Kakaskukorékolás

• 4213 válasz
  • 1757914 megtekintés
*

kiskakas

• 3249
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #720 Dátum: 2014. November 09. 19:53 »
QUQURIQ!!!

Vihar előtti csend!

Mindenki dolgozik lázasan az alapszabály tervezeten!
Nem is csoda, hisz mindent elkövetett a jelen vezetés, hogy a laza alapszabály közötti sorokban Csak a maguk igazát lássák!
Mindenki
le
volt
sz….!
DE!
Ez az idő lejárt!
Az Új alapszabály szerint most mi fütyülünk, Ők meg eszeveszetten ugrálnak!

A testnevelő Kiskakas!

« Válasz #721 Dátum: 2014. November 09. 20:09 »
QUQURIQ!

Ez a 12 pont vezérelje a küldöttek szavazását!

Igazságot! Demokráciát! Vezetőség váltást az OMME-ba!!!
Gyönyörű estét Mindenkinek!

Nem utópisztikus ábránd, valósággal teli valóság! :-X

Aki az OMME múltját ismeri, a jelenének részese, az előre láthatja az OMME jövőjét!.....  (Kiskakas)

Csak az elmúlt 28 évet lehet ünnepelni, a többi ámítás, gusztustalan retorika!
Ennyi tisztességes dolgos embert, akikkel egy közösségben vagyunk, hogyan lehetett ennyire félrevezetni!!!
Persze vannak közöttünk Júdások!
Úgy mint a Melliférában is voltak,
Hová lett az előbb említett cég vagyona?
Amit  szintén a méhészek pénzéből alakítottak??????
Pár tagtársunk erölködik, hogy beláttassa a küldöttekkel és az OV-val, hogy semmi sincsen rendben az OMME portáján!!!
Vegyétek csak elő Kakaska év értékelőjét, az volt a kezdet!
Mennyi minden történt már azóta!,,,,
Mit gondoltok, miért küzdünk ennyit?

Mit szeretnénk?
Mit szeretnének az OMME egyesület tagjai?

A méhészek 12 pontja!

1. egyesületi demokráciát
2. szólás szabadságot
3. nyílt üléseket (Kft a miénk)
4. korrekt alapszabályt és működési szabályzatot
5. az alapszabály betartását
6. félelem nélküli munkahelyet a szaktanácsadóknak és az alkalmazottaknak
7. nyílt, sallangmentes pénzügyi tervet
8. ráláthatóságot az egyesület működésére
9. az OV tudta nélküli partizán akciók megszüntetését
10. a jegyzőkönyvek hitelességének kédése...
11. a mézes üveg forgalmazásának eredeti visszaállítását követeljük
12. az OV és küldöttgyűlések határozatainak maradék nélküli pontos végrehajtása

Egy Kiskakas az OMME tyúkólából!

Szia Kiskakas !
Köszönöm az érdeklődést. Nem látjuk,értelmét az általad írta útnak. A tavaszi országos küldöttgyűlés előtt időben küldtünk három helyre is egy alapszabály tervezetet. Nem került kiküldésre. Én akkor elmenten Székesfehérvárra is,ahol elmondtam szóban is a magamét. Az ott levő csekély számú hallgatóság nem értette, hogy miről beszélek. A vezetés közül ,aki olvasta-meg- értetlen volt. Számomra úgy tűnt, hogy minek írtunk egy másik tervezet, hiszen van alapszabály....stb.
 Ezekután : lemondtan Érden az elnöki posztról . Nem értek egyet a jelenlegi vezetés; sem  módszereivel,sem több a grémiumoktól kierőszakolt döntéssel!!! 
 A mi általunk elkészített Alapszabály  alapkoncepcióra épül - (nem puszta szöveg összeszerkesztése!!) . Középpontban a méhészek állnak, a döntési mechanizmus pedig valódi műhelymunkára,a bizottságok aktív cselekvő , és megkerülhetetlen részvételére épít !
 Ezek Csupán töredékek! Rövidre fogtam ! üdv. e. János

« Válasz #722 Dátum: 2014. November 09. 20:30 »
A Nagyernyei Attila dunavarsányi hozzászóláshoz itt reagálok!

