Vivaldi!
Ezt nekem címezted?
" Rendes helyen akkor lennétek bajban amikor a következő választás előtt meg kell magyarázni, hogy 4 évig miért nem csináltatok semmit..."
Én úgy gondolom csináltam valamit.
Kaptam is rendesen etikai vizsgálatokat.
Állandóan hangoztattam (hangoztattuk, Kontroll Csoport, vagy Változás csapata), hogy hűtlen kezelésre utaló jeleket vélünk felfedezni, valamint az OMME Kft. nem nyereséges, hanem veszteséges.
Majdnem kiközösítettek bennünket, sőt több OV-n és Küldöttgyűlésen kispados voltam.
Az alapszabályunkat úgy formálták, hogy az elnökséget bebetonozták, és az elnököt ellehetetlenítették.
Most is ennek isszuk a levét.
Jelenleg a szezon alatt amolyan vihar előtti csend van, de senki ne nyugodjon meg, hogy hátradőlve nézzük az eseményeket.
Jelenleg is zajlik az elnökségi ülés, és nagyon remélem ez ma nem arról fog szólni mint a múltkori, hogy lehet Brosst gyorsan kicsinálni.
Aztán amikor feladatot kapnak egyesek, lapítanak.
Az elmúlt időszakban az EB és az Etikai Bizottság rengeteg kritikát kapott tőlünk, tehát erre sem mondhatod, hogy 4 évig nem csináltunk semmit.
Dőzsöltek a pénzünkön, buliztak, élmény fürdőztek és ezt "csapatépítésnek" állították be.
Az alkalmazott kutatásnak álcázott pénzszórás, láthatóan alkalmatlan a méhészeti ágazatban lévő problémák segítésére, és a terepjáró ennek lett a szimbóluma.
Senki nem kérte tőlük,hogy zsíros kenyeret egyenek, és egy pohár vizet igyanak elnökségi üléseken, és az össznépi szeánszokon.
De azért a pizzafutár is sűrűn megfordult az OMME "Hivatalban", valamint a repis költségek sem voltak gyengék.
Tart a vizsgálat (most már állítólag az OMME számláit is boncolgatják) és fogy a levegő.
Mi méhészek pedig csodálkozunk Vivaldi, hogy idáig jutottunk?
Képzeld el ha Mészárosék maradnak.
Még 4 évig papíron bebizonyították volna, hogy a Kft. nyereséges, Egyed Árpád pedig nem uszodát irányítana, hanem... és itt fejezem be hozzászólásomat.
Az OMME nem fog szétesni, támogatás lesz, ezt a választ kapta Bross Péter Brüsszelben.
Nagyernyei Attila