Kakaskukorékolás

• 4226 válasz
  • 2006083 megtekintés
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #1710 Dátum: 2016. Április 17. 20:54 »
Azt hiszem a hiba az Ön készülékében van! Ha elfogadhatónak tartja az exhibitionizmus eme megnyilvánulását.
Erkölcsi értelembe véve nincs és nem létezhet olyan szituáció amikor egy felelős beosztásban lévő ember letolhatja a gatyáját azok előtt akiktől a fizetését kapja.
Vagy hát ezt is a katolikus neveltetés hozza magával.
Mert én akkor biztosan hiányoztam ezekről a hittan órákról.
De valszeg nem kevesünknek a véleményét írom le ha azt állítom, hogy az adott szituációban jól de bizony jól seggbe kellett volna rúgni, ami ugyan már kimerítette volna a fizikai bántalmazás tényét.

Üdv. jani bátya

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1711 Dátum: 2016. Április 17. 20:58 »
QUQURIQ !!!

...vagy, etikai vizsgálatot kellett volna kérni az OMME akkori elnöke ellen, hogy a tárgyaló feleket a fa... ijesztgette???
Érdekes egy közgyűlés lett volna???

Kiskakas, Baldavári László

« Válasz #1712 Dátum: 2016. Április 17. 21:03 »
Remélem, válaszolsz majd a kérdésemre izso60,

De mondok még valamit...
Engem nem érdekel, hogy miről volt szó a konkrét találkozón. Ahogy írod, fingom sincs.
DE, én OMME tagdíjfizető méhész vagyok. Lehet akármilyen "problémás" dologról szó, akármilyen kényes témáról, az én tagdíjamból is fizetett OMME elnök ne tolja le a gatyáját...
Szerintem elvárható tölem és minden OMME tagtól, hogy az elnök kezeljen bármilyen helyzetet tisztességes ember módjára, ha pedig az kényes helyzetekben kevésbé megy, akkor legalább alpári paraszt ne legyen.
Izso60,
Letolta a gatyáját Mészáros?

« Válasz #1713 Dátum: 2016. Április 17. 22:03 »
Tisztelt hozzászólók!
Miről volt azon az ominózus ülésen szó amikor az elnök letolta előttünk a gatyáját?
Azért ez is elemzésre szorul.
Nem csak a nadrágot, hanem az alsónaciját is letolta.
A további részletekbe nem mennék bele.
Azért jöttünk össze az OMME-ban, hogy a monitoring vizsgálatokat felpörgessük, mert az egész technológia hibás.
(Azóta is!!)
Tóth Péter ezt megneszelte, és hívogatta is az elnököt.
Odapillantva láttam a kijelzőn a nevét.
Ott kaptunk egy ígértet, amiből termésteresen nem lett semmi.
Annyiszor kielemeztük már ezt a dolgot, hogy lassan uncsi lesz.
Vivaldi méhésztárstól azt kérném, hogy most ne maradjon otthon, és 23-án kérdezze meg élesben a volt elnöktől,hogy  valóban letolta e a nadrágját.
Erre 6 tanú van.
Remélem minden kíváncsiskodónak kielégítő választ adtam.
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1714 Dátum: 2016. Április 17. 22:11 »
QUQURIQ !!!

...vagy Vivaldi kérje meg Mészárost, hogy neki is tolja le a gatyókát, ha annyira kíváncsi...

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1715 Dátum: 2016. Április 17. 23:07 »
Nézzétek! Különleges eszközzel ugyan, de Mészi elérte a célját azon a tárgyaláson. A célja az volt, hogy - mint újdonsült elnök - az adott elnökség minden tagjának bizalmát elnyerje. Elnyerte. Három évre stabilizálta pozicióját. Megérte neki? Meg. Ennyi! Az meg abszolút nem érdekelte, hogy a letolt gatya miatt az öltönyzakó és vasalt fehér ing alól mi látszott ki. A cél szentesítette az eszközt.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1716 Dátum: 2016. Április 17. 23:19 »
Belphegor! Ha fingod nincs a dologról nem muszáj hozzászólni, de ha úgy érzed van értelmes mondanivalód akkor mondj valami értelmeset kérlek!                                                                                                                                                                                   

izso60!
Tényleg úgy gondolod, hogy ez az eset normális volt, és ha valaki értetlenül áll az eset előtt, annak már fingja sincs semmitől? Hát akkor el kell hogy keserítselek. Ezt hívják véleménynek.13000 méhészből 12998 abnormálisnak tartja az ilyen megnyilvánulást. Az egyik Te vagy, a másik aki elkövette. Már csak az a kérdés, melyik a súlyosabb eset. Ha megteszed, vagy ha még tetszik is valakinek?

