Az tény, hogy ez a fórum sokkal pörgősebb egy ideje mint a zöld, meg szabadabb is és élesebb kritikákat lehet olvasni aminek én személy szerint örülök!
A piacra kivitt méz szerintem is rossz irány, pont a megfogalmazottak miatt, méz ár(helyi méhészgyűlésen is el lett mondva nálunk, nem jó út az árak csökkentése), meg hát már hova vigyenek ki több méhészt a piacra, nincs elég?!... és azt kezdem látni semmilyen értelmes érdemi döntést nem képes az omme meghozni, én attól tartok nagy bajok lesznek itt, mert elmozdulunk valamerre, de az sehova sem vezet. Igazából a paradigmaváltás kimerül a "nagy szavakban" és ennyi. Értelmes irányba nem nyit az omme, fogalmam sincs mire jó ez, bár akik az omméban vannak biztos nem kell attól tartaniuk, hogy kinek adják majd el a mézüket, de a többiek?! ... Ami ellen meg igazán fel kellene venni a harcot , azt meg lesz@rják, és apró kis hülyeségekkel foglalkoznak, várják a megoldást. Na most, hogy ez tudatosan vagy tudatlanságból csinálják és építik le a MAGYAR méhészeteket, méhészeket, mézet azt már nem tudom, de szar megélni!