Kakaskukorékolás

• 4212 válasz
  • 1743787 megtekintés
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #2025 Dátum: 2016. Október 15. 21:54 »
Ajjjajjjajjj!
Ekkora a baj?
Annyira nyomjátok, hogy azt sem tudom melyikőtöknek válaszoljak.
Izso60 jobban pörög, inkább őt hűteném le.
Először is tűzszünetet hirdettünk, lobog a fehér zászló, hogy megadtuk magunkat, Ti pedig tüzeltek?
Na akkor nézzük az én véleményemet.
Képzeld vannak dolgok amiben egyet értek veled, így ezzel kezdeném:
Ezt írod nagyon helyesen:
"Ha majd tagjai lesztek azon fórumnak és felelősséggel tartoztok az ott végzett munkátokért...."
Megjegyzem, hogy én biztosan nem leszek egyik fórumnak sem tagja, mert a jelölést sem fogadom el, inkább egy munkacsoportba jelentkeztem.
Ezért kell a név szerinti szavazás, hogy felelősséggel vállalják az elnökség tagjai a döntéseiket.
Ezt egyébként a közös felelősségvállalási nyilatkozatuk alapja is.
Hogy vállalnak tetteikért közös felelősséget, ha később letagadják, hogy X_Yén nem így szavaztam.
Ha ez nincs név szerint a jegyzőkönyvben akkor miről beszélünk?
Tehát ebben a témában egyet értek veled.
A szaktanácsadóknak nyilatkozniuk kellett, hogy nem összeférhetetlenek magukkal.
Ki az a,(majdnem csúnyát írtam) aki maga ellen szavaz?
Nincs a 13.000 méhész közül 3 alkalmas erre a posztra?
Ők pedig maradjanak elnökségi tagok, mert oda a többség beválasztotta őket.
Tehát ezzel is egyet értek!
Én a tolakodást, legázolást visszautasítom!
Amit az OMME-ért eddig tettem azt önzetlenül, meggyőződésből, a méhészek vagyonának megóvása miatt tettem.
Ti ketten mit tettetek eddig az OMME-ért önzetlenül?
Esetleg valamelyik munkacsoportba találkozhatunk?
Várom megtisztelő válaszát Huber mésztársnak, és Izso60-nak is.
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila

« Utoljára szerkesztve: 2016. Október 15. 22:00 írta Nagyernyei Attila »

*

huber

• 144
« Válasz #2026 Dátum: 2016. Október 15. 22:36 »
....Először is tűzszünetet hirdettünk, lobog a fehér zászló, hogy megadtuk magunkat, Ti pedig tüzeltek
Attila!
Nem hiszem, hogy háborúzni lenne kedvem, így semmi értelme a tűzszünetnek.
Mindössze próbálom két ember szándékos (?) dezinformációit cáfolni.
Szívesebben beszélgetnék méhekről, méhészkedésről, de László nyomja a dezinformációkat, Kappanka helyesel .......
Szerinted???
Úgy tűnik rossz helyen járok.
Lehet, hogy körülnézek a facebookon ahol talán méhekről van szó!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2027 Dátum: 2016. Október 15. 23:22 »
Huber!
Te döntesz, hogy a közéleti vagy szakmai rovatokhoz szólsz hozzá. Van itt szakmai rovat bőven.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2028 Dátum: 2016. Október 16. 00:28 »
Figyeljetek már ide pupákok. Ti el vagytok tévedve fontossági sorrendet tekintve.
 Próbáljatok már leszállni a béke segge alá, ahol én vagyok és 12950 tag és onnan nézzetek felfelé.
Szerintetek Bross mennyire fontos innen? Elmondom én semennyire. Mi lenne , ha Omme elnök nem lenne? Megmondom. Semmi azonkívül, hogy maradna egy csomó pénz.
Ti akik veritek a nyálatokat, mennyire vagytok fontosak? Annyira mint a tavaly tavaszi enyhe szellő.
Kivel találkozik a méhész? Kit kérdez meg mindenről? Ki segít neki? Omme elnök? Csuja, vagy Baldavári?
 A francokat. Ez az ember a szaktanácsadó.
Erről van szó barátocskáim. Fogjátok be a szátokat és üljetek a seggeteken. Higgyétek el jobban jártok, még a tagság leszar benneteket, és nem foglakozik veletek. Mert ide is az érvényes, hogy "ha az ökör tudná a maga erejét, nem törné fel nyakát az iga". Ha egyszer ez a tagság fellázad kiveri a fogatokat az biztos.

