Már megint a maroknyi ember, meg a 10% alatti törpe kisebbség?
Ahhoz képest jó nagy bukfencet okoztunk Gömbi a virágbogár!
Ezt írja xxxfélix:
"Mindenki tőled várja, hogy kérdezz rá dolgokra, emeld fel a hangod, tartsd oda az arcodat, stb. Azt viszont nem érzem, hogy mekkora a tényleges támogatottság, aki melléd is áll, amikor kell! Szóval ahogy te most kívülálló szemével látszol, úgy én nem szeretnék látszani! Nem egyszerű szerep ez, főleg olyannak, mint te, akiben azért megvan az értelmes oldal is."
Ezt egy kiforrott kérdésnek vélem, és egy kicsit sem akaszt ki.
Sőt, ez sokszor engem is zavar.
Az egyik küldöttgyűlés után megkeresett egy küldött, és azt mondta ilyen megaláztatásban még soha nem volt része.
A teremben majdnem megköpködtek bennünket, mert ismét ment az akkori elnökségből irányított kórus..
"Szét akarjátok verni az OMME-t Tolna megyeiek?"
Baromira zavart, ekkor mondtam az "OMME bűnös galerije" elhíresült mondatomat, ami valóban erős volt.
Akkor felolvastam az első könyvvizsgálói jelentésből, hogy X.Y. pénzügyi-számviteli törvényt sértett.....
A küldöttek nem is ezzel foglalkoztak hanem, hogy miként került a birtokomba a jelentés.
Ehhez képest hol tartunk?
Hála az égnek komoly skalpjaink vannak, de még nem végeztünk.
A klán egy részét porrá zúztuk, most a háttérből szorgoskodnak.
Hátrébb szeretnék lépni, de a hazugokkal még lesz egy -két nyilvános csörtém.
Talán egyszer megértik a küldöttek, méhésztársak, hogy fél munkát nem szeretek végezni.
Megéri?
Nem!!!!!!!
Azok a méhészek, mint Te is xxxfélix, akik nem ismerik pontosan a személyeket, az OMME belső zűrös dolgait, teljesen másként látják a jelenlegi helyzetet, ellenem fordulnak.
Megértem, és ezen próbálok változtatni, hogy feltárom a zűrös dolgokat, viszont ez egy veszélyes pálya.
Ha valakiről valótlant állítanék, azonnal becsületsértésért nekem esne.
Ezt próbálom elkerülni, és működik.
Legjobb példa Ludányi esete, amikor távozott.
Amiket leírt én sem döntöttem volna helyében másként.
Nekem lenne egy olyan javaslatom, hogy a küldöttek bízzanak meg egy könyvvizsgáló céget, akkor lenne tiszta lap.
A vezetést a vizsgálatok közelébe nem engedném, csak és kizárólag azokat akik ténylegesen vizsgálódnak.
Most mi a helyzet?
A "két oldal" másként értékeli a tényeket, bár egyben közös a nevező.
Hogy mondjuk meg a méhészeknek, hogy veszteséges az, amiről eddig nyereséges dumát nyomtunk?
Ehhez kellenének a "tökös" emberek, de lapítanak.
Azért ne gondoljátok, hogy annyira kevesen vagyunk, akik szinte követeljük az OMME-n belüli tisztánlátást.
Az EB-t ebben a dologban még nem tudom hova tenni, mert ha ők javasolták valóban, hogy ne kössük a méhészek orrára a tényeket, akkor szomorú vagyok.
Nagyernyei Attila