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1717 Dátum: 2016. Április 18. 08:42 »
Őszintén szólva én még nem is hallottam ilyet, hogy valaki letolta volna a gatyáját egy megbeszélésen...
Talán filmben láttam már, de ott fel sem tűnne...:-)
Biztos maradi vagyok...
Bele kényszerítetek, hogy foglaljak állást egy olyan dologról amiről nem tudom igaz e, mert a másik felet még nem hallottam.
 De, ha létezne ilyen, mondom "HA," olyanra nem lehet indok semmi, hogy letolja valaki a nadrágját, ha csak nem hölgy, vagy hölgyek az illetők, akik előtt...  De ez ugye más kategória, és más a célja is.

« Válasz #1718 Dátum: 2016. Április 18. 12:27 »
-KITEKINTÉS-
                    -Távolabb  a kaptártól -

-   Az EU  "üzenete"

Tudomásul kell vennünk, hogy az unió költségvetésének több mint a felét a regionális és mezőgazdasági támogatások viszik el, bár arányuk a büdzsében fokozatos csökkenést mutat A jelenlegi felhasználási/hozzáférési rendszer előnybe hozhatja a gazdagabb országokat (értendő a  a fejlesztési és agrártámogatásokat)!
A mezőgazdaságra  a források 29 %-ka megy el, 11,3 %-kal kevesebb mint 2007-2013 között.Ugyanakkor jelentősen,37.3%-kal emelkednek a a versenyképesség növelésére-kutatásra-és innovációra,energetikai és közlekedési hálózatokra -fordítható összegek, melyek a költségvetés 13 %-át teszik ki !
Csak egy nagyon rövid kitekintést adtam annak tükrében, hogy mire érdemes a  méhészetei ágazatnak koncentrálni.
Nem olvastam el a kevésbé fejlett országok kohéziós kiadásokat c. részt ./megj:az unió költségvetése hat  kiadási  kategóriát ölel fel. /
Mire gondolhatunk a fenteik tükrében? Mi a biztos, mit tudunk mi méhészek ? Vannak tartalékaink ?
INNOVÁCIÓ -régóta hangoztatom, - a kontroll csoport véleménye is - !!
                            MÉHÉSZKEDÉSÜNK  AZ INNOVÁCIÓ TALAJÁN ÁLL .
        Nincs rá felmérés, viszont bizton állítható , hogy a méhészeink a mezőgazdaságban tevékenykedők között rengeteg saját munkaórát áldoztak/áldoznak méhészetük/a méhészkedés tökélesítésére, az innováció jegyében.
                         Erre alapozható lenne egy komplex program ,mely  hosszú fejlesztő hatással bírna !

(megj. : a szerző régóta hangoztatja: a 21. századi méhészkedés rendkívül összetett ,sok a változás,melyeknek meg kell felelni , -nem a jövőtől kell félni, hanem ......fejezze be ki- belátása szerint !)

üdvözlettel: Erdélyi János                   

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1719 Dátum: 2016. Április 18. 12:43 »
Van felvétel a kontroll csoportba?

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1720 Dátum: 2016. Április 18. 17:49 »
 :P Hát itt vagy! Nem?  :-[
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

gewi

• **
  • 78
« Válasz #1721 Dátum: 2016. Április 18. 20:10 »
A másik fél nem tiltakozik, tehát igaz a gatyaletolosdi.
Nagy Zoltán

« Válasz #1722 Dátum: 2016. Április 18. 20:14 »
Hófehér, comb középig érő, úgynevezett boxer alsónaci volt rajta.
Szépen vasalt.
Meddig részletezzük még?
Akkor javasoltam, hogy következő OMME elnök hölgy legyen.
Lehet egy hasonló megbeszélésre nem csak hatan mennénk? ;D ;D
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1723 Dátum: 2016. Április 18. 20:19 »
QUQURIQ !!!

"Akkor javasoltam, hogy következő OMME elnök hölgy legyen.
Lehet egy hasonló megbeszélésre nem csak hatan mennénk? ;D ;D
Nagyernyei Attila"

Persze, hogy nem hatan, én, Kiskakas csak egyedül mennék!!! :P :-[ :-X

« Válasz #1724 Dátum: 2016. Április 18. 20:52 »
Persze persze. Aztán a tyúkocskád meg adna neked. :D