Ott nagyon is egyetértettünk abban , hogy gondok vannak az OMME vezetésével, új vezetésre van szükség. A hozzászólok közül senki nem állt ki a jelenlegi vezetés mellett !
Valóban több ilyen, és hasonló jellegű kötetlen fórumra lenne szükség ! Ez kendőzetlenül egy olyan fórum volt -kultúrált körülmények között,- ahol ütköztetni lehetett véleményeket,tehát igazi workshop jellege volt,melyet követendő példának tartok.
üdv. E. János

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #723 Dátum: 2014. November 09. 20:35 »
QUQURIQ!!!

Kedves János!

Én tudom, hogy mennyit dolgoztál az OMME új törvényén…
Hallottam, olvastam!
Minden becsület Neked ezért a nagy munkáért!
Kérlek, hogy adjad be újból, meg kell, hogy tárgyalja az IB-EB! Erről jegyző könyvnek is kell készülnie!
Hajrá! Van még pár órád az elküldésre!
Itt a változás ideje!
Mindenki higgyen az igazságban, és az OMME új jövőjében!

A zászló vivő Kiskakas!

« Válasz #724 Dátum: 2014. November 09. 20:44 »
Tisztelt János!
Egyet kell értsek a kiskakassal, add be az alapszabály tervezetet.

Én most küldtem el nekik a változtatási javaslatomat.

Üdv. jani bátya

« Válasz #725 Dátum: 2014. November 09. 21:16 »
Tisztelt Erdélyi János!
Sokan nem tudják, hogy Te már egy éve az új alapszabály tervezeten dolgozol!
Nem tudtam mondókámat befejezni Dunavarsányban, mert be kellett látnom, hogy Takács Ferenc nem azért hívott bennünket üzemébe látogatásra, hogy az OMME-t kritizáljuk.
Nem csak nekem, de senkinek nem engedte meg, hogy az OMME jelenleg vezetését ostorozzuk, pusztán szakmai aggályait fogalmazta meg, de azt kritikusan, véleményem szerint nem sértően.
Magánemberként viszont az üzemen kívül azt mondok amit akarok, magánvéleménye pedig mindenkinek alapvető joga.
Tehát furcsának tartom, hogy egy IB tag volt csak jelen. Itt valami történhetett, szerintem egy jól célzott telefon mindent megoldott. Nagy hibát követtek el! Ez a szakmai párbeszéd folytatódni fog, mert a méhészek is akarják.
Nem voltak jelen, csak egy elnök-szaktanácsadó, mert a többieknek megtiltották, neki meg kötelező volt a részvétel.
Hát ki vitte volna a hírt? Én már megszoktam, ő mindig leadja a drótot.
Még az első "válságmegbeszélésünkön" is ott volt, és teljesen más hírek mentek ki a teremből, mint ami ott elhangzott. Ez a feladata, szépen végre is hajtja.
Belülről ismerem a társaságot, nyitott könyv az egész OMME számomra, különösen a szakik.
Néhány "tökös" szaktanácsadó titokban felhív, és csak elszörnyülködök miket mondanak.
Nem lenne tőlem etikus, ha kikotyognám a régi munkahelyem belső dolgait, de ott is volna mit tenni.
A "röpülő" egy kellemes utazást biztosító jármű. Na nem folytatom.
Vagyis van egy utolsó kérdésem. Hol volt például a profik elnöke? Hogy fog tájékoztatást adni a profiknak, ágazatunk súlyos problémáról, ha el sem jön? Vagy neki is megtiltották?
A távol maradt meghívottak közül mindenki ennyire elfoglalt, netán beteg volt?
Nem! Az OMME beteg, de az nagyon! A vezetés kettészakította a tagságot!
A két tábor határa, már nálunk helyi szinten is jól kitapintható!
Adjatok be minél többen módosító javaslatot, mert csak így érhetjük el közös célunkat!
Lássa a vezetés, hogy a tagság milyen aktív!
Sajnos most az OMME  urainak gondolkodása a Nemzeti Program által nyújtott pénz körül forog!
Igazi érdekvédelmet követelünk!

