Kakaskukorékolás

• 4220 válasz
  • 1775625 megtekintés
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #750 Dátum: 2014. November 16. 13:35 »
Sziasztok ! Kérdezem , mondjúk jogot végesztem nem védhetem magam mint űgyvéd ?

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #751 Dátum: 2014. November 16. 16:04 »
Miért ne védhetnéd? Bárki védheti Önmagát. Itt nem erről van szó.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #752 Dátum: 2014. November 16. 16:32 »
Igazad van , csak arra gondoltam hogy meg engedi nálunk is a tőrvény ezt a falyta lehetőséget ?

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #753 Dátum: 2014. November 16. 18:31 »
QUQURIQ!!!

Ciki!
A rendkívüli még mindig tartana, ha a méhész múzeumnál nem lett volna tába avatás.
Alapjában véve, Az egész IB hozzá sem tudott érdemben szólni az alapszabály tervezéshez. Volt akinek a feje le – le hanyatlott.
Szegény Mészi Elnök meg mindent megtett a mundér becsületéért!
Nagyon sokat köszönet Neki az IB-EB ezért szuper produkcióért! Egy sómen veszett el benne!
Kár, hogy a rendkívüli elejét nagyon elcseszte. Ez pedig lehetett volna egy szuper rendkívüli!
Idő húzásra jól megszerkesztett, gyengén levezetett előadás volt.
Remélem elnökünk megiszik egy finom illatos száraz, de nem savas pohár bort.
Relakszálj, pár napon belül jön a második forduló!
Megérdemled a pihenést…

Csak egy csalódott Kiskakas!

« Válasz #754 Dátum: 2014. November 16. 21:15 »
Igya csak nyugodtan, csak nehogy sokba kerüljön!

Aztán majd mehet a cirkuszba szórakoztatni a nagyérdeműt!  :D

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #755 Dátum: 2014. November 16. 22:11 »
QUQURIQ!!!

Egy nap, ami nem a méhészek érdekeiről szólt!
Küldött és levezető elnöki viszony ma megbukott.
Úgy lehetne szemléltetni, hogy a bűnöst halálra ítélik, ki is végzik majd megbeszéli a törvényszék, hogy nem is volt bűnös… bocsi!!!
Mi minden nem volt szabályos a mai napon!
- Kezdéskor nem közölték, hogy hang felvétel készül-e?
- Az elején döcögős volt a szavazás számlálása.
- A küldöttek nem kaptak szót a felterjesztés után. Megszavaztatták a témakört, az   
   erőszakosak kikövetelték a hozzá szólást.
- Az alapszabály tervezetet alapszabálynak volt titulálva, amit a küldötteknek szétküldtek.
- Az alapszabály tervezet (annak nem nevezhető mert olyan silány volt) a küldöttek nem
   abban a formában kapták meg, ahogy az elnökünk beterjesztette! Így senki nem tudott
   hozzászólásával, javaslataival segíteni az alapszabály szerkesztését.
- Az OMME által fizetett ügyvédnő nem volt jelen a rendkívüli közgyűlésen, pedig nagy 
  szükség lett volna a szakértelmére.
- Egy nagyon fontos pontban, 2/3 alapszabályi szavazásban a levezető elnök a küldöttek 
   kérésre nem volt hajlandó meggyőződni a küldött gyűlés jelenlévő létszámáról.
- Több pontban a levezető elnök befolyásolta a küldötteket, mert ajánlta az IB javaslatát.
- A levezető Elnök minden pontot „átzavart” a szavazás bárgyú utcáján!
- A silány alapszabály előkészítés eredménye, hogy csak 2/3 részével végeztünk az 
   alapszabály kidolgozásában, ezért újból össze kell hívni a rendkívüli küldöttgyűlést.
   Persze messzi nem jönnek el a küldöttek annyian mint ma.
- Az összeférhetetlenségről egy ovis is tudott volna határozottan szavazni. Csak időhúzás az       
   igazságügyi kérelem kérése. Az sem mindegy, hogy milyen retorikai hangnemben kérik a   
   kérelmet…

Nos!
Egy jogász még több hibát talált volna!