« Válasz #2029 Dátum: 2016. Október 16. 07:43 »
Kedves Vivaldi!
Írásodat nem vesszem komolyan, mert a fogalmazásod olyan, mintha alkohol hatása alatt lettél volna.
Kivered a fogunkat?
Fogjuk be a szánkat, és üljünk a seggünkön?
Na figyelj barátocskám.
Ha ültünk volna a seggünkön, az OMME vagyona a nullához közelítene.
Örülj neki, hogy vannak olyan emberek akik névvel arccal, akár a megaláztatást is vállalva, veszik a bátorságot, hogy tájékoztassák a méhészeket az OMME belső dolgairól.
A szaktanácsadók hasznos személyek, én is megtapasztaltam a méhészek szeretetét, bizalmát.
Abban az esetben ha szakmapolitikába, a méhészeti közéletbe, az OMME-ban dúló kampányba nem használják fel őket!
Fel tudod fogni, hogy mi a szaktanácsadó feladata?
Van egy szerződésük amelyben az áll, hogy a Nemzeti Programmal kapcsolatos kérdésekben nyújtanak tájékoztatást, segítséget.
Ne szavazhassanak vezényszóra, mert az OMME-ból kapják a fizetésüket, így teljesen egyértelmű, hogy nem függetlenek!
A szaktanácsadók bevonása az OMME belső életébe (irányításába), egyenes út a szakadékba.
A szaki legyen szaki, ezt maximálisan támogatom.
A nyálverés rám momentán nem jellemző.
Kimondom (leírom) amit gondolok, hogy okuljanak belőle a méhészek.
Ezt az írást címoldalra fogom tenni, hogy lássa mindenki, milyen stílust képviselsz.
Remélem sok követőd nincs.
Nagyernyei Attila

« Válasz #2030 Dátum: 2016. Október 16. 08:01 »
"Először is tűzszünetet hirdettünk, lobog a fehér zászló, hogy megadtuk magunkat,"    :o :o :o :o :o :o

Hát ez nem így volt!

Megkértek, hogy hagyjuk az "urakat" dolgozni! Hát "dolgoznak" is mint régen!

Te megadtad magad?  :o :o :o :o :o

Azt azért látni kéne mindenkinek, hogy azért olyan világban élünk, ahol egyszer a viselt dolgaiért mindenki megfizet!  ;D

Most éppen erre várunk! 

Ne legyetek türelmetlenek!  ;)
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

« Válasz #2031 Dátum: 2016. Október 16. 08:04 »
Valóban, megkértek, hogy adjuk fel elveinket, fejezzük be a csatározást a béke érdekében.
Ez nagyon egyoldalú döntésnek tűnik.
A mai OV-n eldől hol tartunk.
Nagyernyei Attila

« Válasz #2032 Dátum: 2016. Október 16. 08:20 »
"hogy adjuk fel elveinket, fejezzük be a csatározást a béke érdekében."

Hát Én csak kettőt hátra léptem, de részemről nem változott az urak megítélése!

Ameddig a kérés a "béke reményében" fenn áll...........addig.

Gabika állása!

Mást nem is kell említenem!
Az arról szavazók!
Milyen béke ez?  :-[
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2033 Dátum: 2016. Október 16. 10:41 »
Attila, nyilván a fogkiverés az allegórikus és túlzó. De a többit komolyan gondolom.
Mert ha én mint mezei méhész innen a béka segge alól kitekintek, nekem ebben az egészben egyetlen jó dolog van a szaktanácsadó.
 Ugyan is bármi problémám van, és másnak is, az a szaktanácsadójához fordul, és nem az omme központhoz, ami rendes rendszerben már rég nem is működhetne így.
 Nem ecsetelem, mert már leírtam 66-szor. Az omme az olyan mint a gyűrűk urában Mordor. Magasan van, elérhetetlen, haszontalan, és legtöbben azt se tudják, hogy ki most az omme elnöke. De, nincs is miért oda menni,  mert minek, és egyáltalán minek is foglalkozni vele, mikor mindent elintéznek a szaktanácsadók, vagy esetenként az állatorvos. A méhészek túlnyomó többsége szerint az omme az csak van, valami szükséges rossz ott a távolban.
 No már most játszunk el a gondolattal, és szüntessük meg a szaktanácsadói hálózatot akkor mi marad? Valami arctalan ismeretlen emberekből álló, egymást maró, veszekedő társaság ott fönn. Mert a méhészek 90%-a is csak egyetlen dologból itél, a méz árából. Ehhez meg az omme semmi sem tett az elmúlt 25 évben, még jó ha el nem vett belőle néhány szerencsétlen elnöki nyilatkozattal.
 /Viszont ezzel ellentétben, véleményem szerint vannak akiknek nagyon is megéri bejárni oda./
 Viszont a két emberetek Csuja és Baldavári, valamiért mindig fejen találják az igazságot és mindig azt támadják amit nem kellene, kiváltva belőlem ilyen és ehhez hasonló kissé ingerültebb írásokat. Mondtam már nekik üljenek nyugodtan, de ezek nem tudnak csendben maradni, mert vagy túl okosak, vagy az ellenkező. Érthetetlen, hogy nem érik fel ésszel, hogy belőlük úgy se lesz omme elnök, de még vezetőségi tag se.