Nagyernyei Attila
« Utoljára szerkesztve: 2014. November 09. 21:20 írta Nagyernyei Attila »

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #726 Dátum: 2014. November 09. 21:24 »
QUQURIQ!!!

Szépen gyűlünk Gyerekek!

38 olvasgatják jelenleg is írásunkat, lehet köztük vezető is?
Vagy egyszerre minden vezető itt van?
Mit is üzenjünk Neki?
…Szép álmokat, …illatos napsütötte akácerdőt, sok – sok szép akácmézet a hordóikba!
Mert,
lesz rá idejük bőven…

Az álomfejtő Kiskakas!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #727 Dátum: 2014. November 10. 08:05 »
 QUQURIQ!!!

Nagyon érdekes!

Igaz, hogy tényleg „volt” egy alapszabályt kidolgozó bizottság.
De!
A bizottság által kidolgozott alapszabály tervezetet Dr. Mészáros László OMME „jelenlegi” elnöke letörölte önhatalmúlag!!!
Még az IB-EB sem tudott róla….(vagy ezt állítják)
Hány embernek is vette a munkáját sz….!
Az a bizonyos Küldött közgyűlés nem adott felhatalmazást az Elnöknek, hogy ne adja be a módosított vagy újra írt alapszabályt!
Mészáros önhatalmúlag OMME törvénye ellen vétett!!!
Miatta került le az egyesületünkről a közhasznúság!
Mennie-kell!
Az Új alapszabály tervezethez viszont nem választottunk bizottsági tagokat!
Akkor meg ki a f…. fogja megbeszélni a tudtommal több beérkező javaslatot???????
Ja!
Nála ez a módi?
Tudom, hogy az elnökünk szereti a focit, csak a szabályokkal nincsen tisztában….
Elnökünknek ez már a harmadik piros lap, amit kioszt Neki a Kiskakas!

Ez olvasható az OMME honlapon!
A szövegtervezetekkel kapcsolatban, az OMME Központi Irodája 2014. november 10-ig fogadja a beérkező javaslatokat, észrevételeket. A tervezetekkel és a határidőig beérkező javaslatokkal kapcsolatosan, bizottsági munka keretében, együttes döntések, állásfoglalások meghozatalát érintően, 2014. november 12-én, 10.00 órától, az OMME Központi Irodájában (1094. Budapest, Viola u. 50.), Alapszabály módosító bizottsági ülésre kerül sor.
Ügyvezetés

A drukkereket toborzó Kiskakas!

« Válasz #728 Dátum: 2014. November 10. 20:25 »
Erdélyi János!

Kötelező újra és újra beadnod az általad és csapatod által megalkotott alapszabály tervezetet, mert az egy igazi remekmű!!!!

Az igazi ALAPSZABÁLY, MELY A MÉHÉSZEKÉRT VAN ÉS LESZ!!!!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #729 Dátum: 2014. November 10. 22:28 »
QUQURIQ!!!

Szép estét Mindenkinek, még a QUQQOLÓKNAK IS!!!