Kiskakas a küldött!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #756 Dátum: 2014. November 16. 22:27 »
Szerintem OMME elnökünk nem viselkedett elnökhöz méltó módon a mai küldöttgyűlésen. Nem tekintette a küldötteket   küldötteknek és nem adta meg nekik azokat a jogokat, amik Őket megilletik. Méltatlan az elnöki címre. Tőlünk nyugatra levő országokban ilyen magatartás esetén a küldöttek rég kivonultak volna a teremből és leváltották volna.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #757 Dátum: 2014. November 17. 05:56 »
Kiskakas és Geddekas!

Van egy fontos észrevételem!
Idézek kakasunk írásából:
"- Az OMME által fizetett ügyvédnő nem volt jelen a rendkívüli közgyűlésen, pedig nagy
  szükség lett volna a szakértelmére."
Mit "kottyantott" el elnökünk?
Már egyszer beidéztem, de nem árt az ismétlés.
"Józsi ismered a szakbizottsági kérdéskört, még este 11-kor egyeztettünk!"
Most akkor ki írta az alapszabály tervezetet?
Az ügyvédnő, vagy az OMME vezérkar?
Ez a bizonyíték arra, hogy maguknak írták, az ügyvédnő köszöni szépen nem kér belőle.
Tőlünk nyugatra lévő országokban ilyen magatartás esetén a küldöttek rég kivonultak volna a teremből és
leváltották volna?
Ott demokrácia van, az OMME-ben meg diktatúra!
Nagy különbség.
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #758 Dátum: 2014. November 17. 22:54 »
QUQURIQ!!!

Megint egy kis adalék a rendkívüliről!
Igen közel ültem a szeretett elnökségi asztalhoz.
Feltűnt nekem, hogy egy idősebb „méhésztárs” minden ellenzéki, de csak az ellenzéki hozzászólásokat lejegyzetelte név szerint.
Nem tudni, hogy a régi rendszerben mi volt a megbízatása…
Lehet, hogy már kiöregedett a szakmából, mert feljegyzéseit kinyitva ott hagyta az asztalon.
Véletlenül lefényképeztem a lejegyzéseit, hátha jó lesz későbbiekben valamire…
Lehet, hogy megijedt, hogy nincsen hangfelvétel, így szorgalmasan vád íratot írt?
Lehet, hogy egy író veszett el benne?

A leleményes Kiskakas!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #759 Dátum: 2014. November 18. 09:09 »
QUQURIQ!!!

Most elszorult a Kiskakas torka, nem jön ki rajta hang..............
De a kiskakas szereti a mézet, gyorsan gyógyul és még fényesebben fog QUQORÉKOLNI mert lesz mit....

A rekedtt Kiskakas!

« Válasz #760 Dátum: 2014. November 18. 16:52 »
"- A silány alapszabály előkészítés eredménye, hogy csak 2/3 részével végeztünk az
   alapszabály kidolgozásában, ezért újból össze kell hívni a rendkívüli küldöttgyűlést."

Az én véleményem szerint, és pontosan az előkészítés és az előterjesztés hibája miatt a következő rendkívüli küldöttgyűlésen előről kell kezdeni az egész procedúrát, természetesen a szabályok betartásával.

Üdv. jani bátya

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #761 Dátum: 2014. November 18. 18:43 »
QUQURIQ!!!

Gyerekek!

Kezd megjönni a hangom!
Ige-igen ez a folyékony arany, a méz műve!

