QUQURIQ!!!
Szép estét Mindenkinek, még a QUQQOLÓKNAK IS!!!
Hol is kezdjem?
Úr isten!
Nem tudok szavakat gyűjtögetni a történtekre…
Szóval!
Mészi elnök feladatot adott a Kft alkalmazottnak, hogy gyűjtse ki ebből a” fekete OMME igazság klubjából „ a hozzászólásokat a majdani bírósági feljelentéséhez!
Puszi! Na hajrá!
Mind ezt a mi tagdíjainkból, mert ugye a Kft működése és ténykedése az alkalmazottal egyetemben nagy „O” (ezt is másoljátok ki kedveseim)!
Mint a bíztatásunknak , és az OMME jelenlegi vezetésének az anti demokratikus intézkedése miatt, igen sokan adtak be alapszabály módosító indítványokat! Szakemberek szerint, a hátralévő idő elolvasásra is kevés lenne, nem még agyi felfogásra!
Nagy vaskos anyag gyűlt össze!
Most aztán, fel lehet kötni a lecsúszott gatyát…
Az OMME ablakán bepillantottam amikor a szemetet kapirgáltam az utcán előttük…
Mit is láttam:
Az egyik fizetett alkalmazott penetráns módon ordítozott a másik, sokkal régebbi alkalmazottal.
Talán az anyja is lehetne a fontoskodó klubfirkásznak!
Ja!
Mint elnök, ma kaptam egy szórólapot is az Igazság lovagjaitól…
Benne az OMME igazsága, amitől egy etikus vezetés önként lemondana!
Előadásaim révén, több szervezetnél megfordultam, mindenki fel van háborodva az EB jegyzőkönyvtől! Az a vélemény, hogy meneszteni kell a rendkívülin Őket!
Ma Budapest utcáin kapirgáltam, már utálom a vidéki levegőt!
Ott kezd már unalmas lenni!
Az OMME vezetés és a Kft mindig ad egy kis munkát a sarkanytyúcskámnak, hogy jól kopjon!
Budapesten is zajlik az élet az egyesületben!
Ma a teljes tagság megszavazta, hogy a küldötteik csak a közhasznúságra szavazhatnak a Rendkívüli Küldöttgyűlésen!
Azután még az is hír, hogy Szabó György lemondott indoklás nélkül a budapesti egyesület gazdasági posztjáról!
Ezt nagyon sajnálta a tagság! Ez után bejelentette A Bp-i elnök Simon Péter, hogy Ő sem akarja tovább az elnökséget…
Sőt!
Tudok még egy elnököt, hogy ma kijelentette, hogy Ő sem marad elnök, az OMME-ből is kilép!
Senki nem akar ezzel a vezetéssel egy egyesületben maradni!!!...
Na Kedves Kft firkász! Ezt is csatoljad a Mészi regényéhez, mert ez már az OMME nagy monológja!
Irodaszert egy kicsit még bővítsétek, nehogy a tinta legyen az oka, hogy nem tudjátok folytatni az OMME tele regényét!
Hát jó kis nap volt a mai! (a vezetés )számára!
Egyenes út az OMME szétveréséhez!.....
Inkább elmenekülnek az elnökök, a küldöttek, a méhészek mert nem akarnak részesei lenni egy 30 éves egyesület szétverésében!
De!
Marad egy kis csapat, akik elmennek a leg végsőkig, a leges leg végsőkig!
Tudjátok, hogy miért?
Mert már egymásnak tartozunk annyival, hogy bebizonyítsuk, hogy az OMME megérdemli, hogy az igazság megmentse!
Aki meg nem közénk való, úgy is menni fog!!! Vagy így-vagy úgy!
Remélem, olvasható minden! A Besúgók korszaka lejárt, az árulókkal meg megküzd a baromfi udvar!
A mindent látó, halló Kiskakas!