Hol is kezdjem?
Úr isten!
Nem tudok szavakat gyűjtögetni a történtekre…

Szóval!
Mészi elnök feladatot adott a Kft alkalmazottnak, hogy gyűjtse ki ebből a” fekete OMME igazság klubjából „ a hozzászólásokat a majdani bírósági feljelentéséhez!
Puszi! Na hajrá!
Mind ezt a mi tagdíjainkból, mert ugye a Kft működése és ténykedése az alkalmazottal egyetemben nagy „O” (ezt is másoljátok ki kedveseim)!
Mint a bíztatásunknak , és az OMME jelenlegi vezetésének az anti demokratikus intézkedése miatt, igen sokan adtak be alapszabály módosító indítványokat! Szakemberek szerint, a hátralévő idő elolvasásra is kevés lenne, nem még agyi felfogásra!
Nagy vaskos anyag gyűlt össze!
Most aztán, fel lehet kötni a lecsúszott gatyát…
Az OMME ablakán bepillantottam amikor a szemetet kapirgáltam az utcán előttük…
Mit is láttam: 
Az egyik fizetett alkalmazott penetráns módon ordítozott a másik, sokkal régebbi alkalmazottal.
Talán az anyja is lehetne a fontoskodó klubfirkásznak!
Ja!
Mint elnök, ma kaptam egy szórólapot is az Igazság lovagjaitól…
Benne az OMME igazsága, amitől egy etikus vezetés önként lemondana!
Előadásaim révén, több szervezetnél megfordultam, mindenki fel van háborodva az EB jegyzőkönyvtől! Az a vélemény, hogy meneszteni kell a rendkívülin Őket!
Ma Budapest utcáin kapirgáltam, már utálom a vidéki levegőt!
Ott kezd már unalmas lenni!
Az OMME vezetés és a Kft mindig ad egy kis munkát a sarkanytyúcskámnak, hogy jól kopjon!
Budapesten is zajlik az élet az egyesületben!

Ma a teljes tagság megszavazta, hogy a küldötteik csak a közhasznúságra szavazhatnak a Rendkívüli Küldöttgyűlésen!
Azután még az is hír, hogy  Szabó György lemondott indoklás nélkül a budapesti egyesület gazdasági posztjáról!
Ezt nagyon sajnálta a tagság! Ez után bejelentette  A  Bp-i elnök Simon Péter, hogy Ő sem akarja tovább az elnökséget…
Sőt!
Tudok még egy elnököt, hogy ma kijelentette, hogy Ő sem marad elnök, az OMME-ből is kilép!
Senki nem akar ezzel a vezetéssel egy egyesületben maradni!!!...
Na Kedves Kft firkász! Ezt is csatoljad a Mészi regényéhez, mert ez már az OMME nagy monológja!
Irodaszert egy kicsit még bővítsétek, nehogy a tinta legyen az oka, hogy nem tudjátok folytatni az OMME tele regényét!
Hát jó kis nap volt a mai! (a vezetés )számára!
Egyenes út az OMME szétveréséhez!.....
Inkább elmenekülnek az elnökök, a küldöttek, a méhészek mert nem akarnak részesei lenni egy 30 éves egyesület szétverésében!
De!
Marad egy kis csapat, akik elmennek a leg végsőkig, a leges leg végsőkig!
Tudjátok, hogy miért?
Mert már egymásnak tartozunk annyival, hogy bebizonyítsuk, hogy az OMME megérdemli, hogy az igazság megmentse!
Aki meg nem közénk való, úgy is menni fog!!! Vagy így-vagy úgy!
Remélem, olvasható minden! A Besúgók korszaka lejárt, az árulókkal meg megküzd a baromfi udvar!

A mindent látó, halló Kiskakas!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #730 Dátum: 2014. November 10. 23:00 »
Mielőtt valaki ordítozik az OMME irodájában, nézzen utána, hogy jogosan teszi-e? OMME elnökünk kiabált? Vagy Ő nem tartott rendet? Eltitkolta a nyilvános anyagokat? Ha meg eltitkolta, akkor most meg mit kér számon? Olyat tett, amihez nem lenne joga. Szégyellje magát!

Nyugi Gyerekek! Az OMME nem esik szét attól, hogy néhányan ordítoznak és kétségbeesetten akarják a szőnyeg alá gyűrni a szennyesüket. A szag onnan is kijön. Ráadásul olyan púpos a szőnyeg a sok szeméttől és szennyestől, hogy a zalai kiskakas idejön inkább kapirgálni kishazája helyett. Tény, hogy mindig talál valamit. Egyszer egy hamisítás gyanús OV, máskor IB jegyzőkönyvet. Aztán egy nem hamisítás gyanús, de titkosított EB jegyzőkönyvet. Az a probléma, hogy ezek mind nyilvános iratok, tehát nincs joga senkinek se ordítozni, sipogni, sírni, ha közkézre kerül.

