Attila, nyilván a fogkiverés az allegórikus és túlzó. De a többit komolyan gondolom.
Mert ha én mint mezei méhész innen a béka segge alól kitekintek, nekem ebben az egészben egyetlen jó dolog van a szaktanácsadó.
Ugyan is bármi problémám van, és másnak is, az a szaktanácsadójához fordul, és nem az omme központhoz, ami rendes rendszerben már rég nem is működhetne így.
Nem ecsetelem, mert már leírtam 66-szor. Az omme az olyan mint a gyűrűk urában Mordor. Magasan van, elérhetetlen, haszontalan, és legtöbben azt se tudják, hogy ki most az omme elnöke. De, nincs is miért oda menni, mert minek, és egyáltalán minek is foglalkozni vele, mikor mindent elintéznek a szaktanácsadók, vagy esetenként az állatorvos. A méhészek túlnyomó többsége szerint az omme az csak van, valami szükséges rossz ott a távolban.
No már most játszunk el a gondolattal, és szüntessük meg a szaktanácsadói hálózatot akkor mi marad? Valami arctalan ismeretlen emberekből álló, egymást maró, veszekedő társaság ott fönn. Mert a méhészek 90%-a is csak egyetlen dologból itél, a méz árából. Ehhez meg az omme semmi sem tett az elmúlt 25 évben, még jó ha el nem vett belőle néhány szerencsétlen elnöki nyilatkozattal.
/Viszont ezzel ellentétben, véleményem szerint vannak akiknek nagyon is megéri bejárni oda./
Viszont a két emberetek Csuja és Baldavári, valamiért mindig fejen találják az igazságot és mindig azt támadják amit nem kellene, kiváltva belőlem ilyen és ehhez hasonló kissé ingerültebb írásokat. Mondtam már nekik üljenek nyugodtan, de ezek nem tudnak csendben maradni, mert vagy túl okosak, vagy az ellenkező. Érthetetlen, hogy nem érik fel ésszel, hogy belőlük úgy se lesz omme elnök, de még vezetőségi tag se.