Kakaskukorékolás

• 4212 válasz
  • 1743499 megtekintés
*

kiskakas

• 3249
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #1695 Dátum: 2016. Április 15. 16:01 »
QUQURIQ !!!

Aki másnak vermet ás, maga esik bele!!! ;D

Avagy, Mészáros volt elnök megvezette az egész OMME (akkori vezetését), elnököket, küldötteket, hogy nem is kell az alapszabályt megújítanunk.
..."ej ráérünk arra még", hallhattuk az ékes szavait!
Aztán meg, "Adj a tótnak szállást, kiver a házadból"!
Mészárosnak az előző közgyűlés bizalmat szavazott, hogy elnök lehessen a Kontroll csoport közbejárásával, majd később az egész közgyűlést becsapta!
Rádi Tibi! Hol maradt az etikai vizsgálat??? :o
Majd az alapszabályt oly módon alkalmazta az előző OMME vezetés, ahogy éppen nekik a legmegfelelőbb volt...
Majd a Kontroll  csoport kikényszerítette a vezetésből, hogy melyik alapszabály a mérvadó!
A beadás óta Mészárosék csak az új alapszabályt alkalmazták a tagságra, ami egyben az OMME legmagasabb szintű vezetése!
Egyöntetűen a legutóbb a bíróságra beadott szerint vezette Dr. Mészáros László az OMME -t, és annak
vezetését!
A Közgyűlést is ezek szerint készítették elő!
Hogy minden jogilag felügyelve legyen, Dr. Soós Tibor OMME ügyvédje is jelen volt a tisztújító közgyűlésen!
Ő felügyelte a közgyűlés és választás tisztaságát!
Nem is volt a választásokkal semmi gond!
Haász Feri demokratikusan mindent ismertetett a közgyűlés résztvevőivel.
Én magam Kb. egy órát beszélgettem Dr. Soós Tibor ügyvéd úrral. Elismerte, hogy nagy csatát nyert a Kontroll Csoport.
Majd, Dr. Mészáros László lépett hozzánk, és megkérdezte az Ügyvéd urat, hogy meddig írhat még alá?
Az Ügyvédúr határozottan elmondta, hogy már csak az átadás a hivatalos feladata!
Dr. Mészáros László hatszemközt elismerte, hogy véletlenül sem mert a vereségre gondolni, hozzátette, hogy megy az élet tovább, dolgozni kell a megkezdett feladatokon...
Ez így is van rendjén!
Lefordítva foci nyelvre, öngól, középkezdés!....csak lejárt a játék idő!!! ;D

Kiskakas a parkjelző! Baldavári László

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1696 Dátum: 2016. Április 15. 21:48 »
Egyszer az is kiderül, hogy miért utálod te annyira Mészárost.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1697 Dátum: 2016. Április 15. 22:21 »
QUQURIQ !!!

Ez nem volt válasz a kérdésemre!
Ezt írod!
"Egyszer az is kiderül, hogy miért utálod te annyira Mészárost".
Nagyon kívánom, hogy Veled is megtörténjen, az ami velem, és még pár méhész társammal!
Még Mészáros elnöksége kezdetén, egy páran bementünk, időpont egyeztetéssel az OMME központba, hogy több szakmai problémát megbeszéljünk az OMME akkori elnökével.
Ment is minden rendben, vita is volt, de igen jó hangnemben.
Most a 18 éven felülieknek szánom...
Egyszer csak Mészáros felállt, és letolta nekünk a nadrágját a bokájáig!
Úgy, hogy ott állt, (lógott) csupasz fa...al előttünk!  :o :o :o ::) ::) ::)
Na, pajtás!
Te mit csináltál volna?
Normális az ilyen ember???
...és még kérdezed, hogy mi a bajunk Vele???
Talán közszemérem sértés??? :-X :-[ :-X
A többi OMME-s dolgairól nem is beszélve!!!
Most meg ott ül az elnökségben???

A szemérmes Kiskakas! Baldavári László

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1698 Dátum: 2016. Április 16. 10:05 »
Nézd. Én ezt hallottam akkoriban is. Nekem ez hihetetlen, de ebben nem tudok állást foglalni. Ez úgy lenne igazi, ha meghallgatnánk a másik felet is.
 Minden esetre, a hasonló esetek elkerülése végett, korlátozni kellene az elnöki ciklust 4 évre, még akkor is ha ez igaz vagy nem igaz.
 Mert a hatalom torzítja a személyiséget. Van akit jobban és van olyan is akit nem annyira, De mindig mindenhol ez nagy probléma. Ezt ismerték fel az Amerikai alkotmányozók is. Nincs kivétel, de majd meglátjuk.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Április 16. 10:19 írta Vivaldi »

« Válasz #1699 Dátum: 2016. Április 16. 14:57 »
Nem lehetünk süketek, és vakok is !.....