Képzeljétek, hogy Mészi papa mennyire lenyelette a ……..tökfőzeléket a küldöttgyűlés torkán!
Akár barát, akár „ellenség” csak úgy faltuk a tökfőzeléket!
Vajon ki tudja, hogy miért???
Nos, elmesélem, de csak azért, nehogy rossz álmaitok legyen, és forgolódjatok!
Az OMME ügyvédnője csak az pár oldal beadvánnyal, (amit mi írtunk) foglalkozott!
Cserényi játék mester meg ráüvöltött, hogy Őket képviselje!
Az Ügyvédnő meg azt mondta, hogy a törvényt képviseli!
Megelégelte ezt a jog képviselője, felállt és hazament!
Innentől kezdve az alapszabály hivatalos  jogi képviselet nélkül íródott az OMME jelenlegi vezetésére!
Juj, de csúnya dolog az antidemokratikus, hierarhikus, öncélú, civil törvény szerkesztgetése…..!!!!!
Ettől különb alapszabályt tudtam volna én is írni Kiskakasként, így lehetnék Dr. Kiskakas!
Mészi elnökünk, meg bejelentette, hogy az Ügyvédnő ellenjegyezte az alapszabály tervezetet, és Vele  dolgozták ki!
Mekkora hazugság?
Az Ügyvédnő ellen az Ügyvédi kamarába három feljelentés is bement! Nem győz védekezni, hogy semmi köze az egész OMME alapszabályhoz.
Ezért nem volt ott a rendkívüli Közgyűlésen!!!
A jelen vezetés hazudott reggel, délben és este???
Mi lesz a sorsuk!
Egyszerű a válasz!
Elzavarjuk –ják Őket a …….?
Tudtommal még készül feljelentés, amig a küldöttön produkciózak!!!
Jaj, még egy kis kapirgálás!!!
Még most is 18:28 nagy a sürgés forgás az OMME irodájában!
Meddig is tart a munkaidő???
Holnap valami ellenőrzést tartanak, állami szervek, a fájintos dolgokért?
Juj de nem szeretnék mos a helyükbe lenni???
Kiskakas szeret nyugodtan aludni, és mások???
Ha tudná a tagság, amit én sejtek, úgy egészen másképpen szavaztak volna a rendkívülin!!!
Elképzelhető, hogy mégis csak az OMME pártiaknak (ellenzék)lesz igazuk???
És még hol van a tőrvényességi  vizsgálatok sorozata???
Nem is QUQORÉKOLOK többet, mert (pedig tudnék )Nagyon – nagyon rosszul esne a 12 000 méhésznek, hogy így átvágták Őket!!!

Az oknyomozó riporter  Kiskakas!

« Utoljára szerkesztve: 2014. November 18. 22:50 írta kiskakas »

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #762 Dátum: 2014. November 18. 23:16 »
QUQURIQ!!!

Ha jós volnék, de nem vagyok, megtippelném, hogy kinek az idegei bírják tovább a feszültséget…
EB…IB?
Szerintem az IB még mindig próbálkozik, pozíciói erőt gyűjtögetnek a lelkeim.
Ugyan már nem olyan vehemensek mint idáig, de már jól összevesztek.
Az EB meg menekül…
De hova?
Szerintem már csak pár nap és nagyrészük beadja a felmondásukat…
Nagy lett a zűrzavar.
Azt azért gondosan megfigyeltem, hogy Körmendy Úr sokszor jelentkezett a rendkívülin, ott ült Mészi ceremónia mester orra előtt, de nem látta  a szemétől.
Lehet, hogy azért nem lett felszólítva, mert nehogy a vizsgálat eredményére fény derüljön és megváltoztatta volna a szavazati eredményeket.
Az összeférhetetlenség az OMME vezérkarának a gyenge láncszeme!!!
Pedig az összeférhetetlenség az összeférhetetlenség!
Fekete Jóska igen hülyén magyarázta az Ő státuszát. A feljelentés egyik bizonyított tárgyát képezi.
Annyi és olyan antidemokratikus esemény zajlott le a rendkívülin, hogy magának az EB-nek kellene az IB és az elnök ellen az Etikai biz elnöke ellen feljelentést tenni.
Rádi Úr nem tett semmit, nem akadályozta meg az elemi emberi jogok megfosztására irányuló elnöki törtetést.
Nem is írom tovább, vannak akik írják, sokkal bővebben, sokkal joglátottabban!
Minden egyes résztvevője ennek a színjátéknak csak magának köszönheti!
Ezt már leírtam kb. egy évvel ezelőtt.