Nyugi Gyerekek! Végjáték. Lehet búcsúzni. Könnyeket letörölni és emelt fővel.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #731 Dátum: 2014. November 11. 14:09 »
QUQURIQ!!!

Üdv Mindenkinek!

Dr. Elnöki levél!

Ejnye-ejnye miért nem a valóságot tartalmazza a levele?
Kedves Elnökünk!
 A jövő alapszabálya szerint tálalja a jelen történéseit!
Addig amíg a bíróság el nem fogadja az új alapszabályunkat a régi kötelező!!!
Miért nem tette bele elnökünk a féltve dugdosott EB jegyzőkönyvet?
Ja!
Mi is szétküldhetjük postán.
Azért az durva, hogy a tagdíjainkat így pazarolja az elnök (30ezer  ft)
Semmitmondó, Önfényező hamis tényeket közlő levelekkel.
Megkapták a küldöttek és az elnökök is.
Elnökünk már éppen elég kárt csinált az egyesületünknek az alapszabály sunnyogásával, hogy lekerült rólunk a közhasznúság!
 Ha csak a jövő, és azután évi 1% tekintetében 2,5 milli ft VESZTESÉG + 30 ezer forint + rendkívüli küldöttgyűlési terembér.
Ha másért nem is, de csak ezért le-kell-váltani!!!
Ezeket meg ragozhatja bármelyik bíróságnak!
Elhajtják!!!
Ezzel a levéllel, még nyomatékosabban bizonyítékot ad a 12 000 méhész félrevezetésére, becsapására.
Éppen ezt vártuk, hogy megírja, hogy a saját szavainak írásos nyoma is legyen!
Gratulálunk!

Kiskakas!
« Utoljára szerkesztve: 2014. November 11. 14:18 írta kiskakas »

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #732 Dátum: 2014. November 11. 19:00 »
QUQURIQ!!!

Kedves Geddekas!

Legyél szíves és tegyed fel ide újra az EB dugi jegyzőkönyvét, mert úgy látszik, hogy Elnökünk nem ért a szép szóból!
Elnöki körözvényekkel próbál finomítani a nem finom dolgokon!
Ezt a kaját már nem veszi be a tagság, a küldöttek és az elnökök!
Ennek a kajának már a szaga is büdös.
Sok-sok jó falatot leküldtél a torkunkon.
Ezt már ne haragudjál nem - vesszük - be!
Bár bevehetnénk, csak a - szaga most nagyon orrfacsaró!
A méhészeknek meg olyan a szaglása mint a méhecskéé!
Nagyon okosan megtanítottál bennünket szelektálni a szagok között!
Ami - büdös- az - büdös!...

A Givenchy - hez szokott Kiskakas!

« Válasz #733 Dátum: 2014. November 11. 19:14 »
"Mészi elnök feladatot adott a Kft alkalmazottnak, hogy gyűjtse ki ebből a” fekete OMME igazság klubjából „ a hozzászólásokat a majdani bírósági feljelentéséhez!"

Ha igaz a hír, én csak reménykedni tudok abban, hogy remélhetőleg azt a jegyzőkönyvet vagy jegyzőkönyveket is megtalálják a nagy keresgélésben, gyűjtögetésben ahol a küldöttgyűlés megszavazta a 20 millió törzstőkét, 17 millió apportot kft alapításhoz, vagy az OV ellenmenve az SZMSZ-nek a kft ügyvezetőjének személyét és fizetését.

Üdv. jani bátya

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #734 Dátum: 2014. November 11. 19:17 »
OMME Ellenőrző Bizottsága részlegesen feltárja az
ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGEKET
és a
KIFIZETÉSEK SZABÁLYTALANSÁGÁT
« Utoljára szerkesztve: 2014. November 11. 19:27 írta Geddekas »
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.