Süketelés helyett, mert itt finoman szólva az folyik.... mutassátok meg milyen elkötelezett méhészek vagytok, és cselekedjetek!!  A magánügyeitek helyett ,fontos közügy van alakulóban !

Miről van szó  ?      Kaptam a
Greenpeace-tól értesítést e- mailban., miszerint.....
Az FM Növényvédelmi Bizottsága ülést tart a Föld Napján . Téma: a méhgyilkos rovarölő szerrel bevont vetőmagok elvetésének hazai korlátozása. /klórpirifosz, cipermetrin,detametrin /
 A neonikotidok helyett ezeket alkalmazzák;, viszont a Geeanpeace szerint -többek között-hatással van az ember idegrendszerére is  !  Nem folytatom , keressétek  a G-t információért, és töltsétek ki a tiltakozó ívet !

Ezen  a megbeszélésen az FM-NB-ban Greenpeace -,mint a nevezett Bizottság tagja ,- képviselni a méhészeket.
Sokat köszönhettünk eddig is a G- nek. Többek között az előző vezetés nem volt hajlandó kapcsolatot kialakítani velük. Most helyreált a kapcsolat !  Viszont a szükség van a közös fellépésre ,tehát rátok is! minden méhészre!

Üdv. E. János

« Válasz #1700 Dátum: 2016. Április 17. 09:17 »
Vivaldi!

Nem akarlak elkeseríteni, de a Kiskakas lenti írásában foglaltak bizony igazak!

Én nem voltam ott, viszont az eset után a legdrágább saját szájából hallottam, hogy mekkorát hibázott a velük való tárgyalás közben...... :(

Ez van!

Mivel az alapszabályunkban erről nincs rendelkezés, hogy az elnöknek milyen stílusban és ruházatban kell a tárgyalásain megjelennie......

Tudod többek között ezért gyűjtöttük az aláírásokat a visszahívására, mert méltatlannak találtuk ezt a fajta viselkedést az OMME elnöke részéről!
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1701 Dátum: 2016. Április 17. 09:48 »
  Mivel eddig csak egy oldalról hallottam a dolgot, az igazságot én nem tudom. Másrészt ha igaz akkor eléggé fel kell bosszantani bárkit, hogy ilyet csináljon. Na ezért mondom, hogy a másik felet még nem hallgattuk meg.
 De abban az ügyben amit én feszegetek, hogy baj van a rendszerrel, abban csak megerősít.
 Ha igaz akkor azért, ha meg nem igaz akkor azért mert, egyáltalán lehetséges ilyenek terjeszteni bárkiről.

« Válasz #1702 Dátum: 2016. Április 17. 16:04 »
"Ez úgy lenne igazi, ha meghallgatnánk a másik felet is."
Ezt meg lehetne fordítani arra az esetre is, amikor Brosst köpködöd ország-világ előtt. Esetleg.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1703 Dátum: 2016. Április 17. 17:16 »
 Na, kedves használt mici mackós pvc palack. Úgy látom te valami új belépő lehetsz, vagy valami nagy fej onnan Bross közeléből álnéven. Legalább is írásaid alapján. Te azt sem tudod, hogy mi a köpködés és mi a jogos bírálat. Nehogy azt képzelje valaki, hogy ezután majd, hogy bármilyen jogos bírálatot ő csak úgy uk-muk-fuk, köpködésnek minősít és kész, már el is hallgatunk.
  A zöld fórumról valóban kitiltanak végleg, ha nem tetszik amit beszélsz, de ti azt mondjátok ez a fórum szabad. Tehát mivel én nem járok villamoson Pesten, nem találkozom Brossal itt nyugodtan reagálhatna írásaimra.
 De nem teszi. Tudom én, mit törődik a hegy azzal, hogy mit cincog az egér.
 De nem csak ő nem teszi más sem. Két dolog van, a brüsszeli tüntetés meg a nemzeti program. Azt is mondják négy ciklus. Én már rég itt vagyok, még abból az időből amikor, nem kaptunk semmiféle támogatást, csak fizettük a tagdíjat, és sajnos nem emlékszem semmi nagy tettre vele kapcsolatban.
Végül is ránk a hozzánk hasonlókra épült az egész Omme. Meg annak a pár méltatlanul elfeledett alapítóknak köszönhető, akiknek a nevét se ildomos már kiejteni sem. De voltak itt olyanok eleinte, akik saját pénzükön idejükön verejtékükön alapították meg az Ommet, és semmi féle javadalmazást nem kaptak. Bross is csak belépett a már meglévő szervezetbe, mikor vissza tért "Ámerikából".
 Eleinte az elvárás is annyi volt, mint a társadalmi munkában. Én emlékszem amikor azt is tagadták már Bross elnöksége alatt, hogy az Omme érdekvédelmi szervezet lenne.
 Aztán jött az unió, meg a támogatás, nőtt a tagság meg a pénz. Aztán már volt az a pénz amiért megérte elnöknek lenni, mert a fizetés annyi lett, hogy meg se lehet mondani, mivel az a nyugalom megzavarására alkalmas. /Vissza lehet keresni a zöldfórumon pontosan egy az elnök fizetését firtató kérdésemre, vagy 3 éve, ezt a választ kaptam egy mostani vezetőségi tagtól./
 Na, de Uraim ezért ez nem ugyan ez. A két, vagy háromszoros átlag bérért nem annyi munka jár mint társadalmi munkában.
 Tehát onnantól kezdve jóval nagyobbak az elvárások is. Nyilván nem tudom pontosan mennyi, mert  erre azt mondják nekem, /elnézést/" hogy lófasz nekem a seggembe", semmi közöm hozzá, meg másnak sem.
Jó, akkor nincs,/közben nagyon is van, mivel az én meg a többi tag pénze ez/ de akkor kedves elnök úr oldja meg minden problémámat. Ne csak a negyedét vagy a felét, hanem mindet. Ne menjen el  négy ciklus úgy, hogy csak két dologra emlékezünk belőle. Mert itt bizony már az nem elég amit ezelőtt csináltak az elnökök.
 No  most akkor kíváncsian várjuk mi következik.

