QUQURIQ!!!
Kiskakas ma repülő géppel közlekedett!
Átugrott egy kicsit Erdélybe, Mészi elnök határon túri mítingjére.
Szakmai tanácsokat adott az ottani elnöknek, a támogatásokról.
Szakmai előadást nem tarhatott mert kezdő méhésztől nem sokat lehet várni…és tanulni.
De jó buli volt.
Fel a repcsire és irány Szekszárd!
Már Paksnál tél fogadott! Egyre jobban esett a hó! Ezért behúzódott a Kiskakas egy szép kis szállásra.
Másnap egy kis hólapátolás éppen jól jött reggeli torna gyanánt! Meg is combosodtam!
A Tavaszvárón, tavaszt vártunk, de tél lett belőle! Azért a méhészek kedvét nem szegte a szép fehér égi tünemény. Kb 5-600 lehettünk a ruhatáros nénik szerint!
Hát sokat sírtam, mert nem láthattam az OMME vezetői közül egyet sem,
Ja dehogy nem! A Kft szuper ügyvezető igazgató urát… Oly szorgos, oly serény volt, hogy még köszönni is majd el felejtett!
Szóval, nagyon családias volt a légkőr!
Nem volt üvöltözés, bár már egyre jobban hiányolom, oly jókat tudok vidulni rajta!
Minden előadást végig hallgattam!
(Ez ráfért volna az OMME vezetésére is)!
Persze itt lehetett volna szembesülni azzal a tényekkel, hogy milyen veszélyeknek vannak kitéve a méheink!
Itt megtudhatták volna, hogy mit is kellene Nekik képviselni amire bizalmat szavaztunk Nekik!
(Bár ne tettük volna….bár ne tegyük legközelebb)!
Hol volt az ész?
Hová mész?
Maradj itt és tanulj!
A felelősség bizonyítottan innentől azoké, akik nem hiszik el, hogy a vegyszer nem használ egyetlen egy élő szervezetnek sem!
Mindent ide teszünk a lábuk elé, mindenre lehet pénzt fecsérelni…….
Minden előadó kitett magáé!
Felkészülten, érthetően logikusan jó, színvonalas előadást tartottak.
Jó volt végre megint látni Bross Pétert, a pulpituson….
Szenzációs előadást tartott, arról, hogy ha nem változtatunk gyorsan a méhészeti ágazatunkon, hová fogunk jutni, nagyon rövid időn belül…
A riporter Kiskakas!