« Válasz #2034 Dátum: 2016. Október 17. 08:57 »
Figyeljetek már ide pupákok. Ti el vagytok tévedve fontossági sorrendet tekintve.
 Próbáljatok már leszállni a béke segge alá, ahol én vagyok és 12950 tag és onnan nézzetek felfelé.
Szerintetek Bross mennyire fontos innen? Elmondom én semennyire. Mi lenne , ha Omme elnök nem lenne? Megmondom. Semmi azonkívül, hogy maradna egy csomó pénz.
Ti akik veritek a nyálatokat, mennyire vagytok fontosak? Annyira mint a tavaly tavaszi enyhe szellő.
Kivel találkozik a méhész? Kit kérdez meg mindenről? Ki segít neki? Omme elnök? Csuja, vagy Baldavári?
 A francokat. Ez az ember a szaktanácsadó.
Erről van szó barátocskáim. Fogjátok be a szátokat és üljetek a seggeteken. Higgyétek el jobban jártok, még a tagság leszar benneteket, és nem foglakozik veletek. Mert ide is az érvényes, hogy "ha az ökör tudná a maga erejét, nem törné fel nyakát az iga". Ha egyszer ez a tagság fellázad kiveri a fogatokat az biztos.

most már értem miért volt Simon úrnak "gumicsizma" a jele az óvodában!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2035 Dátum: 2016. Október 17. 12:22 »
Vivaldi
Idézet
mindent elintéznek a szaktanácsadók, vagy esetenként az állatorvos
Még mindíg nem érted, hogy a szaktanácsadó csak az MMNP adminisztratív ügyeit intézi, de soha nem volt feladata és nem is lesz feladata sok olyan dolog, ami fontos a méhésznek, de nem része az MMNP-nek
Pl. a méhegészségügyi szerek használati utasítása felülvizsgálatának szükségességét ki tegye szóvá a minisztérium felé, ha nem az OMME? Ezt a szaktanácsadó nem tudja megtenni, nem feladata. És még sorolhatnám azokat, ami neked nekem fontos, de a szaktanácsadó ebben semmit nem tehet.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2036 Dátum: 2016. Október 17. 18:35 »
Anubisz. Nem volt a gumicsizma a jelem, mivel összesen 2 napot voltam óvodás, és akkoriban még nem is voltak jelek.
Csuja. Leszarom, hogy ki mit nyivákol ott fenn. Nekem és a tagságnak, csak és kizárólagosan csak a szaktanácsadó nyújt segítséget. Ezért legjobb ha békén hagyjátok őket. Mert ha eddig nem is volt lázadás, de ha elkezditek a szaktanácsadókat is basztatni, akkor lesz, azt garantálom.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Október 17. 18:38 írta Vivaldi »

« Válasz #2037 Dátum: 2016. Október 17. 20:14 »
Ezért legjobb ha békén hagyjátok őket. Mert ha eddig nem is volt lázadás, de ha elkezditek a szaktanácsadókat is basztatni, akkor lesz, azt garantálom.

Miért basztatás, ha valaki felveti, hogy nem szerencsés ha valaki saját magának a munkaadója /IB tag+szaki/? Legalább a látszatra ügyelnének, és mondjuk a feleségüket/gyereküket szavaznák meg szaktanácsadónak. Vagy már azokban sem bíznak? ::)
Ha meg Bross nem pályáztatja újra a szaktanácsadó állást pedig lenne rá lehetősége, akkor pont azokat köpi szembe akik kiálltak mellette.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2038 Dátum: 2016. Október 17. 22:25 »
Idézet
Ezért legjobb ha békén hagyjátok őket. Mert ha eddig nem is volt lázadás, de ha elkezditek a szaktanácsadókat is basztatni, akkor lesz, azt garantálom.
Nem értem, hogy miről beszélsz? Szerintem senki sem akarja megszüntetni a szaktanácsadói hálózatot.

*

lygo67

• 144
« Válasz #2039 Dátum: 2016. Október 17. 23:48 »

Ha meg Bross nem pályáztatja újra a szaktanácsadó állást pedig lenne rá lehetősége, akkor pont azokat köpi szembe akik kiálltak mellette.
Már pedig ha jol tudom nem volt pályáztatás mert az IB 6(ok bandája):5 arányban leszavazta a pályáztatást. Már pedig ha igy volt akkor (sajnos) a szembeköpés megtörtént.