Sajna innen már nincsen vissza út!

A Kiskaks!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #763 Dátum: 2014. November 18. 23:53 »
Az EB felelőssége a törvénysértések esetében egyértelmű és elkerülhetetlen. Remélem ráébredtek feladatukra. A küldöttgyűlésen mondogattam Fáskerti Lászlónak hogy cselekednie kellene, de azt mondta mosolyogva, hogy nincs teendője. Hát lett és lesz, mert a végtelenségig nem tolhatja másra a felelősséget.

Sokat beszélünk a rendkívüli küldöttgyűlésen történtekről és még nagyon sokat fogunk addig, amíg helyre nem hozzuk azt, amit Dr. Mészáros László és társai elkövettek ellenünk.
Kik a társai?
Fendrik doktor kivételével az összes IB tag, hiszen vagy cinkosok vagy bűnösök vagy tudatlanok és éppen ezért tökéletesen alkalmatlanok a választott feladatukra. Szégyellem magam helyettük. Hogy tehetik meg tapasztalt és szakmájukhoz mesterien értő emberek, hogy úgy megalázzák és annyira semmibe vegyék szakmai társukat, ahogy azt tették dr. Mészáros Lászlóval együtt és rajta keresztül is az elmúlt másfél évben, különösen pedig a mostani küldöttgyűlésen.

Ami a küldöttgyűlésen történt oly mértékben megalázó volt, hogy ha az eddigiek megbocsáthatók lettek volna is, ami most történt, teljességgel megbocsáthatatlan. A Jó Isten legyen Önökhöz irgalmas!

utóirat:
Most nem vetül fény a Kft viselt dolgaira, pedig oda kellene erre is figyelni. Egyed Árpád volt a legnagyobb harcos az IB oldalán a tagsággal szemben a közhasznúság kérdésében.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #764 Dátum: 2014. November 19. 23:07 »
QUQURIQ!!!

Az, hogy az OMME elnöke nem lát, az rendben van! (nincsen rendben), de a pénz ugat a kutya ugat…
Az EB. elnöke meg hallgat mint a sír!!!
Vajon miért?
Ki tudja???
Miért Tartunk EB- Kedves Fáskerti László???
Az EB. Nem ebet jelent, ha még nem tudná!!!
Az EB: Ellenőrző Bizottság!!!
Mit gondol?
Miért hozták létre???
Nem tudja???
Megmondja a barátja a Kiskakas!
Azért, hogy ellenőrizzen!
Ne azt ellenőrizze, hogy kinek hány papír zsebkendő van a zsebében,…..
Azt már az oviban is tudják a kiscsoportosok…!
Ellenőrizni pénzügyi és szervezeti dolgokat kellene!, kellett volna!!!
Annyi, de annyi a szabálytalanság, hogy több oldal lajstroma…
Miért???
Építőipar, „falazás”???
Az ”ellenzék” meg vakolja be???
Tüntesse el a rossz téglarakást?
Kimaradt a szigetelés EB elnökünk!!!
Megfázik a tagság az Összeférhetetlenség  miatt!!!???
Mit akar tenni elnök úr???
Van egy tippem!!
Hogyan úszhatnák meg a leg kisebb bajjal!!!
Mondjon le az egész „bagázs”, és így megmenekül az OMME és a vezetői!
Persze Mészi Úr tiltakozik, mert így nem lesz a karácsonyi zsetonból semmi!!!
Az előző „fizut” is az EB elnöke utalta ki közgyűlési határozat nélkül…
Ez szabályos???
Késő van, nem is folytatom, pedig sokan tudnák folytatni…
Szép álmokat, akik tudnak aludni…

A kiskakas!