« Válasz #1704 Dátum: 2016. Április 17. 19:45 »
Vivaldi!

Ha Téged felbosszantanak letolod a gatyád?  ;D

Ne má!

Ezt azért még látatlanban sem hiszem el rólad!

Tudom, mindenki másképp hülye, de azért vannak határok!  ;)

Szabó György

« Válasz #1705 Dátum: 2016. Április 17. 20:01 »
Őszintén szólva én még nem is hallottam ilyet, hogy valaki letolta volna a gatyáját egy megbeszélésen...
Talán filmben láttam már, de ott fel sem tűnne...:-)
Biztos maradi vagyok...

*

izso60

• 573
« Válasz #1706 Dátum: 2016. Április 17. 20:30 »
Üdv. Uraim!
Belphegor! Ha fingod nincs a dologról nem muszáj hozzászólni, de ha úgy érzed van értelmes mondanivalód akkor mondj valami értelmeset kérlek!

Texas Ranger!
Az a tárgyaló csapat abban a maguk gerjesztette szituációban örülhet hogy "csak"ennyit érdemelt. Egyébiránt olvasd el többször Vivaldi írását és ha tudsz olvasni illetve érted amit olvasol akkor talán nem teszel fel értelmetlen,kötekedő,kiforgató kérdéseket Te sem meg a Kukori Kakaska sem.
n"Agyernyei"Uram azt igérte hogy vége lesz a háborúnak vagy mi? Vagy Kenteknek elfelejtett szólni.
Uraim! Béke van! Vagy engem félre informáltak? Szóljatok ha vége a tűzszünetnek!
Jó Éjt Uraim!

« Válasz #1707 Dátum: 2016. Április 17. 20:41 »
izso60,

No, ha már megszólítottál...
Mi a gondod a hozzászólásommal?
Nem is tolta le a gatyáját a volt elnök?

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1708 Dátum: 2016. Április 17. 20:44 »
QUQURIQ !!!

Na ide figyelj izso70-kedő!!!

Ezt írod!
"Az a tárgyaló csapat abban a maguk gerjesztette szituációban örülhet hogy "csak"ennyit érdemelt".
Talán ott voltál, hogy erről információt szolgáltatsz???
Bárki is szépítheti a gatya letolást, a tény az tény!
A gatya le lett tolva!!!
Már, hogy ennyire érdekel a téma Izso barátom, elmesélhetem a látott képet!
Egy 13 000 fős civil szervezet közgyűlésen megválasztott, és Téged igen alaposan legyőzött elnöke öltöny, gondosan megkötött nyakkendő, mellény, lakkcipő, nadrág és alsógatya nélkül...
Most mit sajnálsz?
1. nem láttad,
2. nem Te toltad róla le a gatyát?
3. nem Te voltál az elnök, és irigykedsz a gatyaletolás végett?
Szerintem, Neked ezután fogja a könyvvizsgáló letolni a nadrágodat...

Szép álmokat, barátod a Kiskakas! Baldavári László

« Válasz #1709 Dátum: 2016. Április 17. 20:46 »
Miért ez már szerinted háború?  :o

Én úgy tudom, hogy a háború során legalább az egyik félnek a haja szálának görbülni kéne!
Eddig történt ilyesmi?
Mint már korábban írtam, következmények nélküli világban élünk!
Gondolkodj el ezen!  ;)

Vivaldi méhésztárs tevékenységét egyébként, hogy értékelnéd?

Ő is kötekedő, értelmetlen és kiforgató?  :D
Szabó György