Semmi vita nem volt erről köztem és közted. Egyébként meg mire alapozod, hogy fingom sincs róla. De véleményt mondj válasz helyett, hanem bizonyítékot.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1874 Dátum: 2016. November 01. 23:22 »
Macikám! Leállhatsz az ijesztgetéssel. Nem olyan forrón eszik a macskát. Egy magánvádas perben a bizonyítási teher azért nem olyan egyszerűen áll meg, ahogy te itt felvázolod.
Te aztán csak tudod. Nem sokára jogász doktorrá avatnak, többet jársz a bíróságra mint a legfőbb ügyész.
 Más.
Egy valamire kurvára kiváncsi lennék, hogy meg mernék e kérdezni a tagságot, hogy mit gondol az Omme-ról.
 Mert , hogy a helyi egyesületek dolgoznak, /már amelyik,/ és azt hiszi, a szerencsétlen mezei tag aki csak fizet, hogy az az omme. De mit szólna, ha megismerné a kedves kollégákat ott "fönt." Vajon odaadná e még a pénzét?
 Persze, tudom, hogy oda, mert a gyógyszer cukor uniós támogatásból megfizetendő vámnak tekinti a tagdíjat. és úgy gondolja, hogy így valamennyire megéri neki.