Petronius arbiter!
Az OMME archívumában Ön is megtalálhatja az általam idézett bejegyzést most is.
Előtte 4 nappal valóban volt egy másik vészjelzésük.
Én arra kérem ne nekem magyarázkodjon, mert a végén még arra a következtetésre jutok, hogy Ön az OMME ügyeletes szócsöve!
Írja szépen alá, hogy kivel is beszélgetek. Egyébként az etikai vizsgálat alapjának is azt tartom, hogy fedjék fel személyét, mivel én Déonokkal ne vagyok hajlandó vitatkozni.
Arisztaiosz klónja oktatást tart nekem a naptárból?
Akkor idézek újra az OMME honlapjáról.
Azt is szeretném Önnel közölni, hogy rendszeresen járok méhészklubokba, nem csak írogatok ide.
A Bonyhádi éhészklubban már június az az JÚNIUS második hétfőjén arról beszéltem,hogy az idén (2014-ben) óriási gondok lesznek az atkával az enyhe tél miatt, ezt megerősítette Dr. Hegedűs Dénes is!
Akkor még az OMME "szakemberei" miről polémiáztak?
Ivett ciklon, meg Visajor.
Engem nem tud hasba akasztani! Dolgozzanak, védjék a méhészek érdekét, ne hazudozzanak és akkor még néhány napig maradhatnak! Ócska magyarázkodás az Ön részéről védeni a mundért!
Személye részemre már nem titok.
Sok méhésztárssal már közöltem is, de csak had ringassa magát abban, hogy homályban maradhat.
Tehát akkor az OMME honlapjáról egy friss hír, hogy megnyugodjon végre!
"Nyitóoldal, OMME Hirek
Felhívás
by admin • 2014-09-25
Egyesületünk korábban már többször felhívta a méhészek figyelmét az atka elleni kezelés fontosságára. Most ismételten felhívjuk a Tisztelt Méhésztársak figyelmét, hogy az idén tapasztalt rendkívüli atkafertőzöttségre tekintettel, egyesületünk szükségszerűnek tartja a korábban elvégzett, atka elleni kezelésekhez használt hatóanyagtól eltérő Varroa elleni szer kontrollkezelés céljából történő alkalmazását.
Kiemelten felhívjuk a figyelmet, hogy azoknál a méhészeteknél is érdemes elvégezni az ismételt kezelést, ahol ez már megtörtént, továbbá ezen kontrollkezelésen felül végre kell hajtani a fiasításmentes időszakban aktuális zárókezeléseket is."
Nagyernyei Attila
Kedves Attila!
Hogy ön miről hablatyolt a bonyhádi "éhészklubban", ahhoz nekem nem sok közöm van, nem is reflektálnék reá, lévén nem látogattam a nevezett klubot. Ha küld majd meghívót, s az időjárás is oly kegyes lesz, hogy meghallgathassak egy önhöz hasonló méhészeti "ikont", akkor szívesen elmegyek a rendezvényre.
Addig viszont az ön mindenáron elkövetett görcsölésére csak azt tudom válaszolni, hogy ön szemérmetlenül és pimaszul hazudik. Keresse vissza a saját hozzászólásait, mert én vettem a fáradtságot, hogy megtegyem ezt, s annak nyomán inkább rebegjen egy "bocsit", mert ön oly folyékonyan hazudik, ami röndös helyeken ráutaló magatartásnak számít.
Természetesen eme pimasz és hazug magatartása ellenére képes vagyok belátni, hogy ön csak a mentális állapotának és késztetésének megfelelő választ adhatja, de ez a válaszadás egyúttal rávilágít az ön és sleppje mentális és etikai értékrendjére is.
Ha azt feszegetné, hogy kivel polemizál Petronius arbiter nick-néven, elárulom, hogy ugyanazzal a "kaporszakállú" öreg gönyűi Mikulással, aki már Arisztaiosz néven is nehezen viselte az ön, az önök által itt véghezvitt ámokfutást, és mindenféle külső inspiráció nélkül is hangot adott ilyetén érzéseinek. Most sincs ez másképp, midőn az "ellenzéki hang" elnémításának szándéka nyomán, kényszerű nick-csere mián Petroniusként kénytelen szembesíti önöket a régebbi megnyilatkozásaikkal. Sajnos, kénytelenek szembesülni önmagukkal, s ez addig így is marad, amíg nem képesek belátni, hogy nem egy előrevivő változás szándéka ellen emelek hangot, hanem egy nemtelen, saját pecsenyéjüket sütögetni szándékozó mentalitás ellen. Egy jó, a méhészeti ágazatot előrevivő reformprogram mellé fel is tudnék sorakozni, s mivel tapasztalhatták, hogy mind az ismeretanyagom, mind a nyelvkincsem révén a törlésig, kitiltásig kénytelenek számolni velem, már csak azt kellene eldönteniük, konzekvensen bohócot kívánnak-e csinálni magukból, vagy esetleg hajlandóak-e átértékelni a stratégiájukat, s ki óhajtják-e fogni az "ellenzék" vitorlájából a szelet azzal, hogy etikusan tálalt, szerethető és elfogadható programjuk révén igyekeznek támogatókat szerezni. Amíg ez nem valósul meg, mindenképpen számolniuk kell azzal, hogy bármelyik fórumon kénytelenek lesznek rendszeresen szembesülni a saját hazugságaikkal...
Nincs sok értelme törölni a hozzászólásaimat, azokat újabban archiválom, s kérésre az érdeklődők rendelkezésére bocsájtom. Nem sok értelme van az írás eltüntetésének, mert minél inkább 'top secret', annál inkább kíváncsiak a népek, miről is szólhat... Aztán ha szétküldöm, a "patás láb" is annál inkább kilóg... Én meg szükség esetén szétküldöm...